mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rRZqTvXOGyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 "Sizin ben a..nızı yolunuzu s...yim. Utanmaktan kasılmaktan boynum içine kaçtı." ulan şu vidyolarda bi utanana içi ezilen ben mi varım diyodum herif de oyleymiş. izleyemiyorum boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 22 saniye dayanabildim kuran evliya çarpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi almanlarin sirf onun icin kelimesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Raketenpanzerbüchse mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 şayze? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Fremdschämen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Abi baştaki tıngırdatmadan sonra kapatmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi ben de bitirmedim. arkadaşa attım videoyu. abi izle biraz dedim. herif de sonunda birşey olacak sanmış ben öyle diyince. sonuna kadar izledi adam hahsdasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yorumlar süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Esh said: "Sizin ben a..nızı yolunuzu s...yim. Utanmaktan kasılmaktan boynum içine kaçtı." ulan şu vidyolarda bi utanana içi ezilen ben mi varım diyodum herif de oyleymiş. izleyemiyorum boyle abi bu çılgınlığı başka bi topicte yaşamıştık bi keresinde. ben de ortaya atmıştım bissürü adam çıkmıştı aynı şeyi yaşayan herkes dökülmüştü. resmen izlerken onların yerindeymiş gibi mi hissediyorum noluyor bilmiyorum çok utanıyorum böyle atlaya atlaya izleyebiliyorum. atlayınca biraz daha rahatlıyorum nedense izleyebiliyorum. mesela canlı yayında hata yapanların videoları falan oluyor onlarda da aynı hissiyat. çok kötü çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 baskalari adina utananlar zaten buralarda forumda- digerleri partilerde yatlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 baya kötü lan izlemeyin moalim bozuldu sibirya türküsü falan koymuşsunuz onu izledim keyfim yerine geldi biraz, hatta üstüne EEEY DOMBIRAAA dinledim enerji geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr06/2013/5/25/7/anigif_enhanced-buzz-29094-1369483010-0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 nasıl özgüven bu ya cidden merak ediyorum kaynağını böylelerini dinlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Kulağımın pası siLkildi. Teşekkürler. şarkı zor yaw olur öle yalnız darbukaya vuran çocuk un bir derdi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar