pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Real çakarsa GS UEFA garanti diye Allahsız gibi saldırır yarın.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ya birak abi koylu bunlar ya DarKRideR said: unity said: abi yerden isitmanin karla ne alakasi var ahah. kari eritip buhar mi yapacak sdfsd. kar ve buzlanmaya karşı tek önlem, stadın üstü kapalı değilse. (benim bildiğim diyeyim.) http://www.ys.com.tr/ Elazığ stadına bile yaptılar yazın. Sivas'takini geçen yıl maçtan hatırlıyorum. Gerçi bir bölümü bozulmuştu da kar orada toplanmaya devam ediyordu asdfasd Zor bir şey değil. Ucuz da bir sistem ama işte rerörerö
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Abi stadda bişey yok ki. Oynanır lan burda gayet. Ne maçlar oynandı kar altında abi oha.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Hakem resmen ibnelik yaptı lan ahah
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 benjani said: hadi evlere Sen sus şikeci.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ahahhaha abi komedi ya. UFO taktirin stada lan
cabot Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 real macını falan yayınlasalar bari. bünyeye futbol lazım
unity Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 abi kro musunuz adam gibi okuyun ahah Esh said: Ya birak abi koylu bunlar ya DarKRideR said: unity said: abi yerden isitmanin karla ne alakasi var ahah. kari eritip buhar mi yapacak sdfsd. kar ve buzlanmaya karşı tek önlem, stadın üstü kapalı değilse. (benim bildiğim diyeyim.) http://www.ys.com.tr/ Elazığ stadına bile yaptılar yazın. Sivas'takini geçen yıl maçtan hatırlıyorum. Gerçi bir bölümü bozulmuştu da kar orada toplanmaya devam ediyordu asdfasd Zor bir şey değil. Ucuz da bir sistem ama işte rerörerö
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 la hiçbişey yok sahada, çizgiler de net artık.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hakem, ayaklarim usumesin diye iptal etti ya la maci.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 abi o sivastaki maci hatirliyorum ahaha sol kanatta bozulmustu alttan isitma gidemiyordu takim ordan. insanlar bilmeden ne guzel konusuyor ya
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sabonis said: ulen sabahtan beri maç havasına girmiştik şimdi tatil olursa boktan olur. ama öte yandan saha kar ile kaplandıktan sonra hep juventus etkili oldu biz atak bile yapamadık. ondan biraz tırsıyorum. hay amunike!!!!! ama bi yandan da iyi oldu sanırım.
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 lan temizleyememek yetoluk tamam da, bu sahada maç net oynanır be.
Grast Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Abi juventus taraftarına yazık adamlar türkiyeye gelmiş akşam dönecek. bu adamları bu şekilde madur etmeye kimsenin hakkı yok
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Hakem taraftarlarin otel parasini cebinden odeyecekmis
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8jH-vmwudWk alttan ısıtma? qweqwdasd
unity Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 darkrider'in verdigi linkde yaziyor ne ise yaradigi alttan isitmanin: Yerden ısıtmada uygulama zemin altında olduğundan mekanlarda alan kazanılmakta ve mobilyalar isteğe uygun, kısıtlanmadan yerleştirilebilmektedir. asdfsd
Öne çıkan mesajlar