Tori Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Hay yapacağınız patch gibi. Blizzardı geçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Çalışan oyunun anasını patchlerle zikme olayını hiç anlayamadım bunca yıldır. Event se skym event inize ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 barbu said: abi gene bir ranked gene ilk dakikalarda feedleyip, slowlanmış targeta spell tutturamayan bir kunka ile razor daha mid game olmadan millet 6 levelken beyond godlike oldu. sonra da cıktı herif. 5 maçta 2si böyle. 1i kazanmama rağmen bitmedi gozukup, mecburen disconnect cektik. ne boktan iş lan. bi de inanmıştık düzeldi ranked ile diye. daha beter. oyunlar en azından daha az lagliydi de oyun bittikten sonra bile devam ediyormus gibi disconnect cıkmıyordu ayrılmaya calistiginda. evet. simdi 7. oyunumu oynadım. 1 levelda, ilk dakika icinde adam oyundan cıktı. sonra abandoned olunca da bizimkiler cıktı..bir loss daha. abi cidden silkerler ama boyle seyi. toplamda 1 tane filan iyi oyun oldu. digerlerinde illa feeder veya leaver var. hani feeder derken de bok atma değil, bildigin feeder. ilk 10 dakikada 10 death filan gibi. ne boktan is abi bu. bunlar yuzunden daha mac yapamadan kac tane oyun kaybettim. eger kazanmak ve kaybetmek onemli bir etkense ki öyledir. daha maç yapamadan bok gibi rating ile baslicam. sonra gelsin takıma nooblar, gelsin leaverlar. sikerler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 10 oyunda belirlenmiyor rating. Yaptığın ilk 150 oyunda ki performansına göre belirleniyor. İlk 10 oyun için kalibrasyon filan diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kalibrasyon dediği o işte. belirlemek için. neyin kalibrasyonu olacak başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 oyun bulmak en az 20 dk sürüyor sizdede öylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 barbu said: kalibrasyon dediği o işte. belirlemek için. neyin kalibrasyonu olacak başka. o 10 oyunda bi yuksek mmr, bi en dusuk mmr, bi ortalardan diye rasgele vererek senin mmrine nereler daha uygun onu olcuyodur iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ya iyi versin. sorun o değil. ama oyunların sonucu gerçeği yansıtmıyor ki. adamlar çıktığından. geri kalanları da abandoned olunca çıkuıyor. sonuç da loss olarak yazılıyor. ee şimdi diyelim ki yüksek mmr oyunu verdi denemek için beni. herkes çıktığından 10 dakikada loss yazdı. belki o gerçzek herif çıkmasa kazanabileceğiz. saçmalık yani. 1. dakikada çıkan adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bu pati ahalisi ne saf olduya. Dün ile bugün arasında değişen bir şey yok.Eski sistemin adına rated diyip Yine 50% 50% ye bağlamak için dizayn edilmiş gerzek sistemlerini aynen koruyorlar. İki makç kazanırsan iki maç seni öyle adamlarla eşleştiriyor ki sittiğin sene kazanma şansın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ya ona razı durumdayım şuan. direk oyun oynanmıyor. adamlar çıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 düzgün şekilde biten her maçımı bir şekilde kazandım. mallar olsa da kazandım. ama yok yani. illa çıkan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi bu kadar kasma bence, gerçekten haketmediğin bir puan gelirse zaten rank'ın yükselir, sürekli sana abandon gelecek hali yok. 10 maç sonra sabit rankta kalmayacaksın sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bilakis hep sabit kalacaksınız.Saf olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 10 maç sonunda kaç puan ve üstü iyi bir seviyede olduğumuzu gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ya arkadaş beyinsiz ruslardan bıkan yok mu benden başka.. ruslarla dolu takıma denk geldiğimde çok fena boşa giden 40-30dk geçirmiş oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 3 maç kazan 3 maç kaybet değişen bir şey yok. Bir düzgün takıma denk gelirsem sonraki maç mutlaka 4 rus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ben ranked 6 maç attım ilk maç harici hepsini baya baya ezilerek kaybettik bildiğin lose streak başka bir şey değil, çünkü ondan önce win streaktaydım ve üstüste 5 maç kazanmıştım hala sistem lose ve win streak olarak devam ediyor, ranked falan direkt yalan hepsinde safelane carrylerimiz 1-10 falan son maçta denemek için sadece wardları aldım oyun başında bakalım cour alıcak mı diğer support diye, herif soul ring scrool ile lane gitti 10 dk boyunca almadılar, lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 7. maç falan sanırım bu offlane boş jungler axe last pick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 10 party ranked attım 5-5 yada 6-4 gibi bişeydi sanırım 3444 rating yenildiklerimizde çok ağır ezildik ama sürekli try hard ruslar yada çinliler geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yani 10 maçta sonuç veriyorsa gene senin yazdıgın sonuç verdikleri oranlarla tutmuyor %50 den 2000 küsürlerde rating vermesi lazımdı. yada bu önceki maçlarıda ekliyor içine. fırsatım olmadı henüz benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bu wraith night dc bug varmış? daha önceki bug gibi oyuna girdiğin gibi çıkıyon mu? nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 biter bitmez 4 kişi yes'e basıp oyunu kapatıyo tamamen biri kalıyo sonra tekrar giriyolar para item lvl kalıyo 4 kişide profit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 favoru olan varsa 5man olup yapalım ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yamadılar mı? yamamadılarsa akşam yapalım bunu ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar