Yine düştük yollara...
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
CL - Galatasaray - Juventus 2. Sezon 2. Bölüm 11.12.2013 15:00
15 te oynanıcakmış.neyse işe gidememiştim bugün evde izleyebilirim en azından :D.
şimdi 32. dk dan sonra mı başlayacak? 45. dk da tam oyuncular ısınmışken bide devre arası verilcek mi?
şimdi 32. dk dan sonra mı başlayacak? 45. dk da tam oyuncular ısınmışken bide devre arası verilcek mi?
hala alttan ısıtma karı eritmez diyenler var kıçımla gülüyorum ya.
alın alttan ısıtmalı sivas stadı. bakın saha kenarları nasıl saha nasıl.
üst tarafta ısıtma sisteminin bozuk oldugu bölgenin nasıl karlı(buzlu) kaldığını da görebilirsiniz.
hala ama yaw alttan ısıtma nasıl eritsin falan diyenler var
[video]http://www.indirvideo.net/erman-dan-besiktas-a-muthis-gol--520014.html#AddBlog?feature=oembed" width="459">
ahahahhaahhaah
ÇÜMLER ÜŞÜMESİN DİYE VAR ISITMA OF BİLMİYOSUN ELMAVOTKA YAAAA :(
ÇÜMLER ÜŞÜMESİN DİYE VAR ISITMA OF BİLMİYOSUN ELMAVOTKA YAAAA :(
ne ucuzcu takım bu gs ya iki ufo taksalarmış sorun hallolurmuş.
Ee bu saatte taraftar nasıl gelsin stada, üstelik kar yağışı tipi bugün daha çok dün geceden, salak hakem
bu zeminde nasıl oynancak merak ediyorum
hadi yine iyisiniz gsli arkadaşlar yenilgiye bahaneniz hazır..
kuşlar yine yaygara yapıyorsunuz da türkiye kupası resitaline benzemesin sonra
hala alttan ısıtma karı eritmez diyenler var kıçımla gülüyorum ya.
alın alttan ısıtmalı sivas stadı. bakın saha kenarları nasıl saha nasıl.
üst tarafta ısıtma sisteminin bozuk oldugu bölgenin nasıl karlı(buzlu) kaldığını da görebilirsiniz.
hala ama yaw alttan ısıtma nasıl eritsin falan diyenler var
[video]http://www.indirvideo.net/erman-dan-besiktas-a-muthis-gol--520014.html#AddBlog?feature=oembed" width="459">
şimdi abi söyle bişey var sivas maçı öncesi inanılmaz kar yağmıştı kenarlardan da belli zaten, ama alttan ısıtma sayesinde dediğin gibi kolayca temizlendi, macta bölüm bölüm kar yağdı mı hatırlamıyorum ben izlerken istanbulda tipi vardı onu hatırlıyorum sdsfs
dün aksama gelecek olursak, düzgün calısan bir ısıtma sistemi olmuş olsaydı 3 gündür yapılan kar yağacak uyarıları önesinde sistem acılır ve maç öncesi zemin ısıtılmaya baslanırdı, etkisi bu kadar fazla olmaz oynanabilrdi, ama o zaman da gecen sene cluj maçında da gördüğümüz o rezil ortam oluşabilirdi.
vallahi kesinlikle o zemine bir el atılması gerek tek kesin olan şey bu
Birisi bi de şu neden üstü kapalı değilin açıklamasını yaparsa çok sevinirim, gerçekten onu da bilmiyorum niye değil? Yağmuru var karı var gördük işte engellemiş olur ne güzel , kapatsalar ya üstünü?
edit : hatta açılır kapanır yapsınlar sıcak düzgün havalarda açıp kötü havada kapasınlar?
edit : hatta açılır kapanır yapsınlar sıcak düzgün havalarda açıp kötü havada kapasınlar?
Birisi bi de şu neden üstü kapalı değilin açıklamasını yaparsa çok sevinirim, gerçekten onu da bilmiyorum niye değil? Yağmuru var karı var gördük işte engellemiş olur ne güzel , kapatsalar ya üstünü?
yönetim stadı teslim alırken üstünü yarım sezon içinde kapatmayı vaat etmişti.
hayır beleşe stad alıyorlar 5m dolar verip üstünü kapatamıyorlar lel
Öne çıkan mesajlar