Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 BioHazarD said: abi "kuscu" ile ucarken hava takili kaldi karakter, logout login yaptim hala orda. hs kullanilmiyo ve char stuck ekranindaki opsiyonlar da calismiyo gg :D AYnısı banada oldu. Reload yaptım düzelir gibi yaptı ama fakemiş. Şimdide sıraya attı Karazhan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 91 olamadım yani kapattım ve 4 gün boyunca da açmayacam. //Edit: Sinirimiz forumda çıkarmayalım, yazdıklarımıza dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 tam oh 92 oldum diger zonea gectim lag azaldi derken simdi de bu cikti ya sdf edit: reload yaptim daha sonra dungeon queue'a girdim tekrar, ilermeye basladi kus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi millet deli gibi garrison merakına sahip oldugundan o garrison alanı iptal vaziyette. hareket bile edilmiyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Düzelmedi bende ne que ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Fransuxa said: abi millet deli gibi garrison merakına sahip oldugundan o garrison alanı iptal vaziyette. hareket bile edilmiyo resmen ilginçtir, benim gördüğüm tek lagsız nokta garrison. ( garrisson yapım öncesi değil de yapıldıktan sonrası.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi garrison valley of four winds deki tarlalar gibi. her karakterin kendine ait bölgesi var. ondan sıfır lag. kimseyi görmüyosun kimse de seni görmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 disconnect edip 5 sn sonra login olunca sıraya sokmayaydı iyiydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Sorunu böle çözüyolar oyuna girmememizi sağlayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 lan bi allahın kulu da oyundan bahsetsin hipneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 oynanabilse bahsederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 beyoglu civarinda wow klasorunu externala atabilecegim muhterem bir zat var mi? durum/bira/sarap calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 dc olup 5k sıra yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi yok ben direk alt f4 çektim ya millet hevesini alsın bıraksın ondan sonra kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 sanırım cata ortalarında ve pandada bırakan herkes oyuna geri döndü. blizz 1-2 haftaya açıklar rakamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Fransuxa said: abi yok ben direk alt f4 çektim ya millet hevesini alsın bıraksın ondan sonra kasıcam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 0 sıra :P Emerald Dream PvE ama olsun en azından stress yok sakin sakin oynuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Evet sakın Garrison alanına girmeyin direk oyun cortlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 world server down. gorgrond'da gitti oyun. bu arada garrison süper olmuş. quest yaparken random ağaç dibinde malzeme görüp shredderı çıkartıp toplamak falan süper. garrison tüm oyuna etki eden bir şey olmuş 10 numara. ama haritalar resmen kanser edici uçan mount olmadan. pandada ne güzel yolu takip ediyordun. burada yol mol yok çoğunlukla. dağdan bayırdan gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Ne nerden çıkarıyoruz yav onu bilmiyorum aç bakalım bi konuyu cahil kalmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Char kayboldu bekliyorum gelsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bu gorgornd'da ilk açtığın köyde sana soruyor işte askeri bina mı istersin lumberjack mi kuracaksın diye. lumberjack kurunca 10dk cd'lı shredder veriyor sana. onunla normal mob da kesebiliyorsun baya sağlam vuruyor 20k 20k. ama süresi az. ağaç diplerinde quest gibi parlayan şeyler oluyor. onlara sağ tıklayınc shredder aktif olup topluyor onları resource geliyor. cd dolmasa da çıkıyor. daha bu kadar biliyorum ben çok ilerletemedim garrisonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bir de bonus questleri (bu haritada kılıçlı olan yerler) yapın mutlaka. 93'te normal quest 21k o 70k veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ahmedinejad said: world server down. gorgrond'da gitti oyun. bu arada garrison süper olmuş. quest yaparken random ağaç dibinde malzeme görüp shredderı çıkartıp toplamak falan süper. garrison tüm oyuna etki eden bir şey olmuş 10 numara. ama haritalar resmen kanser edici uçan mount olmadan. pandada ne güzel yolu takip ediyordun. burada yol mol yok çoğunlukla. dağdan bayırdan gideceksin. tam garrison'a kafayı soktum server gitti hahahha yavaş gir diyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Uçan mount hiç gelmeseydi keşke. Atmosferi direk öldürüyor. Böyle yer mountu ile ne kadar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar