Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dinden çıkmak sadece 6.5 lira

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

Marty said:

bak iste, ben desem islam yazmasin diye, orda basimin etini yerler. YAVRIM NIYE OYLE DIYOSUN diye baslar teyzenin biri, ordan biri duyar, MUSLUMAN ULKE BURASI diye cogalarak gelirler. kurtulmak icin katolik yazdirmak zorunda kalirim

haklısın .. iki kişi vardı. adam instant kabul etti. sonra yandaki kadın iyiki bana denk gelmedin dedi. baktım suratına bi güldüm kadının yüzü düştü kurduğu cümleye pişman oldu..

hiç üstüne gelinip laf anlatılacak bir tip gibi görünmüyordum.

Ama yan bina olan emniyet amirliğinğinde ne iş yapıyorsun sorusuna level up sistemini anlatınca bi anda groopielerim oluştu.. hatta kaybettiğim eksik evramı bulma karşılığında bile seans isteyen polis amiri olddu "bakma polis olduğuma benim çok fazla merakım var gizemli şeylere" diye =))
polis sana hallenmiş
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar edeyim:

seni ciddiye almıyorum, senin beni ciddiye alman zerre değer taşımıyor. sadece gelip senin haline gülüp gidiyorum. seninle uğraşmam başka kimsenin ilgisinin bana dönmesine sebep olmuyor, sen böyle hiddetlenince bırakıveriyorum başlığı sonra zihninde günlerce yer ediyor o dshuıadhasd

baya eğlenceli yani
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

allahım ne kadar başarılı bi topik lan daha ilk sayfadan tartışmalar başladı. offff. bu sefer kaçırmadım topiği resmen. gece de yatarım. sabaha 2-3 sayfa olur. iş yerinde cay simit yaparken okurum.

benimde rahatlamam lazım ya.. gerginim azcık yarın sabah mahkemem var. gelip biraz patide kafa dağıtırsam sıkıntım geçer dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

oluyor iste ki ısrarla konuşuyorsun.. merkezdesin.. o tatlı şirin beyninle cümleler kurmaya devam ediyorsun, post kasıp kendince laf sokma kıvançları yaşıyorsun. sen busun .. gülmeye devam et. Bende sana ve senin gibi adamlara gülüyorum . İşşizliğin son sınırında hayattaki en büyük eğlencesi başkalarına sataşıp tatmin olmaya çalışanlara =))

ama mesela seni şuandan itibaren muhatap almazsam eğlencen biter. ama farkettiysen bitirmiyorum çünkü sana acıyorum ve acıdığım için sana ayna tutuyorum. hadi kas son postlarınıda sonra git bir çay demle.

bingildak said:

tekrar edeyim:

seni ciddiye almıyorum, senin beni ciddiye alman zerre değer taşımıyor. sadece gelip senin haline gülüp gidiyorum. seninle uğraşmam başka kimsenin ilgisinin bana dönmesine sebep olmuyor, sen böyle hiddetlenince bırakıveriyorum başlığı sonra zihninde günlerce yer ediyor o dshuıadhasd

baya eğlenceli yani
Sosyal ağlarda paylaş

bana ilgi göstermen gerekmiyor ki. bana ilgi göstermesende eğleniyorum ve böyle gaza gelince bırakıp gidiyorum, günlerce aklında yer ediyor falan 2 hafta sonra "sen zaten şurda şöyle olmuştun" falan diye linkler koyuyorsun kıs kıs gülüyorum.

işsizlikten bahseden sen ayrıca uıahdsuıadsuıahsddsuıh

aç bir fal, astral olsun yiğidim

Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Ben de oğluma İLK kimliğini alırken boş kalsın dedim. Boş bırakılamaz dedi memur apla. O zaman - koyalım dedim.

Şimdi Kuzey'in kimliğinde "dini" hanesinde " - " yazıyor. Büyükannelerin falan haberi yok henüz.

çok güzel yapmışşın kaptan =)) bende yapıcam evlatlarıma o şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...