olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Darksun said: Free Game Time Promotion If you are thinking about coming back for Warlords of Draenor, a free week of game time went out today. It appears to work for everyone right now, adding a week of game time to active accounts. The Iron Horde invasion has begun! Rush to the defence of Azeroth today with 7 days of FREE* game time, and prepare for the arrival of Warlords of Draenor™ on November 13, 2014. Act fast, this offer expires on Nov 5th! Girin oynayın :) Eu da calışmıyor su olay sanirsam us te almis millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Go into your Account Management, select your account and then click "Referal and Rewards" and you'll have there an option to add 7 free days to your account. I managed to do this, only on my frozen account... Somehow I can't do it on my main account, since it doesn't appear the option (Getting frozen in 2 days thou). I just did it, and it worked on my frozen account. HADİ YİNE İYİSİNİZ BENİM TERAZİYİ ŞUKULAYIN :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Gittim yaptım bana da gelmiş. Şukular oziye (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Bana gelmemiş gelse bi ortama bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 %25 indirim gelmis transfer vb islemlere. 15 euro transfer icin iyi firsat. Iki karakterimi twisting nether'a yollarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Cosplay şampiyonu http://media.mmo-champion.com/images/news/2014/october/costumes-0080-full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 toggie said: %25 indirim gelmis transfer vb islemlere. 15 euro transfer icin iyi firsat. Iki karakterimi twisting nether'a yollarim :) ben de iki karakteri the maelstorm'a aldım iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Horde? Ally? Benim hordeda bayağı karakter var, yazın twisting nether'dan free migrate açılınca kaçmıştım sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ally oynayan biraz liberaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Horde tabi ki. TN'den supheliyim biraz. Kalabalik olmasi ve latency sikinti. Ama Karazhan'dan biktim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 şehirlerde lag olduğu günlerde bile instance lag olmamıştı bende, yani raidlerde, dungeonlarda sorun çıkarmaz diye umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Ragnaros iyidir Horde icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 shattred handmidir nedir orda toplanmıssınız güya kimler var güneş ve serhat dışında ona göre kasıcam bende orda 1 karakter. migrate falan para veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 TN iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 kermit said: shattred handmidir nedir orda toplanmıssınız güya kimler var güneş ve serhat dışında ona göre kasıcam bende orda 1 karakter. migrate falan para veremem Güneş kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Ole 1 server mi varmis ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 quixef said: kermit said: shattred handmidir nedir orda toplanmıssınız güya kimler var güneş ve serhat dışında ona göre kasıcam bende orda 1 karakter. migrate falan para veremem Güneş kim Sanki serhatı tanıyorsun da güneş kim diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 axedice said: quixef said: kermit said: shattred handmidir nedir orda toplanmıssınız güya kimler var güneş ve serhat dışında ona göre kasıcam bende orda 1 karakter. migrate falan para veremem Güneş kim Sanki serhatı tanıyorsun da güneş kim diye soruyor. Ya adı Gunes olan ve Wow oynayan bir paticik uyesiyle bir sure ayni guulddeydik, o mu diye merak ettim degil herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 quixef said: axedice said: quixef said: kermit said: shattred handmidir nedir orda toplanmıssınız güya kimler var güneş ve serhat dışında ona göre kasıcam bende orda 1 karakter. migrate falan para veremem Güneş kim Sanki serhatı tanıyorsun da güneş kim diye soruyor. Ya adı Gunes olan ve Wow oynayan bir paticik uyesiyle bir sure ayni guulddeydik, o mu diye merak ettim degil herhal O deil de Gunes kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Forumdan mulgear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 wod dvd'si ile clean install yapsam yer mi? oyunu komple sileyim diyorum ama eski oyunları da yuklemek gerekir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Yer yer, zaten eski cdlerin geçerliliği kalmadı artık. Onlardan yükleme yapsan bi o kadar dosyayı internetten çekmen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 İyi o zaman persembe baslarım ben exp'e. Hic ilk gun sıkıntılarını cekemeyecem. Carsamba zaten hatunun bos gunu, onla doldurayım persembe akarım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Beklemene gerek yok aslında, şu an battle.net desktop zımbırtısı kurulu ise, wow'a sıfırdan kurulum başlat, herşeyi ile kuruluyor zaten. CD'lerden yüklesende hemen hemen aynı miktarda download yapıyor zaten oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Battle.net dedigin launcher degil mi, tüm Blizz oyunları icin? O var tabi ki. Ama PC'den komple silersem oyunu yapacagı download fazla olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar