sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 şaka gibi lan topic. "spora gidiyorum ama çok yiyorum kilo veremiyorum napiim???" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Dworgian said: kek said: beyler istediğiniz kadar et ve yağ yiyebilirsiniz un olan herşeyden, pilavdan ve şeker yemeyin sadece yeterli. isterseniz bol tereyağlı 1kg tavuk kanat yiyin. hiçbişi olmaz. lel lel değil adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 basura dikkat ama :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 alkol bıraklıcakmış lol bi siktir git derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 pilavdan uzak durun arkadaşalr bütün çin 5bin yıldır obeziteden dolayı kırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ordaki pilavla bizim pilav aynı değil noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 neymiş farkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Azmodai said: yumurta sarisina laf edeni doverler. pankek ve krepte evet. geri kalan herşey için mastercard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Fistan said: neymiş farkları halis köy tereyağı eksik. ama carb aynı carb, bi farkı yok. öf herşey boş ya. taparcasına inandığımız canan karatayı bile havada g@nklediler, hiçbir inandırıcılığı kalmadı amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Soris said: Dworgian said: kek said: beyler istediğiniz kadar et ve yağ yiyebilirsiniz un olan herşeyden, pilavdan ve şeker yemeyin sadece yeterli. isterseniz bol tereyağlı 1kg tavuk kanat yiyin. hiçbişi olmaz. lel lel değil adam haklı. lel abi. istediğimiz kadar yağ yiyebilmemiz saçma değil mi? niye "yağsız salata", "lor peyniri" vs yiyin diyorlar o zaman? niye zeytin 3 4 le sınırlı? karbonhidratlar yağa dönüşüyor diye sınırlamıyor muyuz? cardio yu "yağ yakmak" için yapmıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bütün gün oturuyorsunuz. sonra spora gidip ben şişmanım diyorsunuz. gerçek bir erkek olup avlanın. ne demişler? masa başında dinazor eti yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Pirinçlerin glikemik indeksi farklı, çinde çok daha düşük. Dragonfire said: 180/70-72 oranindayim. Mutlu degilim, kollarim ince vucudum ince ama gobek var. Duzensiz besleniyorum bol kola az su tuketiyorum. Kolaya devam ettiğin sürece istediğin kadar koş bi fark yaratmayacak. Hamurişi ve şekeri kesiyorsun, akabinde spor. Yağlı mağlı yiyebilirsin sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ren said: bütün gün oturuyorsunuz. sonra spora gidip ben şişmanım diyorsunuz. gerçek bir erkek olup avlanın. ne demişler? masa başında dinazor eti yenmez. d&d 2nd editionda az yemişliğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Soris aydınlat sen bilgili bir abiydin. Yağı nasıl yiyebiliyoruz istediğimiz kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Fistan said: neymiş farkları glisemik indeksleri arasında baya fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ne kadar fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 karataycı olm soris. atkins bazla herhangi bi diyet. zero carb bol protein. yağ - doesn't matter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 çok var, ciddiyetsiz girişimine ciddiyetsiz cevap vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 eğer bir fark varsa bunu en iyi fistan bilir, o bilmiyorsa yoktur susun ve dağılın. fistandantilus gibi fistanbiliryus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ciddiyetsiz bi girişimim olmadı var mı cevabın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Esh said: karataycı olm soris. atkins bazla herhangi bi diyet. zero carb bol protein. yağ - doesn't matter çok saçma. vücudun her besine oranlı olarak ihtiyacı var. yoksa az google larsan günde 7 muz yiyip incecik olan bi kadın da var. tek gıda diyeti ne kadar saçmaysa "xxx den hiç alma" da o kadar saçma ps: rafine şeker hariç. şekeri alacaksan meyveden almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sanırım soris WoT hazırlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 soris ciddi yanıt vereceksen çok pis vakit harcadığını bil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 al bak listeye pilav var pilav var. http://www.lowglycemicdiet.com/ricegi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 :D çindeki pirinç cinsleri ve türkiyede yediklerimiz tek tek istiyorum glisemik indeksleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar