lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 limited heroes modunda yenilgiler yazılmıyo demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 su oyun yüzünden dünyadaki tüm ruslardan sogudum. beyinsiz insan atıkları resmen 3890 lardan 3500 lere düştüm 1 haftada valalhi tebrik ediyorum gerizekalıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Jaegerjaquez said: riza_calimbay said: Terrorblade ne tırt bi karaktermiş. git gut terrorblade ve legion commander op heroalr direk nerflenmeliler. low level high dmg bu ikisinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 spompas said: Jaegerjaquez said: riza_calimbay said: Terrorblade ne tırt bi karaktermiş. git gut terrorblade ve legion commander op heroalr direk nerflenmeliler. low level high dmg bu ikisinde var. Teror statları şaka gibi ya yüksek as ms yüksek armor yüksek agility gain tek handikapı hp o da 2 itemle kapatılacak bişey. Bence terrorün gelmesi oyuna baya çeşitlilik katacak. Ama legion op değil kesinlikle mid gamede duelle kill alamazsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 need +4 to rape some ruski pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 spompas said: Jaegerjaquez said: riza_calimbay said: Terrorblade ne tırt bi karaktermiş. git gut terrorblade ve legion commander op heroalr direk nerflenmeliler. low level high dmg bu ikisinde var. legion birine duel atarsa, o kişiyi pugnanın 2. skill veya etheral blade kurtarıyo mu? hiç denemedim ve denk gelmedim, sadece merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 dün 3 gerzeği reportladım. sebep olarak da rus yazdım. umarım teşekkür maili alırım. umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bu aralar kimi reportlasam ertesi gün teşekkür mesajı geliyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 asdasd4441 said: spompas said: Jaegerjaquez said: riza_calimbay said: Terrorblade ne tırt bi karaktermiş. git gut terrorblade ve legion commander op heroalr direk nerflenmeliler. low level high dmg bu ikisinde var. Teror statları şaka gibi ya yüksek as ms yüksek armor yüksek agility gain tek handikapı hp o da 2 itemle kapatılacak bişey. Bence terrorün gelmesi oyuna baya çeşitlilik katacak. Ama legion op değil kesinlikle mid gamede duelle kill alamazsa gg urn of shadows gidiyorum hemen ben str treads le de onunu kesemioalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ben tipini beğenmediklerimi reportluyorum hep sebebede faget retard falan yazıyorum hep teşekkür mesajı geliyor ertesi güne lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 +4 team yok mu akşamları iki üç ruz düzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ne sacma fight beast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 benim hiç ingotum yok lan sopayla giricem mi direk nedir olayı serverlar yok oynıyamıyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bu tek günlük event'ı beceremediler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ne kadar kötüymüş event Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 o değil zaten even ilk geldiği saatlerde millet sömürdü. Bi anlamaı kalmadı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Biz de 100k vurup 250 jade biriktiriyoruz lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 canavar dövmeye gelecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 250 250 3k yapmaya çalışıyoruz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 1 saatimi harcadım 3k yaptım çıka çıka bastion mega kill announcer çıktı asdasdasd milelte bfler scythe of viselar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ya insanlar öyle bi farmladı ki, fiyatlar acayip düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 çok kötü lan bu milletin 2304823953745983 goldu var benim hep 0 goldum var ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 evente nasil giriliyo onu bile anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yBe79qDcQmQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar