Sequo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Bu hafta sonu oynanabilme potansiyeli yok. Anca ptesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Az önce evden çıkarken her sey normaldi. Lag da yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 yine sıçtı blizz bez getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 işyerinde teamspeak ile bağlandım sıraya sokabiliyormyum bakiim dedim çat diye girdi ahaha utanmasam oynayacaktım da.. 3G den yiyor.. sırf log in olmak 30mb :/ frostmane bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 siz bu oyunu 1 hafta 10 gün falan unutun abi.. buda blizzard'ın tarihinde en iyi sıçışı olarak akıllarda yer eder. adamlar YAPAMIYOR şuan. bunun açıklaması bu.. bilmedikleri veya anlayamadıkları bişey var.. götlerini yırtıyolardır orda ofiste. ama yok yani 1 haftaya anca götü toplar bu serverlar sıkıntısız ve akıcı bi sekilde oynatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Önceki ek paketlerde ya yeni class ya da yeni ırk filan vardı. Yeni content tüm Azeroth'a dağılmış durumdaydı. Bu ek pakette öyle olmayınca deli gibi yüklendi herkes tek mape. Hafta sonu da düzelmez bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Sırf sizin yorumlarınızı okudum ve dikkate aldım. Gidip CE aldım az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 world server is down topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 auçidun ne güzelmiş ya meğerse eski hali böyleymiş HE Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Oynanmiyor hala rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Bu saatte sıraya soktu. Bakalım ne kadar bekleyeceğim :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Bu saatte 20dk sıra.. Akşama gelenlere Allah sabır versin. İnşallah düşmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 kardeşim quest sana görev veriyo git cesetleri yak diye. CESET YOK ULAN CESET YOK ONLAR BİLE GÖZÜKMÜYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 kutusu guzelmis lan oyunun, mop oncesindekiler gibi aynı. dayanamadım bastım parayı d&r'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 taladar ormanı blizzard'ın yaptığı en güzel harita olabilir. aşık oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 oynanmıyo ki oyun isterse taladarda kızlar teklif etsin yine de farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Roqq said: Önceki ek paketlerde ya yeni class ya da yeni ırk filan vardı. Yeni content tüm Azeroth'a dağılmış durumdaydı. Bu ek pakette öyle olmayınca deli gibi yüklendi herkes tek mape. Hafta sonu da düzelmez bu. BC? thralmar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 FesTivaL said: Bu saatte sıraya soktu. Bakalım ne kadar bekleyeceğim :X 3363. siradayim yarismacilara basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Medium ve LArge pot ne koyalım arkadaşlar. Garrison Resources ilerde çok lazım olacak ise Lumber Mill mantıklı duruyor.. Large pot için Stable mantıklı gibi %20 mount hızı gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Kanuni said: 3363. siradayim yarismacilara basarilar. 3 saatlik film seni oyalar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 akşam gidip sırayı 1K üstü görürsem direkt basıyorum migrate'i... bezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 kapadim cekemem dizilere akiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Pazartesinden sonra rahat rahat oynanır ya. 2.000 kişi sıra bekleyip 10 dakika sonra gelen dc ile rage olmaya lüzum yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 dc oldum simdi 3000 sira var sdf meanwhile at blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 abi demin bütün servera hs çektirdiler lol. herkes ışınlandı biryerlere. orgrimmar inn adam doldu bir anda. 2sn sonra da küfürler tabi.. ebesinin damında questteydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar