Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

eldar said:

üst üste kaybedince tahammülünü de kaybediyor insan. Sorun sende, 2-3 kez kaybedince devam etmemek lazım. Kazanmam lazım diye kumar masasında bu sefer olacak diye tüm parasını kaybeden adama dönüyorsun.

Aynen öyle oluyor da kendimi dizginleyemiyorum. Oyundan kaybedip çıkmak niyeyse sinirimi bozuyor. Kazanıyım öyle çıkıyım diyorum inatla daha da kaybediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya onu arttırınca da bu sefer yayın kasıyor izleyemiyoruz diyorlar sıkıntı da orada ancak encoding ayarlarıyla biraz oynayabilirim sanırım. Şu anda 720P 800 bitrate yapıyorum bunu 1000 yada 1200 yapınca kasıyor diyorlar. Ben frame loss vermiyorum ancak milletin interneti yetmiyor anlayacağın. Yine de bu şikayeti yapanlar çok olmuyor sanırım birdahaki yayınlarda yüksek bitrate yapıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

kek said:

auto attackı kaldır. veya hareket et hep.

hero'ya en yüksek kontrolü autoattack kapalıyken sürekli hold yaparak sağlarsınız sürekli hareket ederek değil.

sürekli hareket etmek en yanlışı. sürekli yürümek=creepten az da olsa uzaklaşmak demek bu da vurmadan önce mesafe katetmek demek. ama creepin yanında holdlayarak vuruş bekletirseniz en kısa mesafeden sırf atak animasyonu yaparak vurursunuz.

asdasd4441 said:

auto attack kapalıyken creeplere vurmayı unutuyorum ben ya alışık olmadığımdan mıdır nedir :D

abi kızma ama şu topicte en çok nooblardan şikayet eden biri olarak umarım bu yöntemle carry oynamıyorsundur. lasthit nası yapıyon yada paso creeplere mi vuruyon da lane'i puşluyon autoattack oldugundan anlamadım. yanılıosam pardon bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

asdasd4441 said:

auto attack kapalıyken creeplere vurmayı unutuyorum ben ya alışık olmadığımdan mıdır nedir :D

abi kızma ama şu topicte en çok nooblardan şikayet eden biri olarak umarım bu yöntemle carry oynamıyorsundur. lasthit nası yapıyon yada paso creeplere mi vuruyon da lane'i puşluyon autoattack oldugundan anlamadım. yanılıosam pardon bilemedim.

Abi öyle alışmışım ben dediğin gibi hafif sağ sol yaparak last hit alıyorum free farmda 10dk içinde 75i bulurum
Sosyal ağlarda paylaş

bende sağ yapıyorum, sol yapıyorum ve last hit için toplayıp geliyorum. Hani genelde bir yarı çapın içerisindeyim. Yanlış birşey mi bu? rakibe göre ayarlarıp git gel yapmak iyi değil mi? hani sabit durarak yiyeceğim harası geçiyorum, olası gank denemeleri için tahmin edilemez pozisyonlarda olmak iyi değil midir?
birde oto attack nedir ya ? :P. Kullanmıyormuşsunki, niye açık tutuyorsun :D. Oto attack lazım olduğunda a ya basıp, yere tıklıyorum. en yakındakine dönüyor vuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sağ sol tabi ki yapacaksınız abi de ortam müsaitse hold+attack en temiz creep kesme yöntemi abi.

ne olursa olsun matematiksel olarak yürürseniz last hit için ufak bir milisaniye kaybı yaşarsınız yani bunun tartışılacak bi yanı yok. ha hiç kaçırmıyosunuzdur tabi ki kullanırsınız. ama kreebin yanına tıklayıp hp sınırı gelince tekrar creebe mousu götürüp basmakla mousun creebin her daim üstünde durmasının arasında acaip fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya. vurmaya yakın yaklaşıyor ve animasyonu iptal ederek 1sn felan oralarda takılıyorum tabi.
Sen söyleyince, sürekli oralarda takılmamız gerekiyor gibi geldi. Ben söyleyince ise tam vuracağım zaman geliyormuşum gibi gelmiş. yani zaten aynı şeyleri diyormuşuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...