Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 50 winli adamı high mmr ile baslatırsan tabi counterlayamaz terror u ondan sonra ağlamaya baslıyorlar nerf nerf diye earth spiritin başını yaktılar terorun de yakıcaklar party mmr sacmalığını kaldırıp ile yaparken 2 gram düşünmedikleri belli olan kalibre muhabbetine ayar çekseler oyunların kalitesi bariz artıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 eldar said: 7000 mmr'lı bi avuç insan var zaten de, op hero'yu picklemek uygulanan mmr abuse yöntemlerinden biri. mmr hakkında şöyle bir blog yazısı okudum sana da tavsiye ederim, belki ufkunu açar. Leaderboard'da 95., semi-pro bir oyuncudan. http://slashstrike.blogspot.nl/2014/04/everything-about-mmr-support-vs-core.html Sonuna kadar okudum. Sonda şöyle bişey demiş; At the end of the day, you play for 2 reasons - either to have fun, or to improve and aim for going pro. If you're not having fun, you need to change your approach or switch things up with either a different mode, different people or even a different game. If your main aim is to improve, then all you need to do is forget about your points and winning or losing and simply focus on how you are playing and anything and everything you can do to play better. If you truly do that and manage to learn and improve after every match, you will forget about wins and losses fairly quickly, and ironically start winning more often as you are actually getting better as a player. Yani biz hem fun için hem de kendimizi geliştirmek için oynayamaz mıyız? İkisi birden olmaz mı? Yani ya s.kerim puanını diyip oyunumuza bakıcaz ya da slark terror pickleyip abuse edicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kendini geliştirmen mmr'ını artırman değil ki. Ha kendini geliştirirsen mmr'ın da artar, ama tersi geçerli değil. Sen 5 bin civarında olduğunu söylüyordun sanırım rating'inin, aslında oldukça yüksek. Atıyorum ama 5bin civarında bir oyuncu zaten tüm oyuncu kitlesinin %98'inden falan iyidir. Öyle milletin hatalarına bakarsan sonu gelmez. Tabi ki herkes basit bile olsa hata yapıyor, kötü oyuncular da geliyor takımına. Amacın ister eğlenmek ister kendini geliştirmek olsun, kötü oynayanlara takılmak kendin için zararlı. Hem insanı sinirlendiyor, hem kendi hatalarını objektif bir şekilde görmeni engelliyor. Tabi ki her maçın bir tane en kötü oynayanı ve en iyi oynayanı olacak. Bunu yazıyorum diye de ben böle keşiş gibi oynuyorum sanmayın, ben de bazen sinirleniyorum. Ancak kendi oyunuma ne kadar odaklanabilirsem o kadar iyi oynuyorum ve oyundan zevk alıyorum. Bilerek feedlemeyen herkese de tahammül etmeye çalışıyorum. Daha pick'den başlayarak en ufak hata da noob vs diyenlerin takımı aşağı çektiğini herkes görüyordur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abi o pickten itibaren habire konuşan YO MADAFAKAS IM AFK NOOBS diye sinirlenenleri tutup öldürmek istiyorum. diablo çıktığından beri dota oynamıyorum doğru düzgün, son 10 günde 1 oyun atmışım takımdaki OD 30 dakika boyunca ağladı durdu pickten itibaren. http://dotabuff.com/matches/593280208 randomdan geldi tabiki sniper pick değil =) oyun başında adamlar güzel başladı yardımlı gangler falan derken baya bi dövdüler bizi yarım saat. e sonra topladık kazandık oyunu od bu oyunun 45 dksı boyunca hep söylendi durdu. carcar konuşmak yerine oyuna daha da dikkat etse belki çok daha rahat kazanacağımız oyundu. dotasız hayat güzel ama tavsiye ederim. pamuk gibi oldum akşamları ne baş ağrısı ne sinr stres kaldı asadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Dota bos bir oyun abi 70000 mmr da yapsaniz birsey değişmeyecek. Ciddiye alacaksaniz gercek oyunlarda kasin bari rts fps falan. Dota eglencelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 hem fun hem puan icin oynuyosan fun icin oynuyosun demek pro olmak için oynarken kimenin zevk aldıgına inanmıyorum aynı 3 tane heroyla sabah aksam aynı adamlarla oynamak bence zevkli dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 BonePART said: hem fun hem puan icin oynuyosan fun icin oynuyosun demek pro olmak için oynarken kimenin zevk aldıgına inanmıyorum aynı 3 tane heroyla sabah aksam aynı adamlarla oynamak bence zevkli dğeil Hiç öyle 2-3 tane heroyla oynamam 20 tane hero falan oynuyorum bu aralar. Ama aynı zamanda kazanmak da istiyorum. Bu ne şimdi fun değil bu. Tryhard da değilim.Arada kalmışım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abi