Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Forum kirliligi yapmak en son istedigim sey ancak bi tablet almak istiyorum hangisini alsam. Gidicem Ipad Air alicam sonra flash oynatmiycak beni sinirlendiricek. Android alicam Ipad'in tasarimi kolayligi yok. Bir yandan ipad mini cok sirin. Xperia mi alsam napsam bilemiyorum. Nolur tavsiye verin. Bu arada iPhone kullanicisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Ne icin kullanacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Entertainment amacli. Eve geldigimde Laptop karsisinda oturmak istemiyorum. Haftalik dizilerimi izleyecegim icin ekrani iyi olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Bana sorarsan 10inc asagisi tablet alma. Bir de altyazili dizi falan izleyeceksen android alamn gerek. Android tabletlerde de ya Sony xperia z tablet ya da nexus 10 direkman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Sanirim sony xperia z'de karar kilacagim. Baska bir secenek görünmüyor ortada. Marka'ya güvenim tam. Sarj konusunda söz söylemek isteyen var mi kullanan kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 MrLevie said: ya Sony xperia z tablet bunu aldım 2. el ama sıfırdan farksız, çok çok memnunum, ne ararsan en üst kalitede yapmış sony. nexusun SD kart girişi olmayışı sorun, 3gsi var mı o da yok galiba 10 inçlik nexuslarda. yeni nesilin 10luğu da gelmedi galiba TRye henüz edit: Ayfon Şarjı sormuşsun, sanırım tek eksiği bu, Wifi açık olması çok pil yiyor, yani hafızadan video izlemekle netten izlemek çok farkediyor. ama IPad reklamındaki gibi 10 saat falan göremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 iPad 3G acik 10 saat gosteriyor cidden. Dizi icin filansa 10 inc Android al. Kitap, dergi, not, ofis icin filan hala iPad onde ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Galaxy tab3 10 inç al, son çıkan ekran baya iyi diziler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Abow cok feci hevesim kursagimda kaldi. Tam da xperia'yi alicaktim yarin sabah. Samsung'a tövbeliyim ben ya. O plastik alete para veresim hic yok. Sarj konusu cok moralimi bozdu simdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 asus t100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Peki ya Samsung Galaxy Note 10.1 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Kalem kullanmayacaksan note için o kadar fazla para vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 note 10.1 aldim. sony ile yan yana koyup kullaninca alet al beni diyodu. Tasarim olarak zarif olmasina ragmen benim önceligim film-dizi izlemek olacagindan samsung'da karar kildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 her taraf html5 yahu artık. keske ayped air alaydin. ayped disindaki tabletler cocuklara verilen leptab görünümlü müzikli ögreticili oyuncaklardan hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Icim disim ios oldu yeter artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 xperiayla 10.1 i karşılaştırıp 10.1'i mi aldın? abo feciymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Kart yuvası 10.1 ekran paylaşım özellikleri yüksek çözünürlük mini hdmi, usb yuvası 2 gb ram güncel android(4.4 mü şu an?) sağlam batarya kullanışlı sensörler ve harici gps(uzak yolculuklarda araca filan takarım gerçi 10.1 öaaaaah dedirtir belki ama...) Benim bakındığım tablet böyle bir şey, her bir özelliğin kendimce ihtiyaç dahilinde olduğunu belirteyim. Keşke şu sitenin tablet versiyonunu bulabilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 eve gelip tabletten dizi film mi izleyeceksin yani? tablet'ler olmadan önce neler yapıyoduk ya hayat ne sıkıcıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 sene 2013 hala samsung bi akıllanmadı kimse. ya samsung nerede sony nerede gözünüzü seveyim adamlar reklamla akpyi geçti yemin ederim ya. insanların algılarıyla böyle oynuyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Android tabletler genelde daha açar açmaz kasmaya başlayan cihazlar. Android tablet ve Ipad mini sahibi olarak ve aynı zamanda android taraftarı olarak Ipad mini öneririm. Tabi sen cihazı çoktan almışsın hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yav said: eve gelip tabletten dizi film mi izleyeceksin yani? tablet'ler olmadan önce neler yapıyoduk ya hayat ne sıkıcıymış. Bahattin amcamı büyütüyorum deseydin tam olacakmış. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ipad mini önerilcek alet değil artık yahu yapmayın, Ipad2yi ufaltıp dayadılar işte. Yeni Air mini versiyonu deseniz tamamda, bi de Samsungla Sonyi kıyaslayıp Samsung almak bariz hakaret olmuş Japonyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ayfon said: Icim disim ios oldu yeter artik. nick post uyumu... tablet olarak nexus serisi al ne alacaksan androidde. yoksa ipad go go go nexus disinda pek alincak seri yok benim icin. HTC one X falan hepsi dizayn olarak guzelde fiat/performans olarak nexus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Küçük olsun ya ipad mini en iyisi, diğerleri örneğin yolculukta bakmak istesen kolunu yorar ve taşıması zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Merhaba, yeğenime 400-450 tl civarı bir tablet almak istiyorum. daha ilkokul ikinci sınıfa gidiyor. oyun ve internet için kullanacak daha çok. ne önerirsiniz? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar