JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Oku Noyzura Allahın adıyla oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Adam Legendary cahil en epicinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Lectre said: oha kermit hala forumda mı? çocukluğum aklıma geldi :< evet kermit said: kardeş...harbiden de nerelerdeydin uzun zamandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 iş güç ya bildiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 busun işte 1 dakikalık google taraması ile bilgi edindiğini sanıp kesin bir fikre bu kadar kolayca ikna olan.. =)) sonra diyorsunuz marketingin suçu bilimin değil.. aslında biliminde değil senin gibi bir zihnetin suçu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yok aslında bilimsel birşey çıkmadı diye daha fazla aratmadım tescodan yemek fişiyle hayatını kazanacak kadar yazı yazabilecek insanların blogları baydı implant makalesi vardı ordan baktım ne kadar geçiyor vücuda zararlı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 KuddusiMavra said: Fin said: calculus herşeyin temeli ya (ışık olmuştur umarım, abi bu ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Armut bari bi okumadan mesaj atmasaydın, googlelamadım onu bildiğim, güvendiğim bir siteden buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 noyan...az bir sakin ol gözüm. arkadaşlar, siz de abartıp bokunu çıkartmayın. sarılın,öpüşün,barışın bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 masonlar falan böyle diyor genelde mason musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 madem diş macunundan rahatsızsın bilim seni öldürmeye çalışıyor neden diş macunu kullanıyorsun ey herşeyin organiğini yapan noyzura. Evinde diş macunu yapsana çokta basittir m.ö. kalma tariftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 beni dinden imandan cikarmayin la diyemicen artik kotu olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çeto bir sabun yapsana bilim milim aşar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 chrome said: KuddusiMavra said: Fin said: calculus herşeyin temeli ya (ışık olmuştur umarım, abi bu ne demek ya? valla benim gibi dinsizler sevdikleri bir insan öldüğü zaman allah rahmet eylesin diyemeyecekleri için "ne desek de ölüsüne duyduğumuz saygıyı ifade etmek istesek?"diye düşünmüşler ve bunu bulmuşlar. benim de hoşuma gidiyor,kullanıyorum. nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: google it canım Fin said: googleladım Noyzura said: busun işte 1 dakikalık google taraması ile bilgi edindiğini sanıp kesin bir fikre bu kadar kolayca ikna olan.. =)) İletişim falan diye sayıklanıyor =) Güzel eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Neyse o koyduğum linke tıklamayanlar için özet geçeyim, Florür'ün zararlı olduğu bilgisi tamamen yalan, elbette çoğu madde gibi aşırı miktarda alındığında alerjik reaksiyonlar veya bazı estetiksel şekil bozuklukları görülebiliyormuş dişlerde ama bunun dışında bir sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 KuddusiMavra said: noyan...az bir sakin ol gözüm. arkadaşlar, siz de abartıp bokunu çıkartmayın. sarılın,öpüşün,barışın bakayım. Tamam Çetinim haklısın.. biraz slow moda geçeyim sabah malum mahkemeler var. güzel bir mind state ile gideyim. Teşekkür ederim. Keyifli sohbet için herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/194/104/never-go-full-retard-tee_design.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ne biçim kuru cahil lan bu ,es kaza yanına sigara izmariti düşse tutuşacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 JestersTear said: Neyse o koyduğum linke tıklamayanlar için özet geçeyim, Florür'ün zararlı olduğu bilgisi tamamen yalan, elbette çoğu madde gibi aşırı miktarda alındığında alerjik reaksiyonlar veya bazı estetiksel şekil bozuklukları görülebiliyormuş dişlerde ama bunun dışında bir sıkıntı yok. kaynakla gelsene bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hayatimi kaydirdi kac kere calculus ya... Itude belamdi GYTE daha buyuk belam oldu. ama ikisinide AA ile verdim kasipta. Noyzura said: işte koptuğumuz nokta burada.. bilim benim için beslendiğim , kullandığım ve duygusal olarak hislerimle ilgili hayatımı etkileyen her kısmıyla derinlemesine araştırdığım bir konu. Sinir sisteminden , beynin yapısına , hormon/duygu bağlantıları ve bunların sosyolojik ilişkilendirmelerine kadar.. Sunu yaptigina inanmiyorum abi. Insanlar senelerce bunu arastiriyor okuyor. Sadece emotion - fizyoloji arasindaki bagi aciklamaya calisan, gecerliligi bilinmeyen modeller var. ki sen kalktin sinir sisteminden falan girdin bunlari az bisey biliyorum demek icin senelerini vermen lazim. Nette her gordugun isvecli bilim adami arastirmasini okumakla olmuyor maalesef. ama dikkat ediyorum diyebilirsin. Otesi bol keseden sallamak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Fin said: çeto bir sabun yapsana bilim milim aşar seni. olm cahil cahil konuşma.aranızda bilim konusunda konuşacak üç beş kişiden biriyim de kenara çekildim izliyorum sizi. organik teknolojiler laboratuarında yaptığım sabunlar hala konuşulur İTÜ'de.çeşit çeşit...elma kokulu,çilek kokulu renkli sabunlar, içinde renkli taşlı saydam sabunlar. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: JestersTear said: Neyse o koyduğum linke tıklamayanlar için özet geçeyim, Florür'ün zararlı olduğu bilgisi tamamen yalan, elbette çoğu madde gibi aşırı miktarda alındığında alerjik reaksiyonlar veya bazı estetiksel şekil bozuklukları görülebiliyormuş dişlerde ama bunun dışında bir sıkıntı yok. kaynakla gelsene bi ara Koyduğum linkdeki yazının altında 25 tane kaynak vardı ama bakmay zahmetine bile girmeyecek kadar epic cahil olduğun için görmemen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bu olayı bugün ben de düşündüm ya acaba sildirsem mi diye ama şu an bana bir zararı yok ne diye uğraşıyım ki dedim. o dini kısmına istediğimizi yazdırabiliyor muyuz peki? ben budist olmaya karar verdim diyelim budizm yazdırabilir miyim? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Redeagle said: Noyzura said: google it canım Fin said: googleladım Noyzura said: busun işte 1 dakikalık google taraması ile bilgi edindiğini sanıp kesin bir fikre bu kadar kolayca ikna olan.. =)) İletişim falan diye sayıklanıyor =) Güzel eğlenceli. Fin said: yok aslında bilimsel birşey çıkmadı diye daha fazla aratmadım tescodan yemek fişiyle hayatını kazanacak kadar yazı yazabilecek insanların blogları baydı implant makalesi vardı ordan baktım ne kadar geçiyor vücuda zararlı diye. bunuda eklesene tontiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar