mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rRZqTvXOGyo
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 "Sizin ben a..nızı yolunuzu s...yim. Utanmaktan kasılmaktan boynum içine kaçtı." ulan şu vidyolarda bi utanana içi ezilen ben mi varım diyodum herif de oyleymiş. izleyemiyorum boyle
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 22 saniye dayanabildim kuran evliya çarpsın
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi almanlarin sirf onun icin kelimesi var.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Abi baştaki tıngırdatmadan sonra kapatmak zorunda kaldım.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi ben de bitirmedim. arkadaşa attım videoyu. abi izle biraz dedim. herif de sonunda birşey olacak sanmış ben öyle diyince. sonuna kadar izledi adam hahsdasg
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Esh said: "Sizin ben a..nızı yolunuzu s...yim. Utanmaktan kasılmaktan boynum içine kaçtı." ulan şu vidyolarda bi utanana içi ezilen ben mi varım diyodum herif de oyleymiş. izleyemiyorum boyle abi bu çılgınlığı başka bi topicte yaşamıştık bi keresinde. ben de ortaya atmıştım bissürü adam çıkmıştı aynı şeyi yaşayan herkes dökülmüştü. resmen izlerken onların yerindeymiş gibi mi hissediyorum noluyor bilmiyorum çok utanıyorum böyle atlaya atlaya izleyebiliyorum. atlayınca biraz daha rahatlıyorum nedense izleyebiliyorum. mesela canlı yayında hata yapanların videoları falan oluyor onlarda da aynı hissiyat. çok kötü çok.
GEd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 baskalari adina utananlar zaten buralarda forumda- digerleri partilerde yatlarda
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 baya kötü lan izlemeyin moalim bozuldu sibirya türküsü falan koymuşsunuz onu izledim keyfim yerine geldi biraz, hatta üstüne EEEY DOMBIRAAA dinledim enerji geldi
Nako Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr06/2013/5/25/7/anigif_enhanced-buzz-29094-1369483010-0.gif
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 nasıl özgüven bu ya cidden merak ediyorum kaynağını böylelerini dinlerken
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Kulağımın pası siLkildi. Teşekkürler. şarkı zor yaw olur öle yalnız darbukaya vuran çocuk un bir derdi var
Öne çıkan mesajlar