Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 abi şu küvet muhabbeti ne yaf? parayla falan yapılıcak iş deil o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 o evde bişiler dönuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Ahaha.. EG grupta 5. olup turnuvayı kazandı lan. sadfasdfasdf.. 4 rare bastıydım iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ehehe aynen ya yemedi çok basmak şunları kazandım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 the summit acayip keyifliydi ya. her sene yapsınlar internationaldan once. macları arada oyuncuların cast etmesi. mac arası muhabbetleri falan. notail ve hanni super herifler asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 yattım kalktım hala inanamıyorum nasıl bu kadar kötü oynayabildiler :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 abi sunsfanin kız arkı sajedene' ibilen var mı ama ben çoğu zaman sunsfan kabalaık oluyo diye onu izlerdim stream yaptıklarında. bugün tam oyun esnasında evine hırsız girmiş olay olmuş http://i.imgur.com/HCD4Qw3.jpg http://i.imgur.com/zOnjRUR.jpg http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/27oxcs/update_to_sunsfan_and_sajedene_situation/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 aha vidyosu https://www.youtube.com/watch?v=MSVyPq1b-qk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 madcow said: the summit acayip keyifliydi ya. her sene yapsınlar internationaldan once. macları arada oyuncuların cast etmesi. mac arası muhabbetleri falan. notail ve hanni super herifler asdf. bu olay sc2'de yapılıyormuş, oradan çekmişler. Benim de hoşuma gitti kışın yapılacakmış yine muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Black-ice said: aha vidyosu https://www.youtube.com/watch?v=MSVyPq1b-qk :O Adamın elinde silah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 O esnada "your top tower is under attack" olayi manidar olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 geçen sene player card için trade sitesi vardı bu sene için var mı? bilen linklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Lan daily olarak AM geldi. Dakika 17-18'de bf çıkıyorum. Bir bakıyorum easylane hariç bütün towerları vermişiz. Fak dis şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 sorma ya carry gelince tam kanser ne ward oluyo ne bir şey zaten herkes daily hero kasıyor 5 carry team oluyo keşke rol secebilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 yahu bunu daha önce de yazdın, herkes daily challenge'ını yapıyorsa nası oluyor da herkes carry oluyor? Random hero sonuçta, burda bir mantık hatası var :). valla challenge için ranked girmiyorum, oynayamadığım bir hero değilse rahat rahat yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 challenge geldiğinden beri 90 loss rate'im falan var bi de internet duruyo duruyo dotada kopuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 he eldar he bi sen zekisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Flassh said: geçen sene player card için trade sitesi vardı bu sene için var mı? bilen linklesin arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 5 men carry soyle oluyor: 2 kisi mutlaka gaza gelip carry seciyor. Diger 3 te daily questten carry e geliyor. 2-3 kez basima geldi. Kazandik maclari o ayri hadise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 knoxville said: challenge geldiğinden beri 90 loss rate'im falan var bi de internet duruyo duruyo dotada kopuyo Bu sorun bende de var dotadayken internet 2 dakikalığına kopup geri geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Bendeki dota itemleri takas edilemez gözüküyor ama hepsi pazarda satılıyor item satmak için almak falan mı gerekiyor pazardan bişey önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 steam wallet'ın açık değil galiba önce yani evet hiç bişey almadıysan bi kere almış olman lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Steam wallet derken birkaç kere para ekledim walleta ama bişey almadım dota store dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Ilk kez para ekledikten sonra, bir sure(sanirim 1 ay) markette satis yapamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar