Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL - Galatasaray - Juventus 2. Sezon 2. Bölüm 11.12.2013 15:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaçırdım maçı ama yenmiş GS helal valla büyük sürpriz, salak Juve de derdine yansın, böyle canavar gibi bir takım Avrupada niye sıçıyor çok ilginç gerçekten, geçen senede paso beraberlikler alıp son anda çıkmışlardı 2. tura
Mesaj tarihi:
mani said:

KuddusiMavra said:

Sizin Avrupa maçı ne zamandı bu arada abi ? Hani UFO'ları açık bırakmayın da yanmasın çimler maç öncesi.

birkaç ay sonra geliriz aslantepeye. öpüşür,koklaşırız galatasaraylı dostlarımızla B)-
Mesaj tarihi:
Pyro said:

said:
Galatasaray üst üste 2 sezon ŞL'de gruplardan çıkma başarısı gösteren İLK Türk takımı oldu.

abi şu ucuzluğu biz yapmayalım ya. Rekorları kırılmak üzereyken tanımlama işi FB ve BJK'nın. biz evrensel rekor tanımlamalarına bağlıyız. Yok efendim topu 5 kere sektire sektire 20mt sürdü, yok ilk 10dakika içinde attığı gollerin toplamı buradan bakkala yol oldu falan. Bunlar boş işler.
Mesaj tarihi:
şu Sabri'yi satıp üzerine kredi kartına 36 taksitle stadın üstünü kapatsak iyi olacak ya. Veya anadolu takımı ucuzluğu yapıp kart mı bastırtsak taraftarlardan para toplamak için ?
Mesaj tarihi:
mani said:

Pyro said:

said:
Galatasaray üst üste 2 sezon ŞL'de gruplardan çıkma başarısı gösteren İLK Türk takımı oldu.

abi şu ucuzluğu biz yapmayalım ya. Rekorları kırılmak üzereyken tanımlama işi FB ve BJK'nın. biz evrensel rekor tanımlamalarına bağlıyız. Yok efendim topu 5 kere sektire sektire 20mt sürdü, yok ilk 10dakika içinde attığı gollerin toplamı buradan bakkala yol oldu falan. Bunlar boş işler.

ahhahahaha...tipik galatasaraylı bir arkadaş.
  • Yeni Oluştur...