Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suya düşen tablet gerçeği

karatan

Öne çıkan mesajlar

2 gün önce almıştı kayınçom toshiba tablet. Dün gece su kanalına düşürmüş - nasıl oldu derseniz arabadan inerken elinden kaymış... Şimdi çalışmıyor. Buna kim ne yapar sizce at çöpe gitsin mi dersiniz?

Bir de benim 3 ay önce aldığım bir hp klavye var bariz bir biçimde kablosuz bağlantı sorunu var. Bazen kesik kesik yazdıklarımı algılıyor(pili yeni) keyifle bir şeyler yazmıyorum. Nasıl garantiye yollarım D&R'den almıştım oraya mı yollayacağım yoksa hp'ye mi? Hp ise onun adresi filan var mı ben nette bulamadım da?
Sosyal ağlarda paylaş

Sıvı temas garanti dışı ama yinede toshibaya gönderip bir şansını deneyebilirsin ama fiyat ne olur bilemem ,aslında işi bilen bir cep telefonu tamirciside olabilir gibi ama doğru dürüst usta bulmak zor memlekette
quote=karatan]
Şimdi çalışmıyor. Buna kim ne yapar sizce at çöpe gitsin mi dersiniz?

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar merhaba "round 2" ile karşınızdayım. Bizim tablette ekrana görüntü geliyor animasyonlu yükleme ekranında bazen tıkanıp kalıyormuş. Bir kere de ekranda 2 seçenekli bir şey çıkmış birinde reboot diğerinde update from external device gibi bir şey varmış. Sizce adam olur mu bu tablet.
Diğer yandan benim sıkıntı devam ediyor hala inanın şu klavyeyi yollayacak bir adres bulamadım. D&R sanırım kabul etmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...