Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

50 winli adamı high mmr ile baslatırsan
tabi counterlayamaz terror u

ondan sonra ağlamaya baslıyorlar nerf nerf diye
earth spiritin başını yaktılar terorun de yakıcaklar

party mmr sacmalığını kaldırıp ile yaparken 2 gram düşünmedikleri belli olan kalibre muhabbetine ayar çekseler oyunların kalitesi bariz artıcak
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

7000 mmr'lı bi avuç insan var zaten de, op hero'yu picklemek uygulanan mmr abuse yöntemlerinden biri.

mmr hakkında şöyle bir blog yazısı okudum sana da tavsiye ederim, belki ufkunu açar. Leaderboard'da 95., semi-pro bir oyuncudan.

http://slashstrike.blogspot.nl/2014/04/everything-about-mmr-support-vs-core.html

Sonuna kadar okudum. Sonda şöyle bişey demiş;

At the end of the day, you play for 2 reasons - either to have fun, or to improve and aim for going pro. If you're not having fun, you need to change your approach or switch things up with either a different mode, different people or even a different game.

If your main aim is to improve, then all you need to do is forget about your points and winning or losing and simply focus on how you are playing and anything and everything you can do to play better. If you truly do that and manage to learn and improve after every match, you will forget about wins and losses fairly quickly, and ironically start winning more often as you are actually getting better as a player.

Yani biz hem fun için hem de kendimizi geliştirmek için oynayamaz mıyız? İkisi birden olmaz mı? Yani ya s.kerim puanını diyip oyunumuza bakıcaz ya da slark terror pickleyip abuse edicez?
Sosyal ağlarda paylaş

kendini geliştirmen mmr'ını artırman değil ki. Ha kendini geliştirirsen mmr'ın da artar, ama tersi geçerli değil.

Sen 5 bin civarında olduğunu söylüyordun sanırım rating'inin, aslında oldukça yüksek. Atıyorum ama 5bin civarında bir oyuncu zaten tüm oyuncu kitlesinin %98'inden falan iyidir. Öyle milletin hatalarına bakarsan sonu gelmez. Tabi ki herkes basit bile olsa hata yapıyor, kötü oyuncular da geliyor takımına.

Amacın ister eğlenmek ister kendini geliştirmek olsun, kötü oynayanlara takılmak kendin için zararlı. Hem insanı sinirlendiyor, hem kendi hatalarını objektif bir şekilde görmeni engelliyor. Tabi ki her maçın bir tane en kötü oynayanı ve en iyi oynayanı olacak.

Bunu yazıyorum diye de ben böle keşiş gibi oynuyorum sanmayın, ben de bazen sinirleniyorum. Ancak kendi oyunuma ne kadar odaklanabilirsem o kadar iyi oynuyorum ve oyundan zevk alıyorum. Bilerek feedlemeyen herkese de tahammül etmeye çalışıyorum. Daha pick'den başlayarak en ufak hata da noob vs diyenlerin takımı aşağı çektiğini herkes görüyordur herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o pickten itibaren habire konuşan YO MADAFAKAS IM AFK NOOBS diye sinirlenenleri tutup öldürmek istiyorum. diablo çıktığından beri dota oynamıyorum doğru düzgün, son 10 günde 1 oyun atmışım takımdaki OD 30 dakika boyunca ağladı durdu pickten itibaren.

http://dotabuff.com/matches/593280208

randomdan geldi tabiki sniper pick değil =) oyun başında adamlar güzel başladı yardımlı gangler falan derken baya bi dövdüler bizi yarım saat. e sonra topladık kazandık oyunu od bu oyunun 45 dksı boyunca hep söylendi durdu. carcar konuşmak yerine oyuna daha da dikkat etse belki çok daha rahat kazanacağımız oyundu.

dotasız hayat güzel ama tavsiye ederim. pamuk gibi oldum akşamları ne baş ağrısı ne sinr stres kaldı asadsf
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

hem fun hem puan icin oynuyosan fun icin oynuyosun demek
pro olmak için oynarken kimenin zevk aldıgına inanmıyorum
aynı 3 tane heroyla sabah aksam aynı adamlarla oynamak bence zevkli dğeil

Hiç öyle 2-3 tane heroyla oynamam 20 tane hero falan oynuyorum bu aralar. Ama aynı zamanda kazanmak da istiyorum. Bu ne şimdi fun değil bu. Tryhard da değilim.Arada kalmışım ben ya
Sosyal ağlarda paylaş

gelio arada ama yoğunluk yok öyle
kaptanın yararlarını anlatmıştım önceden

-hero bilmeyen gelmio çünkü kendi seçemiyo heroyu
-draft bilmeyen adamlar kaptan olmuyor. olduğu da oluyor tabi ama genelde bilen adamlar atlıyor kaptanlığa. böylece comeback potansiyeli çok yüksek oluyor oyunların.
Sosyal ağlarda paylaş

hasktır mesajı atarken aklıma geldi

hıyar bi snip yüzünden oyun vermiştik
onu reportlamayı unuttum :(

@liebe
sistem değişti
misal birini reportladın
kabul oldu herif ceza aldı, sana geriye 3 4 report hakkı veriyor
o yüzden herkes birbirini reportluyor forever mute ban
Sosyal ağlarda paylaş

Sawer said:

ahaha aynen ya direk suç atıcak yer kalıyor ama şöyle birşey söyliyim captain draft'la normal oyun arasında %10 ayarında bir seviye farkı oluyor. Oyunun başlaması 15 dk sürdüğünden genelde rus noobları daha az geliyor

abi 15 dakka falan değil o dediğin captain mode. bu draft. heroların bilmemkaçını baştan kapatıyor seçme süresi falan da kısa. taş çatlasa 3-4 dakika sürüyor draft.

cm'de daha pro oyunlar döner hatta da uzun sürüyo draftı diye girmiyorum işte.

asdasd4441 said:

Bu captain draft baya iyi mi ya hiç bilmiyorum yalnız kaptan olmam gerekir mi ara sıra? Yoksa biri mutlaka olur mu?

yo. ilk basana kalmış kimin kaptan olacağı. aylardır captan draft oynuyorum daha bir kere kimse basmadı diye bastım zaman bitmek üzereyken.
Sosyal ağlarda paylaş

abuse işte
meslek lisesi terk stayjer developerların yetoluğu
random tuşlara basarak matchmaking kodlamış hıyarlar

yeni account acıyorsun
normal matchmaking gamede oyuna yeni baslayan loltrashleri eziyorsun
lvl 13mu ne zıkkımsa olup ranked atmaya hak kazanınca pubta loltrashleri falan ezip %90 win yaptığın için 5k 6k gibi puanlarla başlıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...