salvation Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 christiano ronaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hınzır olabilir , ya da çilek koy ahu koy ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sıçmık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bihter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 götlek koy olmadı . ya da dubai de koyabilirsin, ne biliyim her çağırdığında eğleneceğin bişey koy. karanlıkların lordu koy köy ağası diyebilirsin mesela kimlik bunalımı yaşasın, bak bunlar ilk aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 feriştah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bitch de olur , mesela susmasını istediğinde direk stfu bitch ya da son of a biatch gibi rahatlatır. "kuma" da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 türkçe bir isim koysanıza. ayşe , fatma tarzı arkadaşımın mümtaz diye kedisi vardı ashgdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Dandik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Minnoş koy geç abi işte hayvan ismi ayrı insan ismi ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 şehmuz. karizmatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kedi var ismi yok zaten %100 sağır isim koysak bile duymayacagi icin ismini bi anlamı yok kedi diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 müvekkil koyun dur bakiyim... müvekkil nerde? müvekkil geldi. müvekkilin isteklerini verdiniz mi? oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ahaahaha güldürdü müvekkil. Çilek istedi annemler onlarla kalıcak ilerde ben evden ayrılınca onların istediği olsun dedim. Ya ne yaptılarsa çok ürkek oyun oynuyo falan sürekli seviyoruz geliyo yanıma ama 1-2 saat görmesin döndüğümde ürküyo. Koltuk arkalarına kaçıyo çıkartamıyorum 1 saat. Dün temizlik varken korktu tutayım derken ilk çiziklerimi de yedim. Gündüzleri evde olduğum için bana daha çok alıştı. Annemler de geceleri sürekli seviyo. İnşallah o ürkekliğini atar. Bunu yazarken de kucağımda geziniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 pisipisi koy adını söyleyince tepki verir en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yavruyken sevdiniz sevdiniz. buyuyunce sadece o isteyince sevilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Yoo, benimki yavşağın önde gideni hep sevdiriyor. Zorla gelip sırnaşıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Alıştı evine alışmaz olaydı. Gitmediği yer kalmıyo. Sucuğumu kemirmiş dolapta kuruyo diye açıkta bırakmıştık, ev açık mutfak.. Sesi çok maşallah. Sabah kalkıyorum ''miiiiiiv'' sev diyo resmen. Seviyorum susuyo. Arsızız ama birazcık. 20dk aralıksız seviyorum bi bırakıyorum miiiiiiiv 10dk susmuyo. Bu arada bu 4 aylık civarı bişey ne kadar yerler? Doyma hissiyatları yok mu? ne kadar koysam bi anda bitriyor. Yarım kilo mamayı 1 haftada bitirdi.Daha çok koysam onu da yicek. 1 haftada ağırlaştı hatun. Bir de bunun tırnaklarını ne zaman kestirelim? Yavru şimdi tırmanıyo dye ellemiyoruz ama feci batırabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 aroma koy bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bende hayvan istiyorum kiz arkadasim yetmiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 irilerden bi eşek al kız yetemiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 at alırım lan ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Oha sjdhdhduau harbi cok yanlis olmus dedigim Haftada 1-2 defa anca goturusebilyoruz o yuzden demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Dartanian said: Alıştı evine alışmaz olaydı. Gitmediği yer kalmıyo. Sucuğumu kemirmiş dolapta kuruyo diye açıkta bırakmıştık, ev açık mutfak.. Sesi çok maşallah. Sabah kalkıyorum ''miiiiiiv'' sev diyo resmen. Seviyorum susuyo. Arsızız ama birazcık. 20dk aralıksız seviyorum bi bırakıyorum miiiiiiiv 10dk susmuyo. Bu arada bu 4 aylık civarı bişey ne kadar yerler? Doyma hissiyatları yok mu? ne kadar koysam bi anda bitriyor. Yarım kilo mamayı 1 haftada bitirdi.Daha çok koysam onu da yicek. 1 haftada ağırlaştı hatun. Bir de bunun tırnaklarını ne zaman kestirelim? Yavru şimdi tırmanıyo dye ellemiyoruz ama feci batırabiliyo. 1- acikta yemek birakmayin. gormediginiz zaman bir sey yapamazsiniz ama ocak, tezgah ve yemek masasinda dolasmasina siz oralardayken izin vermeyin. 2- yavruyken insan ararlar. buyudukce kendi kabuguna cekilecek. bu normaldir. 3- kisirlastirmadan once dolu kap yontemi oneririm. yoksa cok acikip koyulanin hepsini tek seferde yiyor. bir kabi doldurun, bosalttikca geri doldurun. baslarda cok fazla yiyebilir, zamanla normale donecek. iki yudum yedikten sonra birakacak. ancak istedigi zaman istedigi kadar yiyebilecek. kisirlastirdiktan sonra ozel kisir kedi mamasi ile olcu ve zaman ayarlayara mama verme yontemine geri donmeniz lazim. 4- tirnaklarini hemen de kestirebilirsiniz. ilk kesildiginde koltuga falan tirnakla cikiyorsa bir sok olacak. soku atlatmasi 15 dk falan suruyor. sonra bir daha sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Ya böyle öksürür gibi sesler çıkartıyo 10 kere falan. Kusucak sanıyorum kusmuyo da napıyo bu hayvan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar