progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2NC594S4Weo demin açıkladılar VGX'de. Telltale'in yeni serisi Boderlands spinoff'muş. Game of Thrones çıkıcak diye rumorlar dönüyordu, onun yerine Walking Dead ve Wolf Among Us gibin Boderlands oyunu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 got yerine değil onnula beraber, şimdi twd2, wolf, got ve bunu yapacaklar. 4 proje aynı anda, ellerinde patlamaz umarım. twd2'yi de preorder ettiydik patlamasın dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 4 farklı isim altinda ayni oyunu tekrar yaptiklarindan cok rahat kaldirirlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ya bi git heytor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bu setting'e oyun çıkaracaklarına mario'ya filan çıkarabilirlermiş. ikinci bir obsidian-south park kazası yaşanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Sam said: ikinci bir obsidian-south park kazası yaşanmış. Adam tam bir Kenny yahu. Adminleri arayıp şikayet ediyorum: http://www.youtube.com/watch?v=gvpE0BOgWk0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 pardon obsidian-dungeon siege diyecektim. daha iyi uyuyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 SOUTH PARK'A MI DİDİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 south park şey gibi ya. ne bileyim everybody loves raymond'a oyun yapsalar onun gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 oyun nasıl bişey olcak anlamadım da borderlands settingine laf atmak çok komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 knox said: 4 farklı isim altinda ayni oyunu tekrar yaptiklarindan cok rahat kaldirirlar lel adam o kadar haklı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Sam said: south park şey gibi ya. ne bileyim everybody loves raymond'a oyun yapsalar onun gibi olur. müzik bölümünde nickelback > foo fighters diyen arkadaşın yanına alalım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=p_Tn4Yk5hxM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Game of thronesla bu ikisi için 40 dolardan release olucak diyorlar, eski oyunlarının aynısının borderlandslisi veya gotlusu 10 saat gamespanlı oyuna biraz sıkar o fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Bu telltales de yolunu buldu he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Oyunun hikayesi çok zevkli, dialoglar da güzel. Ancak gameplay sıfıra yakın ve arcane'in şu mesajını aynen kopyala yapıştır, hiç sırıtmaz. arcane said: seçim olayının önem kazanması çok güzel olmuş ama gameplay daha da geriye gitmiş. the walking dead'de "bazen" en azından etrafta birşeyler yapardık. bunda o sıfır. inceleyip duruyorsun. 0.3 saniyede tuşa basılması gereken yer var. basınca çalışıyor mu şüphe ediyorum. A spamde hile olmadan mümkün olmayan yerler var. gamepad değil kol olsa öyle basamazsın. çember tam oluşmadan başarıya oluşan yerler var. LT RT bazı yerlerde fark etmiyor. oyun kendi karar vermiş nerede dayak yiyeceksin, nerede vuracaksın, nerede fail olacaksın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 iyiymiş ya bu. En eğlenceli telltale oyunu olmuş. Hatta normal borderlandsler hep zorlama gelirdi biraz da bu baya güldürdü filan. seslendirmede iyi kadro toplamışlar yine. troy baker, laura bailey, nolan north filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 o üçü de tüm triple a oyunlarda banko oldu he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 biri kadroya girince öbürlerinide aldırıyor yanına hemen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 3. bölüm çıkmış. Baya iyi gidiyor. http://i.imgur.com/lFG0HBA.jpg Fiona'nın surat ifadeleri çok başarılı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 bi iki gün önce bitirdim seriyi de çok başarılı olmuş.hiç borderlands falan oynamamama rağmen hiç yabancılık çekmedim oyuna. sanırım şimdiye kadarki en iyi telltale serisi olabilir.özellikle introları,müzikleri falan müthiş her bölümün.oynamayıp kenarda tutan varsa hemen bitirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Aynen katılıyorum benim de en beğendiğim Telltale oyunu buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar