jatha Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bilim din değil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 boynuna asar gezer şimdi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 baya bi bilimi dogmatik dinleştirdiler ama.. bilimi bilmiyorsan saygılı ol kafasında baya yardıranlar var... bilime göre şöyle , bilime göre böyle.. yobazlar her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ben para yazdircam dinim imanim para sonuca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 k1nJo said: Gizli said: abi bu konuda adama saldırmakta haksızsınız ama.viktor gelip benzer bir konu açtığında bir kişi bile bu tarz eleştiriler yapmadı ve hakaretler etmedi. bana noyanı savundurtuyorsunuz ya ne diyeyim bu adam haklı. topik açtığım an ezintili giller ben buradayım diye yardırmaya başlıyorlar ;D yapacak birşey yok ben onları tolere etmeyi öğrendim. zevkimi ve saçma ama sert dışa vurumlarından istediğim enerjiyi alıp muhatap almayı bırakıyorum =)) oh çok şükür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 senko said: ben para yazdircam dinim imanim para sonuca orada otururken para yazılsa komik olur diye gülmüştüm =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 önemli olan orayı boş bıraktırmak değil yiğen, oraya Ateist yazdırmak mesele... senin dinin boş küme noyzura.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: birşeyi ispatlama çabası olarak nasıl bağlıyorsun bilmiyorum ama kimliğimde olmadığım birşeyi kaldırdım sadece. bu kadar basit birşey için neden bu kadar saçmalama ihtiyacı duyuyorsun hiç merak ettin mi ? ] abi budur ya. gercekten tebrik ettim seni. durust insana her zaman saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ateism değil ki benim olayım Hardcore Mysticism. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 vivavale said: Noyzura said: birşeyi ispatlama çabası olarak nasıl bağlıyorsun bilmiyorum ama kimliğimde olmadığım birşeyi kaldırdım sadece. bu kadar basit birşey için neden bu kadar saçmalama ihtiyacı duyuyorsun hiç merak ettin mi ? ] abi budur ya. gercekten tebrik ettim seni. durust insana her zaman saygı duyarım. teşekkür ederim anlayışın için. birilerininde zekası senin çeyreğin kadar olsa paticik database'indeki mesajların %60'ı hiç olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 H&M yazdırsaydın keşke elin dokunmuşken, background u da maviden http://queencityconsumer.com/wp-content/uploads/2013/05/HM-Logo2.jpeg e çevirirdin, fuck yeahhh! HM bitch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 umrumda değilsin git başka topicte post kas.. dikkat çekmek içinde kocaman imageler döşeme .. uza hadi lütfen =)) laftan anla azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 diaboliq said: bunların kapı zilleri bile öyle çalar "din den dön" Ahahahaha sen bizi güldürdün, (inanıyorsan) Allah da seni güldürsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 umursamıyorsan neden mesaj atıyorsun abi sdasdsad izin mi alacaz nereye girip, ne yazacağımız için. istediğim başlığa girer istediğim yerde post kasarım (post kasma konsepti de bir efsane ayrıca asada). madem ilgilenmek istemiyorsun, ilgilenme. şahsına atılmıyor ki bu mesajlar. öm mi bu. public forum. istediğim insanlar, istediğim konseptte mesaj atsın diye bir kavram yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mahalle/köy e yazacaklarına ile izmir yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adam yazdıklarının bile farkında değil kime hitap ettiğinin. ne desem boş. takıl tamam eğlen bıngılcık süper dikkat çekmeye devam cony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 helal kedi kedi olalı fare kaptı bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 teşekkürler böcek şimdi sırtımdan inebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ahuaha biri ilgilensin abi ben uğraşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 susman yeterli, herşey bu kadar kolay işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi ilk defa muhattap oldum adam sülük çıktı laf söylemeden duramıyor. evlerden uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 senin gibi kaç tane süper adam gelip hakkımda süper yorumlar yapıyor biliyor musun =) ? yenisin sen ama ortak yönünüzü anlamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Abi git 31 çek sonra iç allah aşkına bi sus ama ya. Günceli bok ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ölü taklidi yapın beyler allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar