Marv Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Aramada Diablo II konusu çıkmadı, o yüzden buraya açıyorum konuyu. Var mı Battle.net üzerinden bana eşlik edecek bi fakir? http://hydra-media.cursecdn.com/diablo.gamepedia.com/c/c3/Paladin.gif Paladin açtım az önce, 10 level olmak üzereyim. 4.göreve başladım şimdi, Act II'ye az kaldı. LOD yok bi de. Genişlemem gerekirse bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Poe oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 path of exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Sistem kaldırmaz onu. O yüzden bana eşlik edecek ‘bi fakir’ dedim Edit: Kaldırırmış ya, şu bozulan ramin yerine alayım bi tane yarın da dediğiniz gibi yapayım. kib bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ulan adamın diablo hevesi ne çabuk bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 son 10 senedir hepimiz d2 yükleyip 10dk oynayıp silmiyormuyuz -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hep birlikte ezberden yaziyoruz : 6PNP D7PG HZ8M PZNP X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Adamın hevesini kursağında bıraktınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 o koda benzer bir seyler gozlerimin onune gelmedi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Dynun said: hep birlikte ezberden yaziyoruz : 6PNP D7PG HZ8M PZNP X( düzeltiyorum, D7GP :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Xenocide said: ulan adamın diablo hevesi ne çabuk bitti Bitmedi vala, PoE ayrı Diablo ayrı. Teklifim hala geçerli yani takılmak isteyen varsa buyursun. Diablo'yu da kesicem en nihayetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 en son heves ettiğimde 3 ay önce 78 barbar yapıp bıraktım. ondan öncesi hep 5-6-7-8 levellerde bitiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 stimpak said: Dynun said: hep birlikte ezberden yaziyoruz : 6PNP D7PG HZ8M PZNP X( düzeltiyorum, D7GP :)-D d7pg değil mi yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 pg evet. gp yanlis malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 asdf hakkaten öyleymiş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ben 3 çıkmadan ayıp olmasın hesabı d2 multi atmıştım hell mell ne varsa bitirdim, en son item kasıyodum o ara d3 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Runewords için site tavsiyesi lazım. Google da bir sürü çıkıyor. Kimi 1,09 kimisi 1,11 vs. D3 çıktığı için bulmak zorlaştı D2 bilgilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 http://diablo2.diablowiki.net/Runewords işini görür mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Arreat Summit o wikiden çok daha güzel ve kullanışlı. http://classic.battle.net/diablo2exp/ İsmi yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar