olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 souldarkorn said: 20k civarı gold karşılığı 60 günlük oyun süresi satan güvenilir birilerini tanıyan var mı ? 60 gunluk sureyi TN de 60k ya aldim ben 2 gün önce polonyalı birinden verdiği key active oldu hemen şimdilik bir sorun cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Legandery yuzugu direk verdi bana hic sormadi hangi spec icin istedigi mi, degistiremiyor muyuz simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Okuman yok mu? EDIT: Questi verirken diyor, bu ring şöyle hededir şöyle hödödür uniquedir, impossible to make another ama kapının dışındaki gnome (zitti zumfuzzle mıdır nedir) impossible itemları bulmasıyla ünlüdür diye. Velhasıl, hemen kapının dışında vendor var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Okumam varda vaktim yok, zaten gunde max yarim saat oynuyorum onda da questlerde ne diyor diye bakacak vaktim olmuyor kusura bakma, tesekkur ederim bilgi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Sonuçta spece göre ringi değiştirebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 öbür spec için olanını satın alacan işte Khadgarın mekandaki gnomedan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 quest itemları loot specialization'a gore verilir. legendary ring'leri kulenin dısındaki vendordan satın alabiliyorsun. 3 farklı spec icin 3 ayrı ring alabilirsin yani. parasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 her spec için alabiliyorsunuz 3 farklı ringi çantada tutabilirsiniz no panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Dün daily cm'den bana fist attı (prot warriorum) instancea girmeden questi almadan önce loot specim prottu ne alaka diye baya düşünmeme neden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 turn in sırasındaki specialization onemli olan. her questte boyle mi bilmiyorum yalnız, istisnalar olabilir. yani fix item veren questler de var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 hepsi prottu özellikle dikkat ettim çok saçma oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 İlk defa QQ yapicam 1 aydır glad itemi kastırıyorlar bize şimdide glad dışında bir spec seçin diyorlar. Net oyunu bırakırım. Challenge mode lerde craft itemlerde tamamen glad kastım. Trinketleri bile 3/3 upgrade yaptım. Harcadığım paranın bile haddi hesabı yok. Lanet girsin Buda armory'm => http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/sequoyah/advanced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Parayla adam olunmayacağının isyanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Sequo said: İlk defa QQ yapicam 1 aydır glad itemi kastırıyorlar bize şimdide glad dışında bir spec seçin diyorlar. Net oyunu bırakırım. Challenge mode lerde craft itemlerde tamamen glad kastım. Trinketleri bile 3/3 upgrade yaptım. Harcadığım paranın bile haddi hesabı yok. Lanet girsin Buda armory'm => http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/sequoyah/advanced ahahaha. geçmiş olsun. ben de warrior oynamak istedim bu expansion. furry oynarım. ağız yüz kırarım pve'de gaz ile dedim. bok gibiydi. glad a döndüm. şimdi o da boku yiyecek gibi. 6 veya 7. dps filan olacağız büyük ihtimal. ama senin BOE itemları görünce hahaha. kötüymüş. bir de 350 civarı haste sonrası gladiator için gereksiz. str>bonus armor>350 haste(2 tane shield slam koyabilmen lazım buff sırasında>crit diye gidiyor. sonra da diğer zımbırtılar işte. ama haste düşük sıralardaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ulan seku resmen parayı basıp içinde patlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Tank oyna boşver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ohoo Sequo harcadığı paradan şikayet ediyorsa biz ölelim. 1M harcamış olsan, Fransuxa arkadaşımızdan alsan 900 TL eder. İşsiz gibi WoW kasarken tasarruf ettiğin Ferrari benzin parası >>>> 900 TL. Hesap kitap ortada. Stop the QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 :d kötü olmuş gerçi 665 ler 20 k dan bulunuyor sana koymaz 2-3 extra armorlu itemi degistirirsinki ekstra armorlular ucuzdu zaten gecen hafta. Bi bulwark acıtır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Olm bana warrior ogretmeyin world 34 rank yaptım lan dps de. Para derken reel para değil geçen content challenge boost ile kastığımız goldları resmen bu content yardırdım. Trinket 3 lvl yapmak için enchantlar için. Ben wowda gerçek para harcamam kızlar. salak salak konuşmayın. Kusura bakmayın ama siz çükünüzle oynarken ben wow oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 O son kısımda pis patlarsın hiç iddia etme :) Benim Vanilla/TBC kısmı kuvvetli gerisi yalan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 barbu said: Sequo said: İlk defa QQ yapicam 1 aydır glad itemi kastırıyorlar bize şimdide glad dışında bir spec seçin diyorlar. Net oyunu bırakırım. Challenge mode lerde craft itemlerde tamamen glad kastım. Trinketleri bile 3/3 upgrade yaptım. Harcadığım paranın bile haddi hesabı yok. Lanet girsin Buda armory'm => http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/sequoyah/advanced ahahaha. geçmiş olsun. ben de warrior oynamak istedim bu expansion. furry oynarım. ağız yüz kırarım pve'de gaz ile dedim. bok gibiydi. glad a döndüm. şimdi o da boku yiyecek gibi. 6 veya 7. dps filan olacağız büyük ihtimal. ama senin BOE itemları görünce hahaha. kötüymüş. bir de 350 civarı haste sonrası gladiator için gereksiz. str>bonus armor>350 haste(2 tane shield slam koyabilmen lazım buff sırasında>crit diye gidiyor. sonra da diğer zımbırtılar işte. ama haste düşük sıralardaydı. 350 haste den sonrada haste >= crit kasıyorsun kardeşim. Fazla crit bence gereksiz raid buffları ile %22 yetiyor zaten sürekli enrage dolaşıyorsun. Hastede gcd yi düşürdüğü için gayet güzel burstlüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 quixef said: O son kısımda pis patlarsın hiç iddia etme :) Benim Vanilla/TBC kısmı kuvvetli gerisi yalan zaten. Bizde oynadık benim kızdığım nokta sadece blizzarda bir konuda stem ettim adamlar warrior ogretmeye kalkmışlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sequo reis garbageda yine madara olmuşun diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar