Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 cemaat beni bekler o zaman mübarekler. hadi görüşürüz. imam yine tek forvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Ne tartıştınız be arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 gerçek helal kesim bu değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ha sen bilimsel kanıt sunmadan, kesin yargıda bulunabiliyorsun, ama ben itraaz edemiyorum? üzgünüm öle birşey yok. geciniz. olayın martynın abartısı gibi herkezin dininimi yazsıcak şimdi gibi bir durumuda yok. hiç olmadı tutarlı bir thought experiment sunar olur biter. ama yok neden cükü öle ben biliyom. ben biliyom diye kanıt sunan insana verilecek en doğru cevap kanıt göster dir. kanıt göstermektense "nedenmişki nedenmiş neden öle değilmiş sen kanıtla!!" cevabını veriyorsa sıradaki cevap "o zaman ogrende gel" dir. şimdiye kadar bununla karşılşaşmamışsanız acıklı, ama bu işler böle. nufu... [editleyip sildiğim kısım] ...liriz. ama bunların hiç birinden bahsetmeme gerek yok, cünkü böyle bir yükümlülüğüm yok. o yüzden editleyip siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Din baya lüzumlu bişey ya. Din varken bile bu kadar leşken insanlar bide allah korkusu olmasa kimbilir ne olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yasalar adalet vs bunun için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Yeterli değil, ya ucuz iş gücünü komple kırımdan geçireceksin (ve o işleri kendin yapmak zorunda kalacaksın) ya da metafizik öğelerle artık olduğu kadar uslu durmalarını sağlayıp emeklerinin üzerine medeniyet inşa edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 tesekkurler ramses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Şu anda Japonya'nın %80'i dini inançlarım yok diyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 japonyanin hali ortada, o konuya hic girmeyelim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 mesela ben daha bu ünide ateist olmayan görmedim, yok yani tanışamadık daha bir adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 merhaba, allaha inaniyo musun? diye mi tanisiyosun insanlarla? veya gelip selam adim osman, atesitim mi diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 incil yaktırıp kuran yırttırıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi dinin dogmalara dayalı olduğunu bilip dinle ilgili birşeyin mantıszlığıyla ilgili niye tartışıyorsunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Dinsiz dünya olmadı dedim diye (bunu da keyiften soylemiyorum he, ilk insandan bugune bunun boyle oldugunu dinler tarihi ile ilgili her hangi bir eser yazar, kitap adimi vereyim anlamadim valla) "e o zaman ispatla" demenin nesi bilimsel yaklaşım? Bilimsel yaklaşım geçmiş bilgi birikimi ve tecrübeyi reddetmez ki!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 dinler tarihi ile ilgili eser allah her zaman vardi diyodur buyuk ihtimalle, o yuzden gecersiz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 en büyük din islam başka büyük yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi mesele hayvan kesilirken Allah ın adının anılması. Tanrı nın sartı budur. ayeti de yapıstırayım hemen. “Kesilirken üzerine Allah’ın adı anılmış olan hayvanların etini yeyin.”(Enam, 6/118) konuya bi de kesme islemi olmadan bakarsak kur an a gore ; Maide 3 Şunlar size haram kılınmıştır: Boğazlanmayarak ölmüş hayvanın eti, kan, domuz eti. Üzerine Allah'tan başkasının adı anılmış, boğulmuş, vurulmuş, yuvarlanmış, süsülmüş, canı üzerineyken yetişip kestikleriniz müstesna olmak üzere. yırtıcı hayvan tarafından yırtılmış ve dikili adak taşları üzerinde boğazlanmış hayvanlar ve bir de fal oklarıyla kısmet paylaşmanız... Şu da var ki, her kim ciddi bir açlıkla yüz yüze gelir de günaha kaçmak maksadı olmaksızın onlardan yemek zorunda kalırsa, elbette Allah Gafûr ve Rahîm'dir. merak edenler icin islam dinine gore hayvan kesimi ve helal olma-olmama durumları bu sekilde. kaynagı belli olmayan hadis ve falanca hocanın soylemlerine bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ikea kurulum kilavuzu gibi olsaymis ya kuran, boyle kimse bisey anlamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 okuyan allahın adıyla oku anlarsın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 aquila said: ikea kurulum kilavuzu gibi olsaymis ya kuran, boyle kimse bisey anlamiyo. he he. aslında muslumanları okumaya tesvik etmek adına kur an ın nispeten farklı olması iyi bir durum ama gunumuze bakarsak en az okuma oranı musluman ulkelerinde. bu arada gercek islam bu degil.sfdgfjkldklghdfklgkldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 olsun, taklitler gercegini yasatir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 taklit etmeyi dahi beceremiyorlar ya neyse abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 saglik acisindan sakincasi yoksa benim acimdan da sakinca yok istedikleri gibi kesebilirler hayvanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar