Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL - Galatasaray - Juventus 2. Sezon 2. Bölüm 11.12.2013 15:00

Cons

Öne çıkan mesajlar

onetimebaby said:

Cehalet de degil bu. Akil mantik var di mi?

Ya kabul ediyorum şu konuda harbiden sıfır bilgim var , pek iptal edilip sonra tekrarı yapılan maç görmedim (ki çok vardı aslında ama bana denk gelmemiş demek ki) bende çok merak edip araştırmadım , çok bi bilgim yok yani. Çok embesil sorusu olduysa kusura bakmayın millet.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Benim yerime şöyle güzel bir maç özeti bulsan müthiş olur valla . Yensekte yenilsekte şampiyonlar ligi gruplardan çıkıp çıkamama maçının özetini izlemiş olurum, hem sende izle , bi tek galatasarayın böyle maçlarını izleyebilirsin çetintaş sizin takımı bekleme daha.

mithat, yalan yok, bayağı küfür yedin sabah sabah benden.
özellikle yapıyorsun,biliyorum.

maç özeti kolay iş.yollarım sana.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

mithat, yalan yok, bayağı küfür yedin sabah sabah benden.
özellikle yapıyorsun,biliyorum.

maç özeti kolay iş.yollarım sana.

Yok maçın sonlarına yetişirim özeti çıkana kadar evde olmuş olurum.

E tabii sen kızdırınca bende ince yerden vurdum , yalan yok , bilerek yaptım :D Bi insandan bişi rica edip sonra onu kızdırırsan katlanıcan yanlış mı?
Sosyal ağlarda paylaş

saha ısıtmasıyla ilgili bilgisiz konusmalar devam ediyo belli ki acıklama yapıldı kac tane stadın cimi 21 derecede imis son 5 gundur. ama stadın cim ısıtmasının olayı karı eritmek degil cimin mahvolmamasını saglamakmıs. calısmayan ısıtma seyirci ısıtmasıymıs belediyenin dogalgaz baglamamasından kaynaklanıyomus yoksa hersey hazırmıs.
Sosyal ağlarda paylaş

hala alttan ısıtma karı eritmez diyenler var kıçımla gülüyorum ya.

alın alttan ısıtmalı sivas stadı. bakın saha kenarları nasıl saha nasıl.

üst tarafta ısıtma sisteminin bozuk oldugu bölgenin nasıl karlı(buzlu) kaldığını da görebilirsiniz.

hala ama yaw alttan ısıtma nasıl eritsin falan diyenler var

[video]http://www.indirvideo.net/erman-dan-besiktas-a-muthis-gol--520014.html#AddBlog?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

üst tarafta ısıtma sisteminin bozuk oldugu bölgenin nasıl karlı(buzlu) kaldığını da görebilirsiniz.

[video]http://www.indirvideo.net/erman-dan-besiktas-a-muthis-gol--520014.html#AddBlog?feature=oembed" width="459">

alttan ısıtma stadın temizlenme hızını arttıyor zaten ama sivas mac sırasında dunku gibi bi kar yagmıyor. dun baya kamera goruntusu bembeyazdı. o hızda buz seklinde yagan bi karı eritecek sistem yok. o cska macı ornekleri falan da gosteriliyo. zemin makine sokulup temizleniyo o durumda sivas macında da oyle olmus gozuktugu gibi ve zemin INANILMAZ kotu. yoksa bizimkiler de temizledi simdi sahayı
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

applev0dka said:

alttan ısıtma stadın temizlenme hızını arttıyor zaten ama sivas mac sırasında dunku gibi bi kar yagmıyor. dun baya kamera goruntusu bembeyazdı. o hızda buz seklinde yagan bi karı eritecek sistem yok. o cska macı ornekleri falan da gosteriliyo. zemin makine sokulup temizleniyo o durumda sivas macında da oyle olmus gozuktugu gibi ve zemin INANILMAZ kotu. yoksa bizimkiler de temizledi simdi sahayı

şimdi abi söyle bişey var sivas maçı öncesi inanılmaz kar yağmıştı kenarlardan da belli zaten, ama alttan ısıtma sayesinde dediğin gibi kolayca temizlendi, macta bölüm bölüm kar yağdı mı hatırlamıyorum ben izlerken istanbulda tipi vardı onu hatırlıyorum sdsfs

dün aksama gelecek olursak, düzgün calısan bir ısıtma sistemi olmuş olsaydı 3 gündür yapılan kar yağacak uyarıları önesinde sistem acılır ve maç öncesi zemin ısıtılmaya baslanırdı, etkisi bu kadar fazla olmaz oynanabilrdi, ama o zaman da gecen sene cluj maçında da gördüğümüz o rezil ortam oluşabilirdi.

vallahi kesinlikle o zemine bir el atılması gerek tek kesin olan şey bu
Sosyal ağlarda paylaş

Birisi bi de şu neden üstü kapalı değilin açıklamasını yaparsa çok sevinirim, gerçekten onu da bilmiyorum niye değil? Yağmuru var karı var gördük işte engellemiş olur ne güzel , kapatsalar ya üstünü?

edit : hatta açılır kapanır yapsınlar sıcak düzgün havalarda açıp kötü havada kapasınlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Birisi bi de şu neden üstü kapalı değilin açıklamasını yaparsa çok sevinirim, gerçekten onu da bilmiyorum niye değil? Yağmuru var karı var gördük işte engellemiş olur ne güzel , kapatsalar ya üstünü?

edit : hatta açılır kapanır yapsınlar sıcak düzgün havalarda açıp kötü havada kapasınlar?

yönetim stadı teslim alırken üstünü yarım sezon içinde kapatmayı vaat etmişti.

hayır beleşe stad alıyorlar 5m dolar verip üstünü kapatamıyorlar lel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...