Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dinden çıkmak sadece 6.5 lira

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

k1nJo said:

Gizli said:

abi bu konuda adama saldırmakta haksızsınız ama.viktor gelip benzer bir konu açtığında bir kişi bile bu tarz eleştiriler yapmadı ve hakaretler etmedi.
bana noyanı savundurtuyorsunuz ya ne diyeyim

bu adam haklı.

topik açtığım an ezintili giller ben buradayım diye yardırmaya başlıyorlar ;D yapacak birşey yok ben onları tolere etmeyi öğrendim. zevkimi ve saçma ama sert dışa vurumlarından istediğim enerjiyi alıp muhatap almayı bırakıyorum =))

oh çok şükür..

Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

birşeyi ispatlama çabası olarak nasıl bağlıyorsun bilmiyorum ama kimliğimde olmadığım birşeyi kaldırdım sadece. bu kadar basit birşey için neden bu kadar saçmalama ihtiyacı duyuyorsun hiç merak ettin mi ?
]

abi budur ya. gercekten tebrik ettim seni. durust insana her zaman saygı duyarım.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

Noyzura said:

birşeyi ispatlama çabası olarak nasıl bağlıyorsun bilmiyorum ama kimliğimde olmadığım birşeyi kaldırdım sadece. bu kadar basit birşey için neden bu kadar saçmalama ihtiyacı duyuyorsun hiç merak ettin mi ?
]

abi budur ya. gercekten tebrik ettim seni. durust insana her zaman saygı duyarım.

teşekkür ederim anlayışın için. birilerininde zekası senin çeyreğin kadar olsa paticik database'indeki mesajların %60'ı hiç olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

umursamıyorsan neden mesaj atıyorsun abi sdasdsad

izin mi alacaz nereye girip, ne yazacağımız için. istediğim başlığa girer istediğim yerde post kasarım (post kasma konsepti de bir efsane ayrıca asada).

madem ilgilenmek istemiyorsun, ilgilenme. şahsına atılmıyor ki bu mesajlar. öm mi bu. public forum.

istediğim insanlar, istediğim konseptte mesaj atsın diye bir kavram yok..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...