Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bana başlangıç sermayemi verin çıkayım bak nasıl yükseliyor lol BEN BATARSAM SİZİ DE SÜRÜKLERİM!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abooo ltc paraşütsüz gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 18den alınır da daha düşcek sanki ltc/btc 'de fena düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 28 yerine keşke 25 küsüre sa deseymişim ya ne kadar aç gözlüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 borsayla yeni tanışan köylü tribi çekmeyin abi. bu iş boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 borsa böyle değil yalnız asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 borsaya can kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ya nası boyle deil. yarın boşbakan kalp krizi gecirse qq no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 borsada bu kadar oynaklik yok esh. http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd su grafige bak eheuh, gun icinde 2 kez %20 artis azalis gosterir mi borsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Frostbite said: olum gülüyonuz ama az önce babam okumuş bir yerden "bu bitcoin neymiş ya keşke geçen sene annenin satılan arsa parasına bitcoin alsaydık dedi" sdasda Dworgian said: Frostbite said: olum gülüyonuz ama az önce babam okumuş bir yerden "bu bitcoin neymiş ya keşke geçen sene annenin satılan arsa parasına bitcoin alsaydık dedi" sdasda o keşkeler çok feci ya. ben kenardaki para ile geçen sene btc bu sene de ltc alsaydım şimdi evim vardı "roket adam" said: ben btcyi ilk keşfettiğimde 50 dolar atmış olsaydım şimdi 34 bin dolarım vardı, ben napayım? ha? Mithat said: Ne evi ya , ben ilk bitcoin mining yaptığım dönemler kenarda ki paramla komple bitcoin alsaymışım şuan 80 milyon dolar falan ediyor. 80 MİLYON DOLAR. bundan büyük keşke hayatım boyunca yaşamam gibime geliyor :D bingildak said: sabah ıslakları sizi :) http://inciswf.com/1287946508.swf ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 arz-talep olması dışında mekanikleri borsadan alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Bu düşüşler btc'ye olan güveni gittikçe sarsıyor. Eskiden ne güzel hiç düşüş yoktu, sürekli yeni para giriyordu btc piyasasına. Artık insanlar güvenip de btc almıyor. Fakat yavaş da olsa, btc yasaklanmadıkça eski kuruna geri dönecektir. Benim merak ettiğim 2014 ilk haftası nasıl bi aksiyon yaşanacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 şu chartlara bakan ve chart okuyabilen hiçbir aklı selim adam para sokmaz. net. hiçbir şey yokken 1 saatte 50% değer kaybeden şeye para yatırılmaz. btc'nin currency olarak kabul göreceğini zanneden arkadaşlar avcunu yalar, asla olmayacak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Abi hiç düşmeden yükseliş mi olur? Hayır nereye kadar yani. Mecbur düşecek. Hep yükselecek diye güven mi olur,öyle bir beklentiyle giren oynamasın zaten bunu.Kaybetmeyede eli mahkum zaten devamlı yükselecek diyen adamın. Gerçi size sonsuza kadar gidicek dedilerdi dimi yükseliş. Pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 borsada, gercek parada olan tepkilere gore son derece abartili tepkiler olmasi cok normal. araci yok. hizli islem var. komisyonlar dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bingildak said: şu chartlara bakan ve chart okuyabilen hiçbir aklı selim adam para sokmaz. net. hiçbir şey yokken 1 saatte 50% değer kaybeden şeye para yatırılmaz. btc'nin currency olarak kabul göreceğini zanneden arkadaşlar avcunu yalar, asla olmayacak çünkü. Dur şunu şöyle saklıyım benim mesajlarda da, 1 sene sonra poster yapıp ana sayfaya asarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 koy tabii borsa ile şunu karşılaştırmayın, borsanın dinamiği farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Yok canım, zaten "borsa bu" diyen net salaktır da, mantık olarak paralel ilerlemediklerini söylemek de yanlış olur. Basılı para olsa dahi, sadece kağıt parçası. Tartışmıştık konular önce, o da sanal, bu da sanal. İşin içine devletler girerse, o zaman kesinlik kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 AHhahaahh sonsuz mu hasdfasd, ya tabi ki bi yerde patlayacaktı bu iş. 1000 civarı göçtü zaten. Ama bu demek değildir ki 1 sene sonra 2000 olcek ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 dolar sanal? hisse senedi sanal? nasıl yani? post-apocalyptic senaryo bazlı mı düşündünüz? hani kıyamaet gelirse zaten para hayali bir kavram değeri yok gibisinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 dolar ve hisse senedi sanal evet. sadece arkasinda regulasyon koyan guvenilir kurumlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 hangi noktada doların değersiz olabileceğini var sayıyorsunuz peki? sanallık noktasında? aynı şekilde, mesela garanti bankası hisse senedi nasıl bir durumda değersiz bir hal alabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 garanti bankasinin hortumlandigi aciklansa degersiz olur. dolar tamamen degersizlesmedi, ama 'QE bitiyor' dendikten sonra degeri TL karsisinda %70 kadar artti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Olm Euro 2,8 olmuş. Siz hala sanal muhabbeti yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 yildirimokur said: Olm Euro 2,8 olmuş. Siz hala sanal muhabbeti yapıyorsunuz. oha gercek mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar