DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 niye 7.3 yaABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 nede maynlicaz varmi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 GMT 7.30 da sitelerinde hersey aciklanicak, poollar, cuzdanlar vs asic'ler falan calismicakmis. Tekrardan amatör seviyeye cekiyo yani mevzuyu bu coin, guzel görunuyo bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 block 180'e dayadı diff fırladı 100 kusurlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ben mineliom, basta bisi cikar gibi oldu 96 coin, block buldum galiba bilemedim. Ama simdide görunmuyo anlayamadim tam noldunu dsg 360-370 khash aliom dsf ehue, pool'a entegre edicenmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yaptıkları tam mallık bu heriflerin. scrypt degıl, stratum sunucu kodunu keccac uyumlu hale getırmemız lazım once. oda uzun ıs, koydukları cgminer koduda derlense bile dogru calısmıyor. yani anlıcagınız max ve adamları kendılerı insta-mine ediyorlar bu coini. sen ben cgminer'la 700 kh/s kasarken adamlar gpu bagladılar, network oldu 15 gh/s. bosuna kasıyoruz yanı 700kh/s ile su anda. su anda tam olarak gpu ile bitcoin kasmaya benziyor durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hipneleeer, bide sözde herkes ayni anda baslasin fair olsun bilmemne tantana bi dunya :) adamakilli baglanamadi bile basta kimse ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 scamın agababası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 alt-coin'lerin %90'ı kolay yoldan para kazanma, dolandırıcılık ve sosyal mühendislik üzerine kurulu. ama talep oldukça birileri ekmek yiyecek oradan %90 az oldu muhtemelen de kalsın öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 gencler benım rigi kiralamaya basladım: http://www.betarigs.com/rig/1128 verdigim adresten direk kiralayıp mine edebilirsiniz bunu rigi kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Anlamadım ben şimdi, Günlük olarak ~~40 dolara kiralıyorsun. Peki günlük ne kadar BTC getiriyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bunu ekstradan yapıyorum. bu aralar cok gozde bir coinim yok, digibyte kazdırıyordum rige, rental'da da aşağı yukarı aynı parayı kazanıyorum. kiralayan arkadaşın, karlı bir coin bulup mine etmesi gerekiyor ki doğru coin'i bulup, yeterli süre elinizde tutup piyasasını takip ederseniz rahat şekilde kar edersiniz. dediğim gibi şu anda benim temel amacım, rig için betarigs'de bir history oluşturup, olumlu yorumlar alabilmek, yoksa digibyte vs kazarak aşağı yukarı aynı parayı geliri direk digibyte'dan elde edebiliyorum. + olarak bu aralar coinium.org'un altyapısını & kodunu geliştirmekle çok mesgulum, çok fazla karlı coin'leri takip edemiyorum bu günlerde. o yüzden rig'e profil oluşturmak için mantıklı bir zamandı şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 fgd kiralanmis bile aheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 fiyatı dusuk tuttum rig'in profili soyle saglam olana kadar. ondan up olduktan 3 dakika sonra direk cektiler 12 saatligine. hos bundan sonra sadece 3-6 saat kiraya verecem. yakında 2.rigide kuracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bombilo said: fiyatı dusuk tuttum rig'in profili soyle saglam olana kadar. ondan up olduktan 3 dakika sonra direk cektiler 12 saatligine. hos bundan sonra sadece 3-6 saat kiraya verecem. yakında 2.rigide kuracam. Kısacası paranın mkdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 mining ile ilgilenen varsa hala, bizim pool'un frontendini güncelledik; http://www.coinium.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Aldık olm maili. NE SPAMLIYOSUN BURAYA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bombilo said: mining ile ilgilenen varsa hala, bizim pool'un frontendini güncelledik; http://www.coinium.org/ Site bayaa iyi gerçekten, elinize sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 sagolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Rotweiler said: Aldık olm maili. NE SPAMLIYOSUN BURAYA? Ben almadim. Burdan haberim oldu. Artis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 pool'lara önceden üye olmuş kişilere gönderdik mailı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mine yapmazsan almazsın tabi mail. Sen anca arbitraj yap, çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 rig'i open-rigs'le güncelledim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bombilo elimde msi r5970 var. kaça gidiyor bu ikinci elde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar