asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Seele said: oynamisini ögren ve evet ward al. Tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 fizban said: abandon sayilmiyo mu load screende alt f4 yapinca? yok sayılmıyor, hero seçme ekranında değil ama, ondan önce böyle tam 0:10 9 8 7 diye saydığı sırada konsoldan disconnect çekince sorun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 alkansas said: Herhangi bir maçta ;''İnvoker ı çok kötü oynuyorum ama alışmam lazım,özür dilerim'' gibi bir mesaj görürseniz bilin ki benim ve benim yüzümden oyunu kaybedeceksiniz. Botlarla oynuyorum, oynadığımdan daha fazla izliyorum ama olmayacak galiba. bende invo kasmaya başladım wex oyna baya rahat zor bi kısmı yok ilk 3 4 alıştırmadan sonra gayet iyi oynamaya basladım tabi fazla iddaam yok invo ile fakat ruslardan iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 asdasd4441 said: Klasik bir haftasonu yine kimin takımında stack varsa kazanıyor. stack daha kötü ya bak misal şuan 2+2 stack var 2 stackın biri offlane de feedliyor digğeri safelanede feedliyo dk 6 10-1 falan score lel bıraktım afkyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Flassh said: asdasd4441 said: Klasik bir haftasonu yine kimin takımında stack varsa kazanıyor. stack daha kötü ya bak misal şuan 2+2 stack var 2 stackın biri offlane de feedliyor digğeri safelanede feedliyo dk 6 10-1 falan score lel bıraktım afkyımKarşıda 3lü stack vardır da ondan :D Bu arada haftasonu kolay puan kasmak için phoenix ya da ember pickleyin abi haftasonu deli iş yapıyo bu ikisi. Haftasonu genelde yumurtaya vurabilen player sayısı daha az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 alkansas said: Herhangi bir maçta ;''İnvoker ı çok kötü oynuyorum ama alışmam lazım,özür dilerim'' gibi bir mesaj görürseniz bilin ki benim ve benim yüzümden oyunu kaybedeceksiniz. Botlarla oynuyorum, oynadığımdan daha fazla izliyorum ama olmayacak galiba. wex invo oyna aşırı iyi olup refresh ile 45 skill spamlamıyorsan exort invonun bi anlamı kalmadı wex bariz daha kolay bende son günlerde invo kasıyorum ilk bi kaç oyunum dışında gayet iyiydim tabi dendi lvl değilim de ruslardan iyidir yine invo ile 150/200 oyun atıp ona rağmen ne item build ne meta ne bişi bilen ruslardan daha iyiyim misal :p wex invo falan oynarsan da eul falan kasma bi kaç kişi gördüm öyle gayet gereksiz eul wex invoya midde çok rahat kasıp kill toplarsam direkt orchid gidiyorum gerisi snowball offlane invo kasıyorsam necro gidiyorum edit:ben bu mesajı daha önce yazmıştım göndermemiş sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 flash ya steamden eklesene beni arada sırada oyunlarını izliyim merak ettim hani bana da kötü adamlar geliyo da bu kadar da kötüsü gelmiyo edit: ayrıca eul bence çok güzel bi item ya phase eul drums kasıyorum 522 ile koşuyosun mis gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 wex invoda ghost walk yetiyor bana ya drumsız wex full halde 498 ile falan kosuyorsun ghostwalk acınca yanlıs hatırlamıyorsam phase basınca da 450-470 gibi bir şeydi exortta eul iyi de wex e kasınca eul attıktan sonra meteor olmuyor bişi olmuyor boş kalıyo genelde altı :D edit: ha eulu kendine basıp kendini kurtarmaya yarıyor orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 mulgear6 said: flash ya steamden eklesene beni arada sırada oyunlarını izliyim merak ettim hani bana da kötü adamlar geliyo da bu kadar da kötüsü gelmiyo edit: ayrıca eul bence çok güzel bi item ya phase eul drums kasıyorum 522 ile koşuyosun mis gibi oluyo mana regen getirisi cabası. hakkaten baya başarılı item hocam. her derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Flassh said: wex invoda ghost walk yetiyor bana ya drumsız wex full halde 498 ile falan kosuyorsun ghostwalk acınca yanlıs hatırlamıyorsam phase basınca da 450-470 gibi bir şeydi exortta eul iyi de wex e kasınca eul attıktan sonra meteor olmuyor bişi olmuyor boş kalıyo genelde altı :D edit: ha eulu kendine basıp kendini kurtarmaya yarıyor orası ayrı ucuz bir disable abi eul mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 qw invoker için silence tercih ederim ben de, eulu genelde meteor blast ss combosu için yaparlardı eskiden şimdi blink hex force falan filan derken eula yer kalmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 asdasd4441 said: Karşıda 3lü stack vardır da ondan :D Bu arada haftasonu kolay puan kasmak için phoenix ya da ember pickleyin abi haftasonu deli iş yapıyo bu ikisi. Haftasonu genelde yumurtaya vurabilen player sayısı daha az :D hayda hani haftasonu stack olan kazanıyordu :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 hep yalan dolan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 eldar said: asdasd4441 said: Karşıda 3lü stack vardır da ondan :D Bu arada haftasonu kolay puan kasmak için phoenix ya da ember pickleyin abi haftasonu deli iş yapıyo bu ikisi. Haftasonu genelde yumurtaya vurabilen player sayısı daha az :D hayda hani haftasonu stack olan kazanıyordu :S. Sen niye kasıyosun ki kendini bu kadar ya benim anlatmaya çalıştığımı anlamak isteyen anladı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bu leb demeden leblebiyi anlayan kitle 200 defa takımım dandikti kazanamadım deyince anlamıyor galiba :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=RWHbdFnWxAk hahah oyuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 sadece sunstrike ile invo oynayan rus gördüm de sadece icewall ile invo oynayanı ilk kez göruyorum hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 said: MMR için özel taktikleriniz var mı? Gerek şu heroyu alıp şöyle bir oyun sistemi belirliyorum veya da başka türlü? Oyuncu arkadaşlarımıza neler önerirsiniz? MMR için özel taktiklerim var ve bunu kullanan arkadaşlarım da var; örneğin Daywalker. Eğer takımınızda istemediğiniz bir oyuncu var ise o arkadaşı muteleyin. Bir sonraki maçta eğer aynı takımdaysanız yükleme kısmında, daha önceden mutelediğiniz arkadaşların oldup olmadığını bakıp görebilirsiniz. Eğer varsa, loading kısmında disconnect diyerek oyunu dodgeleyebilirsiniz. Hero olarak ise herkes kendine güvendiği rolde oynamasını önerebilirim. Ben genellikle mid için Invoker ve Tinker; easy carry için ise Terrorblade ve Slark almayı tercih ediyorum. klasynky ropartajından kendini 7k mmr sahibi bi türk lel sistem iyi siz kötüsünüz diyenler baksın haha şu da 2 olsun said: Carry oynamadığınız zamanlarda win alabiliyor musunuz? Yoksa win= benim carry alma durumumla gelen sonuç ancak mı diyorsunuz? Support aldığımda çoğunlukla kaybediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 7k puanı var ama mmr kötü? beklenti neyki, tüm oyunları kazanmak mı :P. support ile ilgili kısımda "beceremiyorum" a gelen birşeyler vardı sanki. Makaslanmış halinden farklı bi anlam çıkabilir (yoksa benmi yanlış hatırlıyorum röportajı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 said: Support aldığımda çoğunlukla kaybediyorum. Açıkcası Kürşat'ı (Daywalker) bu başarısından dolayı tebrik ediyorum, well played bro. Fazla oyun kazanmamın sebebi ise rolümden kaynaklanıyor. Her ne kadar başı kabus gibi geçse de, bir core oyuncusu oldugum icin eğer oyunu iyi okursanız kazanması cok zor olan oyunları bile kazanabiliyorsunuz diyebilirim. Fakat aynı şeyi support arkadaşlar icin söyleyemem; eğer işini gayet iyi yapan bir supun, iyi bir carrysi yoksa kazanması tamamen şans. banlist tavsiyesi iyiymiş ama kullanmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Anladığım kadarıyla, hero selection kısmından önce, herkesin bağlandığı bölümde disconnect çekip oyundan çıkıyoruz değil mi? Hero seçim ekranında yaparsak lost sayıyor mu peki? Ayrıca mute oyundan oyuna taşınan birşey miydi yaw, skor tabelasını açınca önceden mutelediğimiz oyuncular, muteli şekilde görünüyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Zealotone said: Anladığım kadarıyla, hero selection kısmından önce, herkesin bağlandığı bölümde disconnect çekip oyundan çıkıyoruz değil mi? Hero seçim ekranında yaparsak lost sayıyor mu peki? Ayrıca mute oyundan oyuna taşınan birşey miydi yaw, skor tabelasını açınca önceden mutelediğimiz oyuncular, muteli şekilde görünüyor mu ? Evet insanların oyuna bağlandığı nicklerinin yanında "ready" yazısının çıktığı yerde console'a disconnect yazıp çıkarsan abandon sayılmıyor. Hero seçim ekranında yaparsan abandon atmış oluyosun. Mute oyundan oyuna taşınıyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 7000 mmr'lı insan bile slark terror pickleyin abuse edin diyor ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 7000 mmr'lı bi avuç insan var zaten de, op hero'yu picklemek uygulanan mmr abuse yöntemlerinden biri. mmr hakkında şöyle bir blog yazısı okudum sana da tavsiye ederim, belki ufkunu açar. Leaderboard'da 95., semi-pro bir oyuncudan. http://slashstrike.blogspot.nl/2014/04/everything-about-mmr-support-vs-core.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ben sana belli setupla 10 oyunun 7sini 8ini kazanırsın derken yok öyle şey diyodun asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar