Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi İkinci Tur Kura Çekimi @13.12.2013 13.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

En zor top-16 kurası gibi duruyor son yılların, hiç sürpriz olmadı gruplardan liderlik açısından, belki Arsenal beklenirdi Dortmund yerine fakat onlar da denk güçler sayılır
Aslında süpriz var baya grup 2.liklerinde

Shaktar yerine Leverkusen
Juve yerine Galatasaray
Benfica yerine Olympiakos
Ajax yerine Milan (bu tartışılır tabi ama Ajaxı daha şanslı görüyodum)
Sosyal ağlarda paylaş

Liderlik için diyorum, gruplara baktığın zaman ilk kuralar çekildiğinde lider bitirir diyebileceğim tüm takımlar firesiz çıktı. Ha Leverkusen olayına katılmıyorum, Bayern Bundesliga'yı domine ettiği için gözükmüyor fakat adamlar inanılmaz formda ve komple bir takım, Shakhtar'ın üstüne yazılır. Ona bakarsan Porto da çıkamadı ilk torba takımı olarak
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:
dortmund cekebilecegimiz en kotu kura. adamların tum hucumları reus ve kuba ya kanat arkası pas atmak elazıgspor bile kanat arkamıza catır catır adam kacırırken. dortmund yenebilecegimiz gibi duran ama agzımızı kıracak bi takım oldugu icin takımın morallerini alt ust etmesin. medya falan cok yuklenir.
bi de tam takıma alışamamış obomoyonyogn var.
Sosyal ağlarda paylaş

8 takım da ayrı ayrı özellikleri ile motive olmamış dağınık bir Galatasaray'ı 5'ler. Önemli olan birkaç takviye yapılmış, form tutmuş ve seyirciyi arkasına almış kısacası tüm şartları yerine getirmiş bir Galatasaray'ın eleyebileceği takımlar ve evet Dortmund bunlardan biri, Chelsea ve PSG de. Barça, Bayern, Atletico değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Gençler siz Atletico Madrid'i bu sene hiç izlememişsiniz belli ki. Adamlar Real Madrid'i yendiler,Barcelona ile daha iyi oynayan taraf olmalarına rağmen 0-0 ve 1-1 berabere kaldılar. Boş yere konuşmuyoruz yani. Bu sene finale çıkarlar umarım.

İspanya'da puan durumu

Bir göz at istersen, yedikleri gol sayısı 9. Diğer takımlarla aralarındaki farka bakın.
Sosyal ağlarda paylaş

Wish güzel yazmış üstüne eklemeye gerek yok Atletico rerörerö yapanlara. real barça bile baş edemiyorken adam akıllı GS için denk rakip mi olacak. Yav he he

Gerçi Juve içinde öyle diyorduk ama Atletico farklı bir sınıf, tam bir Barça insafsızlığı var. Hani eleme yöntemi de GS adına konuşursak sadece deplasman golü avantajı vs. olursa olur diye düşünüyorum. Gerçi bu turda her takıma öyle olur tahminen de

Birde allahınızı severseniz PSG vs. de demeyin. Adamlar bayağı iyi, son 41 resmi maçtan 39 kere yenilgisiz ayrılan bir takımdan bahsediyoruz. ŞL, lig vs. dahil. Biri bu hafta Benfica ki liderliği garantileyip 4 oyuncusu dışında rotasyona gitti. (defans hattı komple yedekler, ilk defa forma giyen adam var asdfasd) Diğeri de yine rotasyonda Evian'a 2-0 yenildiler deplasmandaki onu anlayamadım, deli kupon vardı gitti :(

Bu turdan sonra kolayı geç az kolay takım yok, gruplarını birinci tamamlayan takımların hepsi fazla iyi takımlar. Juve'yi eledikten sonra benzer şartlar oluşursa Barça'yı falan bile eleyebilir GS çok büyük konuşmamak gerek ama şu takımların hiçbiri böyle gelmesini istemeyeceğin takımlar. Ama Chelsea - Dortmund diyorum işte ben, birileri gelecekse onlar gelsin :)

edit: Merak ettim baktım şu 41 resmi maçın 10 tanesi falan sikimsonik fransa kupası şeyler asdfsd bir de yine fransa kupası finalinde Evian'a kaybetmişlerdi onu unutmuşum. ortalama 33-34 maçta 3 yenilgi diyelim. 2 tanesi son 1-1.5 hafta içinde geldi.

Ulan forvet hattı Cavani - Ibo - Lavezzi - Pastore - Menez 'den oluşuyor. Ne konuşuyorsak daha asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Galatasaray'ın NŞA'da eleyebilmesi ihtimalinin olabileceği 2 takım var işte.

Biri bu sezon s*çmış batırmış man utd diğeri de ÇOK FORMDOLÖR RÖRÖRÖ olsalar da diğer takımların bir tier altında olan atletico madrid.

ha?

atletico madrid?

ahahahah.

manu maçına kafadan 4 5 orandan girerim tek maç ama atleticoyu yenmeniz hayal, hani öyle böyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...