scorch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kaç para gelcek şimdi sdfsaf adamlar 2 maçta 2 sezonluk parasını çıkardılar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ne garip adamlarsınız lan yensek laf atıyorsunuz yenilsek laf atıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Burak-Drogba bir de yedekleri Umut bence yeterli forvet hattında. Drogba gidince düşünülür belki forvet transferi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Abi niye koysun =) Olympiakos'un çıkmasıyla Galatasarayın çıkması arasında fark yok benim için. koyan şey iddaa kuponu yattı =) Herkes sizin stadınızla dalga geçiyor. Kendi teknik direktörünüz bile çıkıp juventus bizden iyi diyor. ahah. Geldim buraya Tebriklerde yazdım bana giren çıkan yok. Ama Avrupada atılan her adımda 25 basamak çıkmışçasına heveslenmeleri izlemek komik oluyor. Futbol oynanmayan bir maçtan galip ayrılıp hedef olarak Ünal aysal transfer yaparsa Final gelebilir gibi bi yorum yapılıyor buna gülmeyelimmi taşşak geçmeyelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yalnız dahi anlamına gelen de ayrı yazılır asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 grast gaz yapmış, hazmedememiş bariz fgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 alkislayin ulannn lay lay lalaaayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 GALATASARAY da olmasa su turk futbolu Telekom'un zemini gibi. Camur lan pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 canim ya, kiyamam. nasil da oturmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ahah şaklabanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Boşuna dememişler gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray diye. Helal olsun aslan yürekli futbolcularımıza, kar soğuk demeden tribünü dolduran taraftara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Grast said: Forvete Drogba'nın yanına C.Ronaldoyu alın bence (tabiki bir yüce drogba değil ama yancı olur ona) https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/didier-drogba_519869.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bu arada kuşlar akıllı olun, bizle uğraşanın çocuğu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Grast said: ahah şaklabanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Grast said: Abi niye koysun =) Olympiakos'un çıkmasıyla Galatasarayın çıkması arasında fark yok benim için. koyan şey iddaa kuponu yattı =) Herkes sizin stadınızla dalga geçiyor. Kendi teknik direktörünüz bile çıkıp juventus bizden iyi diyor. ahah. Geldim buraya Tebriklerde yazdım bana giren çıkan yok. Ama Avrupada atılan her adımda 25 basamak çıkmışçasına heveslenmeleri izlemek komik oluyor. Futbol oynanmayan bir maçtan galip ayrılıp hedef olarak Ünal aysal transfer yaparsa Final gelebilir gibi bi yorum yapılıyor buna gülmeyelimmi taşşak geçmeyelim mi ?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ilk sezonun sonunu hemen ilk emsajdan spoiler etmişişsinzi ayıp olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=W_vYcavL8D0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Yaa çok iyi hissediyorum, çok iyi geldi bana bu gelibiyet. Kimse Burak'la Sabri'yle uğraşmıyor, adam gibi seviniyor. Yaşa be GS Bu mesaj için de khala said: Boşuna dememişler gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray diye. Helal olsun aslan yürekli futbolcularımıza, kar soğuk demeden tribünü dolduran taraftara. http://s3.amazonaws.com/rapgenius/hE99F283A.jpg diyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Galibiyet ödülü ve 2. tura çıkma ödülü ne kadar ? Çatının ilk taksidini ödesek bari asdjafşlja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 mani said: Galibiyet ödülü ve 2. tura çıkma ödülü ne kadar ? Çatının ilk taksidini ödesek bari asdjafşlja 4.5M EURO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Juventus bizden daha iyi bir takim, bunu soylemekle kimse kuculmuyor. Futbolcular, onlar cok iyi biz oynamayalim demiyor ama baskanin, maclar sonuclanmadan uefa'da iyi demesi yanlisti bence. Herkes biliyor uefa'nin cok kotu olmadigini ama kendine sakliyor fikrini son ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Yoo UEFA bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Başka saçmalamazlarsa UEFA Avrupa liginin sahibi de belli oldu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ehehe http://25.media.tumblr.com/tumblr_laytadKx2x1qd20tzo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Abi çatının aman aman bi getirisi yok. O yoğunlukta kar yağışında çatıyı açamıyosun diye biliyorum. Yağmurda kapatılıyordu ama karda ağırlık nedeniyle güvenlik tehlikesi oluşmasın diye kapatılamıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar