Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nelson Mandela R.I.P


Masticore

Öne çıkan mesajlar

saygılar diyelim
düşünce olarak mükemmel bi adamdı ama, uzaktan komşunun bilmemneyi bize kaz olarak görünür muhabbeti oldu birazda.
güney afrikada ırkçılık bitti sandık ama yok bitmedi.
ama iyi çabaladı adam. tabi ingiltereninde yardımcı olmasıyla oldu herşey. hollanda bu ülkeyi köpek gibi sömürürken, beyazların siyahları çatır çatır köle gibi kullandığı dönemde kafasını kullanan ingiltere oldu.
siyahların zamanında mekanlara bile belirli izinler olmadan giremediği bir yeri birazda olsa düzeltti ama hollandalı beyaz dallamalar olay çıkarıyor hala.
güllük gülistanlık bir yer bırakmadı. hala dünyada güney amerikadan sonra nerdeyse en fazla suç işlenen yerlerden biri ama olsun. adam yaptı bişiler.
bi kaç yerde gördüm yazılanı "adam güney afrikaya dünya kupasını getirdi" diyenler var. fifa onu zorunlu yaptı. afrikada hiç düzenlenmemişti ve tunus, fas, g. afrika bi ülke daha vardı adaylarda. en uygunu o oldu.
neyse
huzur içinde yatsın. sevmeyen yoktur heralde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Afrikanın haline bakınca, özellikle güney afrikanın haline bakınca, o kadarda büyük işler yapmamış gibime geliyor , tabii tanımam etmem afrikalı da değilim o yüzden bana pek laf etmek düşmez , faydası dokunduğu, zararı olan insanlar falan konuşsun hakkında.

toplumu bir adam kurtaramıyor çünkü. her ne kadar bireylerin yaşadıkları toplumda süper kahraman görme ve uydurma arzusu sonsuz olsa da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...