Soris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 esnaf lokantasına giden harbi adamsın köfteyi pul bibere en çok banansın plazada real genius, sokakta yamansın zekanla bizi yak #beyazyakalı bodrum apaçi doldu, olimpos bitti senden duyan yüzbinler hep kaş'a gitti bozcaada on yıl önce pek yiğitti tatil trendlerini yaz #beyazyakalı eyçar, faynens, edmin köpeğin olsun yıl sonu cebin bonusla dolsun internal meetinglerde sen bir idolsün bunu dayına anlat #beyazyakalı sünnet çocuğu gibi kol düğmelerin işi gücü bırakıp kaş'a gitmelerin staj için gelen yeni yetmelerin beynini business planla ye #beyazyakali kahve bağımlılığıyla övüneceksin kimsenin bilmediği balığı sen bileceksin ölürsen alaçatı'ya gömüleceksin toplantı schedule et #beyazyakali bebek, arnavutköy, mangerie, lucca erkek acetobalsamico'cu kızlarsa pucca cabarnet savignon'a yeter mi cukka hesabını bilmedin #beyazyakalı limonata 13 lira, adres house kafe şarap dev kadehte, önce kokla sonra şerefe kız olursa ada, erkekse efe fena klişesin #beyazyakalı aaa o mekanın fajitası çok güzel baban o paraya depo fuller (dizel) herkes sana vurgun, herkes seni süzer hortumla dövülesi #beyazyakalı arkadaş arasında mekan översin sonra mekana gider garson döversin dev salatayı nar ekşili seversin ciddi bir problemsin #beyazyakalı hendıl edersin ingilizcen çoktur skecyul işinde üstüne yoktur maaşın yarısını fitness'e kaptır ömrünü forvırdla #beyazyakal ı gym'ler, spa'lar salaklığına minettar stajyere gider yap, vendor'a atar bizde maaşlar 29'unda yatar kölenin dibisin #beyazyakalı kadınsan dev çanta, erkekte pabu ç parlak günün yarısı goygoy, yarısı laklak bir akşam hep birlikte fasıl mı yapsak? nereye kadar #beyazyakalı one shot espresso, latte, moccha kızlar kurşun kalemi yapıyor toka sözde büyük alemcisin meze, rakı, roka dengen izanın yok #beyazyakalı business, smart casual, free friday giysiye harcadığını duysa dövecek peder raporu görünce yönetim ne der küçük dünyada kaldın #beyazyakalı makarnaya vermişsin 23,5 lira maaşın yarısı kredi kartı, yarısı kira mojito çıktı çıkalı içmez artık bira ömrün geçti triple #beyazyakal ı karaköy'de yeni bir mekan açılmış menüsünde ahtapot taşşağı varmış makarnalarını şiliden ısımarlarlarmış hayatın antin kuntin #beyazyakalı sen de bi gün yapacaksın kendi işini, senelerdir kuruyorsun bunun hayalini, sermayen olsa affetmezsin tabi yoksulluğunu seveyim #beyazyakalı mailler birikmiş deyu ağlarım haftasonu trekking scuba bağlarım junior eleman görsem döver çağlarım naçar yakam beyazdır dostlar tatilden sonra ada överim pazartes'leri benden bekleme verim müdüre head, toplantıya meeting derim naçar yakam beyazdır dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 kasise 120 ile girmeli vardı benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Tl/did read Fena diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 tl; half read sıktı yarısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben galiba beyaz yakalı değilim lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 her paragrafi beni anlatiyor 25tl makarnaya vermeler 15tl ye limonata icmeler alacati sevdasi... kendimden tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bunlar bizi çekemeyenlerin oyunu hep senko, gelme bu eziklerin gazına. Ya bu arada haftasonu bi kaşa mı kaçsak? Bıktım şehrin kalabalığından ve beni boğan boş kalabalıklardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 mersinin nüfusu kaç ki kalabalık oluşturabilsin lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 şiire gülmedim de biraz önce yan odadan fasıl mı yapsak dediler anlam kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 aile şirketinde çok vahim lan bu durum sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 senko said: her paragrafi beni anlatiyor 25tl makarnaya vermeler 15tl ye limonata icmeler alacati sevdasi... kendimden tiksindim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben beyaz yakalı değilim ama baya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bu daha komik ahahah http://www.youtube.com/watch?v=5XZKZvQRARE&noredirect=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 BabacumMostors said: ben galiba beyaz yakalı değilim lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 BabacumMostors said: ben galiba beyaz yakalı değilim lan.. +1 senko said: her paragrafi beni anlatiyor 25tl makarnaya vermeler 15tl ye limonata icmeler alacati sevdasi... kendimden tiksindim. aramıza hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 amma çok nefret edeni varmış yav biraz inceledimde. olanda nefret etmiş olmayanda, gidin ormanda yaşayın daha güvenilir bi ortam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 beyaz yakalı kölelerle dalga geçmek 31 mayıs kararlarıyla yasaklandı arkdaşlar, haberiniz yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 okumayını bi farklı eziyolar okuyanı başka bi farklı. insandan kurtuluş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 aklıma bunun orjinalini getirdi azerice olan: http://www.youtube.com/watch?v=cKOA1grD5PQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Beyaz Yaka günü neden yok? Patrona hergn bayram. İşçiye 1 Mayıs var. Beyaz yaka günüde lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 beyaz yakaya hergün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 dediği gibi asıl beyaz yakaya her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar