Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedimiz Oldu

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

ahaahaha güldürdü müvekkil. Çilek istedi annemler onlarla kalıcak ilerde ben evden ayrılınca onların istediği olsun dedim.

Ya ne yaptılarsa çok ürkek oyun oynuyo falan sürekli seviyoruz geliyo yanıma ama 1-2 saat görmesin döndüğümde ürküyo. Koltuk arkalarına kaçıyo çıkartamıyorum 1 saat.

Dün temizlik varken korktu tutayım derken ilk çiziklerimi de yedim.

Gündüzleri evde olduğum için bana daha çok alıştı. Annemler de geceleri sürekli seviyo. İnşallah o ürkekliğini atar.

Bunu yazarken de kucağımda geziniyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Alıştı evine alışmaz olaydı. Gitmediği yer kalmıyo. Sucuğumu kemirmiş dolapta kuruyo diye açıkta bırakmıştık, ev açık mutfak..

Sesi çok maşallah. Sabah kalkıyorum ''miiiiiiv'' sev diyo resmen. Seviyorum susuyo. Arsızız ama birazcık. 20dk aralıksız seviyorum bi bırakıyorum miiiiiiiv 10dk susmuyo.

Bu arada bu 4 aylık civarı bişey ne kadar yerler? Doyma hissiyatları yok mu? ne kadar koysam bi anda bitriyor. Yarım kilo mamayı 1 haftada bitirdi.Daha çok koysam onu da yicek. 1 haftada ağırlaştı hatun.

Bir de bunun tırnaklarını ne zaman kestirelim? Yavru şimdi tırmanıyo dye ellemiyoruz ama feci batırabiliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Alıştı evine alışmaz olaydı. Gitmediği yer kalmıyo. Sucuğumu kemirmiş dolapta kuruyo diye açıkta bırakmıştık, ev açık mutfak..

Sesi çok maşallah. Sabah kalkıyorum ''miiiiiiv'' sev diyo resmen. Seviyorum susuyo. Arsızız ama birazcık. 20dk aralıksız seviyorum bi bırakıyorum miiiiiiiv 10dk susmuyo.

Bu arada bu 4 aylık civarı bişey ne kadar yerler? Doyma hissiyatları yok mu? ne kadar koysam bi anda bitriyor. Yarım kilo mamayı 1 haftada bitirdi.Daha çok koysam onu da yicek. 1 haftada ağırlaştı hatun.

Bir de bunun tırnaklarını ne zaman kestirelim? Yavru şimdi tırmanıyo dye ellemiyoruz ama feci batırabiliyo.

1- acikta yemek birakmayin. gormediginiz zaman bir sey yapamazsiniz ama ocak, tezgah ve yemek masasinda dolasmasina siz oralardayken izin vermeyin.

2- yavruyken insan ararlar. buyudukce kendi kabuguna cekilecek. bu normaldir.

3- kisirlastirmadan once dolu kap yontemi oneririm. yoksa cok acikip koyulanin hepsini tek seferde yiyor. bir kabi doldurun, bosalttikca geri doldurun. baslarda cok fazla yiyebilir, zamanla normale donecek. iki yudum yedikten sonra birakacak. ancak istedigi zaman istedigi kadar yiyebilecek. kisirlastirdiktan sonra ozel kisir kedi mamasi ile olcu ve zaman ayarlayara mama verme yontemine geri donmeniz lazim.

4- tirnaklarini hemen de kestirebilirsiniz. ilk kesildiginde koltuga falan tirnakla cikiyorsa bir sok olacak. soku atlatmasi 15 dk falan suruyor. sonra bir daha sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...