dhoward Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Loda götünü kapatmayan kırmızı kotuyla satışlarda yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 navi roxkis varmış brazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 tekrar o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 son 5-6 sayfama baktım maçlarda 15w 8l var solo ranked'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Rating sistemi - puanlama komple geldi mi? Ona göre yüklüycem tekrarç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 geldi :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 geldi geldi :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 bakiyorum aramiza yeni nooblar katilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Görüp görebileceğin en sağlam rating sistemi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 abi inanılmaz ya. karşıda phantom assasin, wraith king, legion commander, ember spirit var. phoenix aldım, shiva's çıktım, W spamliyorum, vuramıyor adamlar, kaybettik. 4 melee var 4'ünü de disabledan beter ediyorum ve kaybediyoruz inanılmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 adamın 3840 ratingi var ember almış son 4 maçında hepsinde yenilmiş burda da dk 5te mi ne bizim mid fb verdi diye ben afk'yım dedi reported diyince ben madem reportladın ben de feedlerim dedi ve feedledi gerizekalı mantıgını siktiğimin salagı ya sana o ratingi verenin allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 en azından daha hızlı bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 lose streak'e girenler adet dönemine girmişten beter oluyor, kazandığımız oyunu kaybettik diye bırakıyor falan. Ama benzer tepkileri burada da gözlemlemiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 nooplar yoksa ben de yükliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 nooblar aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 yemin ediyorum kafayı yiyicem 6 solo 3 parti maçı kaybettim bugun ve birinde gram suçum yok gelip feedleyip çıkanlar yada ruslarla dolu bütün oyunlar us eastte oynuyorum takımımda şu an 3 tane rus var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 3850den 3687ye düştüm bi maç daha atıcam kesin kaybedicem bunu sonra sinirden kendimi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 abi neden ranked girip de stres yapıyorsunuz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 en iyi oyuncu bile hata yapıyor oynarken o yüzden hata yapmadım anlayışı asıl ilerlemeyi engelleyen. Bir de şöyle bir şey var, kaybettikçe oynamaya devam ettiğin zaman olumsuz yaklaştığın için bu sefer kazanabileceğin maçları bile kaybediyorsun. Mesela bikaç hafta oldu bi oyun oynadım, bizim takım early game'e yönelikti, bütün kill'leri toplayan invoker dc oldu. Karşı takım pause'lamadı bize wipe attı vs. Invo geldi bi daha düştü. Abandon oldu, hay dedim lanet olsun. Kazandığımız oyun gitti ben çıkıyorum dedim takıma. Dakika 20 küsür bu arada, dediler dur. Bizim jakiro invoker'la oynamaya başladı. 4 kişi 20 dakika daha oynadık karşıda spectre ve void vardı aldık oyunu. Şimdi ben orada çıksaydım oyundan sonra diyecektim ki lan adam düştü kaybettik oyunu. Ama aslında ben çıktığım için oyunu kaybetmiş olacaktık. Bilmem anlatabildim mi. Uzuun bir aradan sonra eksik takımla oyun kazandım, üstelik pause'lamayan takıma karşı, onun tadı da başkaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 4v5 yendim ben de geçen gün 26 kill aldım tek başıma o çok ekstrem durum bizim mid fb verince ben afk'yım diyen ember raporladım o zaman diyince feedlemeye başlıyo PA'ya karşı solo kasan clinkz 0-10 oynuyo "sup" abad adamı t3'e kadar kovalıyo sonra neden yardıma gelmiyosunuz diyo 2 kişi gidiyolar adamların ormanında en az 4 kişi varken saldırıyolar dayak yiyolar filan baya baya saçma şeyler oluyo bugun 3 maçta feedleyen yada quit atan adamlar vardı neyse sonunda bi tane kazandım. kötü oynadım başlarda da en azından bizim takım 3 kişiymiş de toparladılar kendi lanelerini çok sıkıntı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 mulgear6 said: 4v5 yendim ben de geçen gün 26 kill aldım tek başıma o çok ekstrem durum bizim mid fb verince ben afk'yım diyen ember raporladım o zaman diyince feedlemeye başlıyo PA'ya karşı solo kasan clinkz 0-10 oynuyo "sup" abad adamı t3'e kadar kovalıyo sonra neden yardıma gelmiyosunuz diyo 2 kişi gidiyolar adamların ormanında en az 4 kişi varken saldırıyolar dayak yiyolar filan baya baya saçma şeyler oluyo bugun 3 maçta feedleyen yada quit atan adamlar vardı neyse sonunda bi tane kazandım. kötü oynadım başlarda da en azından bizim takım 3 kişiymiş de toparladılar kendi lanelerini çok sıkıntı olmadı o ikili üçlü salak salak hareket yapanların alayı stack. Adamın arkadaşı bişey yapınca o da gidiyor peşinden. Her oyunda denk geliyolar zaten. Hayır benim anlamadığım insan niye ranked oynar çünkü puanım yükselsin egomu tatmin ediyim diye değil mi? İyi de her oyunu party ile girenler neyin kafasını yaşıyor peki biri bana bunu anlatsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 http://x2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+laughed+but+i+couldn+t+stop+feeling+bad+for+the+_3ff43f26fb7b1da24b662598ba91b3ce.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bu nası bi bahane yuh :D. adam party'le oyuna girenlere çattı. Zaten iki puan türü farklı, hani party'le sahte yükseltirsen puanını ona göre rakip gelecek. Bir de özellikle 5 kişi party girince çok değişik maçlar oynanıyor solo'ya göre, koordinasyon olmadan kazanılmıyor. Hatta pick'lerin önemli solo'ya oranla bir kat artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 eldar said: bu nası bi bahane yuh :D. adam party'le oyuna girenlere çattı. Zaten iki puan türü farklı, hani party'le sahte yükseltirsen puanını ona göre rakip gelecek. Bir de özellikle 5 kişi party girince çok değişik maçlar oynanıyor solo'ya göre, koordinasyon olmadan kazanılmıyor. Hatta pick'lerin önemli solo'ya oranla bir kat artıyor. Ben de diyorum ki madem 2 puan türü farklı o zaman solo giren oyuncuları stacklerle oynatmayacaksın. Oyanatıyosan eğer puan türünü aynı yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Büyük tespitler son sayfada. Kötüyseniz az oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar