Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL - Galatasaray - Juventus 2. Sezon 2. Bölüm 11.12.2013 15:00

Cons

Öne çıkan mesajlar

Abi niye koysun =)

Olympiakos'un çıkmasıyla Galatasarayın çıkması arasında fark yok benim için. koyan şey iddaa kuponu yattı =)

Herkes sizin stadınızla dalga geçiyor. Kendi teknik direktörünüz bile çıkıp juventus bizden iyi diyor. ahah.

Geldim buraya Tebriklerde yazdım bana giren çıkan yok. Ama Avrupada atılan her adımda 25 basamak çıkmışçasına heveslenmeleri izlemek komik oluyor. Futbol oynanmayan bir maçtan galip ayrılıp hedef olarak Ünal aysal transfer yaparsa Final gelebilir gibi bi yorum yapılıyor buna gülmeyelimmi taşşak geçmeyelim mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Abi niye koysun =)

Olympiakos'un çıkmasıyla Galatasarayın çıkması arasında fark yok benim için. koyan şey iddaa kuponu yattı =)

Herkes sizin stadınızla dalga geçiyor. Kendi teknik direktörünüz bile çıkıp juventus bizden iyi diyor. ahah.

Geldim buraya Tebriklerde yazdım bana giren çıkan yok. Ama Avrupada atılan her adımda 25 basamak çıkmışçasına heveslenmeleri izlemek komik oluyor. Futbol oynanmayan bir maçtan galip ayrılıp hedef olarak Ünal aysal transfer yaparsa Final gelebilir gibi bi yorum yapılıyor buna gülmeyelimmi taşşak geçmeyelim mi ?
=)
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa çok iyi hissediyorum, çok iyi geldi bana bu gelibiyet. Kimse Burak'la Sabri'yle uğraşmıyor, adam gibi seviniyor.

Yaşa be GS

Bu mesaj için de
khala said:

Boşuna dememişler gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray diye.

Helal olsun aslan yürekli futbolcularımıza, kar soğuk demeden tribünü dolduran taraftara.

http://s3.amazonaws.com/rapgenius/hE99F283A.jpg
diyeceğim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...