paticikte bi ben mi zevk alarak dota oynayabiliyorum lan bi işte geçen feeder mevzuları vardı onun dışında hiç sorun yaşamıyorum. rankim 4000 tür solo mmr server eu west mod captain draft hep bunu oynuyorum gayet güzel bilen adamlarla oynuyorum. kaptan da oluyorum arada falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kaptanda rus çok mu ben ap oynuyorum hep davay davay geçen gün ama bi portekizli gruba geldim lapada lupada 25 dakkada oyun aldık eze eze konusmasada oynayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 gelio arada ama yoğunluk yok öyle kaptanın yararlarını anlatmıştım önceden -hero bilmeyen gelmio çünkü kendi seçemiyo heroyu -draft bilmeyen adamlar kaptan olmuyor. olduğu da oluyor tabi ama genelde bilen adamlar atlıyor kaptanlığa. böylece comeback potansiyeli çok yüksek oluyor oyunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Bu captain draft baya iyi mi ya hiç bilmiyorum yalnız kaptan olmam gerekir mi ara sıra? Yoksa biri mutlaka olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 atlama abi bırak yenilirseniz SOKARIM YAPACAĞIN DRAFTA diye söversin en azından sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ahaha aynen ya direk suç atıcak yer kalıyor ama şöyle birşey söyliyim captain draft'la normal oyun arasında %10 ayarında bir seviye farkı oluyor. Oyunun başlaması 15 dk sürdüğünden genelde rus noobları daha az geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 xaxxa mükemmel sistem konuşmayan kişileri bile mute reportluyorum ve herifler ban yiyor sanırım xDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 olm o kadar reportu nerden buluyorsun, güzel şeyler için sakla sfdsf dur bi de ne zamandır stalklamıyordum oyunlarını ona bakayım sasdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 hasktır mesajı atarken aklıma geldi hıyar bi snip yüzünden oyun vermiştik onu reportlamayı unuttum :( @liebe sistem değişti misal birini reportladın kabul oldu herif ceza aldı, sana geriye 3 4 report hakkı veriyor o yüzden herkes birbirini reportluyor forever mute ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ya ulan onu diyordum ben de, en azından kabul edilen reportu geri versinler diye yapmışlar iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ya bi tek şeye ayar oluyorum sayenizde hersey güllik gülistanlık oldu mesajı geliyo kimi şkayet etitm hatırlamıyorum bile onuda yazsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 aynen onuda yazsa da herifi ekleyip dalga geçsem biraz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Sawer said: ahaha aynen ya direk suç atıcak yer kalıyor ama şöyle birşey söyliyim captain draft'la normal oyun arasında %10 ayarında bir seviye farkı oluyor. Oyunun başlaması 15 dk sürdüğünden genelde rus noobları daha az geliyor abi 15 dakka falan değil o dediğin captain mode. bu draft. heroların bilmemkaçını baştan kapatıyor seçme süresi falan da kısa. taş çatlasa 3-4 dakika sürüyor draft. cm'de daha pro oyunlar döner hatta da uzun sürüyo draftı diye girmiyorum işte. asdasd4441 said: Bu captain draft baya iyi mi ya hiç bilmiyorum yalnız kaptan olmam gerekir mi ara sıra? Yoksa biri mutlaka olur mu? yo. ilk basana kalmış kimin kaptan olacağı. aylardır captan draft oynuyorum daha bir kere kimse basmadı diye bastım zaman bitmek üzereyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Abi şuan 121 report hakkım var :D Kimi reportlasam ertesi gün mesaj geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 @Black-ice evet ya karıştırmışım, captain's mode'da genelde daha düzgün oyuncular bulunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ya abi bu smurf account dediğiniz olay ne tam olarak ya benim takıma 30 40 winli adamlar gelip duruyor adam ölümüne feedliyor ama bakıyosun mmr'ı benle nerdeyse aynı bu nasıl bir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abuse işte meslek lisesi terk stayjer developerların yetoluğu random tuşlara basarak matchmaking kodlamış hıyarlar yeni account acıyorsun normal matchmaking gamede oyuna yeni baslayan loltrashleri eziyorsun lvl 13mu ne zıkkımsa olup ranked atmaya hak kazanınca pubta loltrashleri falan ezip %90 win yaptığın için 5k 6k gibi puanlarla başlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bi de düşün yani yeni account a abuse yaptığı halde anca 4k 4.5 k olan herifler var ne kadar kkötü olduklarını tahmin et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar