Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 said: Tao Hsiao, 38, is said to have jumped from the seventh floor of a shopping centre in Xuzhou, Jiangsu province, in east China, after apparently getting into an argument with his partner. ‘He told her she already had enough shoes, more shoes that she could wear in a lifetime and it was pointless buying any more,’ said an eyewitness. ‘She started shouting at him accusing him of being a skinflint and of spoiling Christmas, it was a really heated argument.’ The 38-year-old reportedly then threw down the bags he was carrying and jumped over the barrier in the shopping mall. He is said to have died instantly when he hit the ground in front of shocked shoppers. abi ben dayanamadım güldüm ya. kaynaksız olmasın. http://metro.co.uk/2013/12/10/man-jumps-to-his-death-after-becoming-frustrated-with-girlfriends-shopping-spree-4224573/ diğer kaynak http://www.dailymail.co.uk/news/article-2520753/Chinese-boyfriend-jumped-death-girlfriend-insisted-going-clothes-shop.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ABİ KARI DIRDIRI İŞTE YA SHDFSDFHDSF NİYE GÜLÜYORUM ABİ BUNA BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 kadın dırdırının öldürdüğü böylece belgelenmiş oldu. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 keşke kadını aşşa atsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 keşke bıraksaymış o kadını kendini öldürmek yerine. üzüldüm be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Tao için saygı duruşuna duruyoruz beyler hadi. Akşama da helvasını dağıtacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 gulmeyin sizinde basiniza gelebilir bugun tao ya yarin bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bir tao ölür bin tao dogar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 tao'nun bankası alacaklardan iflas açıklamış bu sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bilgisayar oyunu oynamak bile hastalık kabul edildi de bu gezegende, alışveriş hala ortada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 asdgasgasasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 çeken bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 o boş koltuğu görünce nasıl mutlu olur insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 biri de kartları alıp gitseymiş demiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ölebilen tao tao değildir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 god bless his miserable soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 rip, brave warrior. http://leviathyn.com/wp-content/uploads/2012/04/solid_snake_salute.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 http://i.imgur.com/DfIaDSZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Shocked shoppersi shock troopers okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 salak ya. bir insanın kendini öldürmesi için yegane neden onurudur derim ve inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 son samuray kuddusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 KuddusiMavra said: salak ya. bir insanın kendini öldürmesi için yegane neden onurudur derim ve inanırım. fiziksel sağlığını etkilemeyen herhangi bir şey için kendini öldürmek yanlıştır, ama salaklık değildir. öldüren ya da bu çabaya giren ise "salak" değil psikolojik olarak yardıma ihtiyaç durumdadır. kuddusi düz mantık gözlüklerinden alıp bakarsanız olaylara başka tabii. yukarıdaki gibi yorumlar çıkar ortaya. dipnot: topiği yeni gördüm, önceleri başkaları da bu tarz yazmışsa onlar da üzerine alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1461628_589361547803271_2034151149_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar