applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ltc ve btc walletleri nasıl başka diske taşırım. C yi doldurdular yer kalmadı en son yaklaşık 6gb yer vardı şimdi 100mb anca var. Başka parta taşısam walletleri sorun olur mu, tekrar sync yapması gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 şu site çok iyimiş. bitcoinwisdom exchange sitelerini aynı anda takip edebiliyorsun. 4 tane window açmaktan kurtuldum ehehe http://www.mrspeaker.net/btc/ şu site de iyimiş https://www.tradingview.com/e/iw0Xv3jk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 oh supermis sagolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Biri bana ozelden su bitcoin i anlataabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 niye özel ya biz de öğrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bear market bitti gibi. bu saatten sonra düşüş beklenmez. yılbaşından sonra artmaya başlar zaten. o kadar beklemeyip pzt-salı başlayabilir. btc-e'de 1-9 ocak arası inişli çıkışlı baya hareketli olacak, trading volume kasmak için ehehe bu düşüşte, hindistanda exchange sitelerinin kapanmasının da etkisi var. osuruktan nem kapıyorlar, ya bizim de başımıza gelirse diye. hindistanın toplam btc hacmi 100 btc falandır hani adamlar gireli 1-2 hafta oldu zaten dsdsf. aslında düşüş başlamadan 1-2 saat önce haberi görmüştüm. buy on the rumor, sell on the news, abi bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Ben yilbasindan sonra artis bekliyorum, 24 civari verdigim satis emirlerini kaldirdim hep. Beklicem bi sure. Mtgox ltc'yi trade'e acarsa, bi kac pozitif haberle birlikte ocak ayi icerisinde 30 ustunu tekrar görebiliriz rahatlikla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 LTC 50'yi görür mü onu söyleyin siz. boşverin 30'u küçük düşünmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Bide anlasak ne dediğinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ltc amma artmış ya son 24 saat içinde btc kan ağlıyor. ulan en dipten çıkmışım. şans yok işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 LTC Gox'a kesin gelecek mi? Ona göre BTCden LTCye geçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Altyapiyi midas'a gecirip 1 ocaktan itibaren trade'e acicaz dediler enson, ama surekli bi gecikme oldu vs. Bu seferde olurmu bilmiyorum, midas hali hazirda gelmis zaten bi kac uyeye trade'e acmislar, bisey söylemek zor suan. Ben ltc'deyim yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 official kesin bir bilgi yok. olsa zaten eklendiği gibi o hype ile 30'u bile görebilir bence ama 1 ocakta gelicek diye beklenti/söylenti var eğer gelmezse o zaman düşebilir biraz bence. iki ucu boklu değnek hani önce bi duyuru olur mu yoksa bir gece ansızın bir maintenance ile eklenir mi bilemiyorum. btc baya kurudu bildiğin ne aşağı gidiyor ne yukarı. sanırım insanlar ltc hype'ına katıldı. ltc'e bastıkları gibi basmaları lazım anca öyle bir hareket gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 said: Finally, the implementation of this new infrastructure is a prerequisite before we can initiate Midas. There is still a lot of work to be done before we can launch Midas but rest assured this is a priority project for us. Once Midas is up and running we will be able to offer the trading of other digital currencies. The Mt.Gox Team https://www.mtgox.com/press_release_20131011.html Surda tartismislar birazda http://www.reddit.com/r/litecoin/comments/1rb60l/mtgox_will_start_trading_litecoin_when_their_new/ Official aciklama var ama net bi tarih yok. Midas gelince ltc hatta nmc falanda olcak sanirsam. Aslinda nmc'de cok mantikli fiyatinin dusuk oldugundan kaynakli. Mtgox'da ciddi alimlar dönuyo bazen, zört diye 5-10 tane adam yuklense nmc tada moon olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Hmmm saolasın. Her halükarda yarın 0,03lerden filan LTCye geçiş yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Buarada btcchina'da ilerleyen zamanda ltc destegi eklerse bi hypeta ordan gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 nmc hakikaten mantıklı dsdf aldım biraz ondan da. mtgox ltc eklenince, nmc de eklenir aynı zamanda 7'leri falan görebilir gene belli olmaz şimdi baktım da sadece ltc eklenicekmiş önce, nmc daha sonra. ltc hype'ı bittikten sonra alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 http://www.cryptocoincharts.info/period-charts.php?period=3-months&resolution=day&pair=nmc-usd&market=btc-e 1,5 ay önce nmc'ye colugun cocugun rizkini satip girmek varmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kemerleri bağlayın çin başladı basmaya http://bitcoinwisdom.com/markets/okcoin/ltccny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 pump&dump olacak hazirlikli olun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Fazla heyecan yapmadınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 23.2'ye geldik, guzelde support var hadi bakalim :) insallah su mtgox acar trade olayini yav demez olaydim, gitti support dsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 yildirimokur said: Fazla heyecan yapmadınız mı ? bir daha bak istersen :) heyecan anlık pumptan değil. trend değişti uptrende geçtik. mtgox 740$'ı kırarsa 800$+ ü görür diyen adamın grafiği şu. yarın 750$+ görebilir btc-e ama ciddi direnç olur orda. hani orayı aşarsak zaten 800$+ bile görebiliriz https://www.tradingview.com/i/WP3LX00E/ LTC için chartlar, formüller hikaye şuan nereye çıkacağını kestirmek güç. 1 ocak'a kadar müthiş bir hype olacak şu 1-2 günde. yani 27-28$ seviyelerini görebiliriz bence LTC. iyi ki son anda bendeki 2 btc'den birini satıp ltc almışım olumsuz bir haber çıkmadan eskisi gibi saçma crashlar olmaz zaten son crashtan beri artış gayet sustainable. ltc'nin son pumpları hariç. ltc hala volatil ve daha riskli. yılbaşından sonra kaçarım direk şahsen mtgox 800$ gördü breh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 24'e dayandı ltc bu hafta 27-28 arasını net görür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar