Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

jacabo

Öne çıkan mesajlar

Goering said:

breakout yok / kıramadı yine,
her zorlamada güç kaybeder

benden söylemesi brocanlar

Tmm kıramadı belki ama düşüşte yaşamadı belirgin olarak. Yukarıya doğru zorluyor en azından. İyi bi şey (:D
-----------------------------
Toplantıda ne dicekler btc güvenilirliği gelecekte btc kullanılacak yalnızca gibi şeyler mi söyleyecekler de bu kadar eminsin ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bana iş yerinde bu işleri yapmakta uyarda yabancı dil mezunuyum , ben nereeee chart analiz etmek trade forex day trade option trade falan nereee. Hani alan olsa uça uça koşa koşa gider başlarım o tarz bir işe otel sektöründe çalışıcağıma en azından eğlenerek yaptığım bişi ama oyle bir pozisyona girecek CV yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

kolay değil abi inan ki,
ofiste kamillerle bile daha iyi trade ediyosun,
evde kendini disipline etmek ayrı iş...

not:

FOMC / FED toplantısı 21:00 demişim ama 22:00'mış:
21:00 gibi aksiyon başlar,
basın toplantısıyla BTC uçar gider diyorum.

22:30'da uyanık olun,
eliniz mouse'da olsun.

btc'demi kalalim, toplantidan sonrami alalim napalim?
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Toplantıda ne dicekler btc güvenilirliği gelecekte btc kullanılacak yalnızca gibi şeyler mi söyleyecekler de bu kadar eminsin ?

kafa karıştırdıysam özür:
FED toplantısının konusu BTC değil,
konu: QE-Quantative Easing

bu toplantılar yatırımcıların paralarını nereye akıtacağını belirliyor basitinden...

dünya üzerinde kullanılan bütün para birimlerine etki eder bu muhabbet, o yüzden BTC/LTC de illa etkilenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Btce, bitstample kafa kafaya gidiyor genelde adamlar 570'ledi bizim btce 550'de kalmakta inatçı.
-----------------------------------------
E iyi de btc'nin adının geçeceğini zannetmiyorum ben, yani geçerse olumlu yönde olmaz sanırım bu. %100 değer kaybetmiş bi birim hakkında konuşmaları bile ... bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Btce, bitstample kafa kafaya gidiyor genelde adamlar 570'ledi bizim btce 550'de kalmakta inatçı.
-----------------------------------------
E iyi de btc'nin adının geçeceğini zannetmiyorum ben, yani geçerse olumlu yönde olmaz sanırım bu. %100 değer kaybetmiş bi birim hakkında konuşmaları bile ... bilemiyorum.
btc'nin adi gececegi icin degil. QE'de alinacak kararlar doalr basimi ile vs ilgili. eger QE bitim tarihi erkene cekilirse dolar degerlenir, BTC'nin degeri duser vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...