toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bu expansion'ın digerlerinden daha kısa surecegini soylemislerdi. SOO'da yaptıkları hatayı tekrarlamamak icin contentler arası zamanı azaltacaklarını soylediler. Onceki her expansion zaten cıkmadan 1 sene once acıklandı yaklasık olarak. 2 major patch geldi ve bence bu sonuncu degil. 6.3 ile son content gelir. Exp 2 yıl degil de 1,5 yılda biter.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Onu tbc den beri diyorlar, daha kısa süreli çıkartacağız vs diye ama özellikle son 2 expansion da son content 1 senenin üstünde sürdü. 6.3 de content yapacak birşey yokki, burning legion başlı başına bir content , 1 patch ile bitirtmezler onu.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Biten bi sey yok ki, legion icin exp yaptılar bitti mi?
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Biten Wod işte, burning legion çıkıpda portaldan işgal etmesi yeni expansion olur anca. Kaç expansiondur burning legion vurgusu yapıp duruyorlar en sonunda getireceklerde anca expansion olur işte. Gariban bir patch de harcamazlar :P
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ya yeni xpac şudur budur demedikleri sürece bitirir mi adamlar? Ne haber var ne bişi, blue mlue yok mu açıklayan?
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Illidan ölünce de TBC bitmişti :)
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 6-7 kasım blizzcon işte anca orada duyurup bir kaç ayda da hemen çıkarması lazım. Argent Tournament tarzı kofti content gelebilir tabi :P Gerçi adamlar expansion un son bossu Grom demişti, çarpıtıp onu çakabilirler :D
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Sinematik baya yanıltıcı bence ya, adamlar açıkça son boss için grommash olacak demişlerdi. Bence bir patch daha görürüz biz bu content ve gene 2 seneye uzar süresi. Yani Blizzardın önümüzdeki sene yaz başında yeni exp çıkarması çok mantıksız bir zamanlama olur. Resmen kendi topuklarına sıkmış olurlar yaz başı ile.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yoo ben tam tersine son boss orc olmayacak dediklerini hatırlıyorum. geçen paket garrosh'tu çünkü. gromla bu kadar kanka olduktan sonra bi daha düşman olma sebebi nedir hem. adam w3'te kahraman olarak öldü, burada da öyle bir şekilde öldürürler.
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Adamlar elbette fikirlerini değiştirmekte özgür ama taaaa ilk blizzcon Q&A dan beri aynı şeyi söylüyorlar, son boss Grommash diye farklı farklı açıklamaları var. Altta birkaç örnek var sadece. At one point Grommash was planned as the final boss of Warlords of Draenor warlords-of-draenor-final-boss-revealed final-boss-for-warlords-of-draenor Edit: Bu arada son boss orc olmayacak olayı direk paticikte konuşuldu, ordan hatırlıyorsun. Yoksa Blizzarddan böyle bir açıklama görmedim ben hiç bir yerde.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 e şu videodaki noktadan sonra grom'un tekrar evil olması çok saçma olur be.
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 O konuda %100 haklısın, yani fikirlerini değiştirmedilerse nasıl bağlıyacaklar burdan sonrasını ben de anlamadım.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Yeni gelen instacelar hakkında fikrinizi alayım. Birde mythic 5 manler geldi mi? Geldi ise ne kadar zor?
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Benim gibi oyunu bırakanlar için guldanlı gromlu 2 vidyo http://www.youtube.com/watch?v=FfScVNF0AMs http://www.youtube.com/watch?v=QUtoLaQfC0A Grom oğlunun garrosh olduğunu nerden biliyor lan?
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Garrosh exp başında hapisten kaçıp bu timeline'a gelince kendisi gidip açıklıyor. Yani exp açılış sinematiğinde yan yana savaşırlarken oğlu ile birlikte savaştığını biliyor.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Valla bu saatten sonra grom u anca zorla fel-orc yapıp boss yaparlar anca o kadar ama expansion sonu boss u orc olması bayık ya, sürekli hellscream mi keseceğiz ya.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=fQCH9l6A-xM
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 jungle'ı hiç sevmedim ya. timeless isle bi 10 kat daha iyiydi herhalde.
scorch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 FreEmoon said: Adamlar elbette fikirlerini değiştirmekte özgür ama taaaa ilk blizzcon Q&A dan beri aynı şeyi söylüyorlar, son boss Grommash diye farklı farklı açıklamaları var. Altta birkaç örnek var sadece. At one point Grommash was planned as the final boss of Warlords of Draenor warlords-of-draenor-final-boss-revealed final-boss-for-warlords-of-draenor Edit: Bu arada son boss orc olmayacak olayı direk paticikte konuşuldu, ordan hatırlıyorsun. Yoksa Blizzarddan böyle bir açıklama görmedim ben hiç bir yerde. blizzcon'da grommash muhabbeti dönünce infial yarattı millet ve daha teee o zamandan hayır son son boss gromash olmayacak diye çevir kazı yanmasın yaptı blizzard.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Archimonde'u dövmeden önce onu biraz hirpaliyoruzdur belki. Sopa yiyince Akli basına geliyordur.
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 abi bu legendery yüzüğün son hali 735 ilvl. archimonde da aynı ilvl atıyor. harbiden bu son raid olmasın? legendery lerin ilvl üstü raid gelmemişti yanlış hatırlamıyorsam
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Arakkoa Outcast rep sadece mob keserek mi kasılıyor ya ruhum karardı.
Öne çıkan mesajlar