Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

jacabo

Öne çıkan mesajlar

Frostbite said:

olum gülüyonuz ama az önce babam okumuş bir yerden "bu bitcoin neymiş ya keşke geçen sene annenin satılan arsa parasına bitcoin alsaydık dedi" sdasda

Dworgian said:

Frostbite said:

olum gülüyonuz ama az önce babam okumuş bir yerden "bu bitcoin neymiş ya keşke geçen sene annenin satılan arsa parasına bitcoin alsaydık dedi" sdasda

o keşkeler çok feci ya. ben kenardaki para ile geçen sene btc bu sene de ltc alsaydım şimdi evim vardı

"roket adam" said:

ben btcyi ilk keşfettiğimde 50 dolar atmış olsaydım şimdi 34 bin dolarım vardı, ben napayım? ha?

Mithat said:

Ne evi ya , ben ilk bitcoin mining yaptığım dönemler kenarda ki paramla komple bitcoin alsaymışım şuan 80 milyon dolar falan ediyor. 80 MİLYON DOLAR. bundan büyük keşke hayatım boyunca yaşamam gibime geliyor :D

bingildak said:

sabah ıslakları sizi :)

http://inciswf.com/1287946508.swf

ahahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Bu düşüşler btc'ye olan güveni gittikçe sarsıyor. Eskiden ne güzel hiç düşüş yoktu, sürekli yeni para giriyordu btc piyasasına. Artık insanlar güvenip de btc almıyor. Fakat yavaş da olsa, btc yasaklanmadıkça eski kuruna geri dönecektir. Benim merak ettiğim 2014 ilk haftası nasıl bi aksiyon yaşanacak ?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

şu chartlara bakan ve chart okuyabilen hiçbir aklı selim adam para sokmaz. net.

hiçbir şey yokken 1 saatte 50% değer kaybeden şeye para yatırılmaz.

btc'nin currency olarak kabul göreceğini zanneden arkadaşlar avcunu yalar, asla olmayacak çünkü.

Dur şunu şöyle saklıyım benim mesajlarda da, 1 sene sonra poster yapıp ana sayfaya asarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...