Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kolay değil abi inan ki, ofiste kamillerle bile daha iyi trade ediyosun, evde kendini disipline etmek ayrı iş...not: FOMC / FED toplantısı 21:00 demişim ama 22:00'mış: 21:00 gibi aksiyon başlar, basın toplantısıyla BTC uçar gider diyorum. 22:30'da uyanık olun, eliniz mouse'da olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Goering said: breakout yok / kıramadı yine, her zorlamada güç kaybeder benden söylemesi brocanlar Tmm kıramadı belki ama düşüşte yaşamadı belirgin olarak. Yukarıya doğru zorluyor en azından. İyi bi şey (:D ----------------------------- Toplantıda ne dicekler btc güvenilirliği gelecekte btc kullanılacak yalnızca gibi şeyler mi söyleyecekler de bu kadar eminsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Bana iş yerinde bu işleri yapmakta uyarda yabancı dil mezunuyum , ben nereeee chart analiz etmek trade forex day trade option trade falan nereee. Hani alan olsa uça uça koşa koşa gider başlarım o tarz bir işe otel sektöründe çalışıcağıma en azından eğlenerek yaptığım bişi ama oyle bir pozisyona girecek CV yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Goering said: kolay değil abi inan ki, ofiste kamillerle bile daha iyi trade ediyosun, evde kendini disipline etmek ayrı iş...not: FOMC / FED toplantısı 21:00 demişim ama 22:00'mış: 21:00 gibi aksiyon başlar, basın toplantısıyla BTC uçar gider diyorum. 22:30'da uyanık olun, eliniz mouse'da olsun. btc'demi kalalim, toplantidan sonrami alalim napalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yildirimokur said: Toplantıda ne dicekler btc güvenilirliği gelecekte btc kullanılacak yalnızca gibi şeyler mi söyleyecekler de bu kadar eminsin ? kafa karıştırdıysam özür: FED toplantısının konusu BTC değil, konu: QE-Quantative Easing bu toplantılar yatırımcıların paralarını nereye akıtacağını belirliyor basitinden... dünya üzerinde kullanılan bütün para birimlerine etki eder bu muhabbet, o yüzden BTC/LTC de illa etkilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Btce, bitstample kafa kafaya gidiyor genelde adamlar 570'ledi bizim btce 550'de kalmakta inatçı. ----------------------------------------- E iyi de btc'nin adının geçeceğini zannetmiyorum ben, yani geçerse olumlu yönde olmaz sanırım bu. %100 değer kaybetmiş bi birim hakkında konuşmaları bile ... bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bitcoin yatırım aracı degil ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 btcchina 505 dolar buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ltc to da moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yildirimokur said: Btce, bitstample kafa kafaya gidiyor genelde adamlar 570'ledi bizim btce 550'de kalmakta inatçı. ----------------------------------------- E iyi de btc'nin adının geçeceğini zannetmiyorum ben, yani geçerse olumlu yönde olmaz sanırım bu. %100 değer kaybetmiş bi birim hakkında konuşmaları bile ... bilemiyorum.btc'nin adi gececegi icin degil. QE'de alinacak kararlar doalr basimi ile vs ilgili. eger QE bitim tarihi erkene cekilirse dolar degerlenir, BTC'nin degeri duser vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Düşüş umrumda değil çünkü şu an elimde eskisine göre daha fazla btc var. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 saka gibi lan, bitstamp btc-e mtgox hepsi 600 seviyelerinde, btcchina hala 545. gece yine silkebilirler piyasayi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 560 Satış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 crash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 TRAAAAAAAAAP ! ahdufahdf Çok sakat şu an, ben nakitte bekleyenzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ayı tuzağı geliyor gibi gene dikkat lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 what's going on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 UUUU, tam tepe noktasından olmasa da güzel yerden satmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ben batık BTClerimi LTCye çevireyim diyorum ya. Paralel artıyorlar gibi ama artışa geçtiklerinde LTC/BTC arttığından hali ile daha karlı olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 SAMIN / Goering- Ne oldu senin toplantı, katılıcak mısın sen de toplantıya ? SAMIN / Bingildak- Neredesin Trollcan, yorumlarını esirgeme. Gidişat nedir, yorumlarınızı esirgemeyin. Bu gece için taban-tavan verin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 serjuhan said: Ben batık BTClerimi LTCye çevireyim diyorum ya. Paralel artıyorlar gibi ama artışa geçtiklerinde LTC/BTC arttığından hali ile daha karlı olur sanki. 0.039dan 0.027ye indi ltc/btc abi, zarar etmiş olmayacak mısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Yükselirken de tersi eğilim gösteriyor işte. Yani yükseleceğini varsayarak diyorum. Zaten düşerken düşüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 uptrend devam ediyor gibi. çinlileri bekliyoruz, gelmeyin karışmayın bi ibreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 cinden yine dump gelir bence, konusma noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuşma böyle oldu : http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1475131-piyasalar-azaltma-karari-ile-yon-buluyor ---------------- Çinin nasıl etkileyeceği bi soru işareti gerçekten. Tahminen sabaha karşı patlak vericek ne olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar