barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi şu ratingimin belirlenirken ki olaylarımı anlatmıştım daha önce. 5 loss vardı 5 win..5 lossun 4 tanesi leaver. direk loss u yedik. 1 tanesi ise acayip noob. hani oyunu oynuyodur bayadır ama kotudur. bu hiç birşey bilmiyor. şimdi kalibrasyon zamanı üstte saydığım şekilde 4 tanesi hiç bir şekilde kurtarılamayacak, direk quit kayıpları. 1 tanesi de kurtarılmazdı da hadi onu saymadık. 4 loss benim şanssızlığıma aldık. moron insanların olduğu orta seviyeye attı beni. dedim sorun değil yükseltilir..hala daha 1 oyun normal, 1 oyun noob geliyor oyunlarıma..arada acayip kotuleri karsıya veriyor, bir kaç maç sonra bu berbat otesi insanlardan benim takımımda oluyor. baya baya istatistik tutacağım artık. ciddi anlamda rated ile normal mmr arasında hiç bir fark yok. yükselme düşme en fazla 100 puan oynatıyor. hala normal oyunlardan çoooook daha fazla sayıda leaver var. hiç böyle değildi. acayip artmış. ciddi anlamda kazandığım oyunlar bile 0 zevk. ya karşıya bok gibi adam ya bizim takıma. şöyle 5b5 epic fight değil...3v3 bile dönmüyor. bütün skillerini team fightta duran adamlara karsı ıskalayan ve sonra tek basına dalan bir kunkka ile nah yükselirsin rated da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Liebe said: oynadığım en zevkli oyunlardan biriydi. kaybettik ama yaklaşık 10 tane çılgın gibi teamfight yaptık. adamlar 59 kill aldı biz 84 kill aldık ona rağmen direnemedik. early gamede çok ezdi adamlar özellikle beni sonra da toparlayamadık bir türlü. bi team fighttan sonra barakalarını alıp ancientlarına kadar yürüdük ama yemedi. boş vaktim var diyen varsa girip izleyebilir de :D http://dotabuff.com/matches/441253566 şu maçın rusu 1 saat 10dk lık oyunda kasamamış liebe mesela no offence :DD kesin chronolarıda kötü atmışındır afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Jaegerjaquez said: Liebe said: oynadığım en zevkli oyunlardan biriydi. kaybettik ama yaklaşık 10 tane çılgın gibi teamfight yaptık. adamlar 59 kill aldı biz 84 kill aldık ona rağmen direnemedik. early gamede çok ezdi adamlar özellikle beni sonra da toparlayamadık bir türlü. bi team fighttan sonra barakalarını alıp ancientlarına kadar yürüdük ama yemedi. boş vaktim var diyen varsa girip izleyebilir de :D http://dotabuff.com/matches/441253566 şu maçın rusu 1 saat 10dk lık oyunda kasamamış liebe mesela no offence :DD kesin chronolarıda kötü atmışındır afsd abi arkadaşlar 45 dakika küfür etti zaten bana, galiba 1-6 dan geldim o hale gözyaşları içinde oynadım oyunu. abi yok inanılmaz strlerin hepsi bi araya toplanmış kim gelse ağzıma yüzüme vurdu kule altı kule üstü base içi hiç acımadılar ahahaha adamlar hakikaten iyiydi direk picklediler bu setupı zaten ormandan wardı falan eksik etmediler çok zevkliydi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 şakasına yazdım zaten hepimizin sıçtığı oyunlar oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Günde/haftada max kaç kere oyunsonu drop alınabiliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 eskiden zaman sınırı olmaksızın her 3 abandon'un için ceza alıyordun. Ranked'da daha katı diyor, tam bilmiyorum. Party'le girdiğin zaman party'den biri maçı bırakırsa o abandonu ayrı sayıyor, parantez içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Ha yok ben oyun sonunda skin parçaları ya da chest mhest düşüyor ya, onu sormuştum günde/haftada neyse max kaç tane diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 yuh harbi nası anladıysam, onun sınırı yok dota'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 evet bir deneme daha. 1 oyun kazanmıstım, simdi 1 oyun attım ustune..venge 0-16 rus. ilk item pt, sonra deso. hiç tango bile almadı. adamın tek itemları bu aldıgı. oyun boyunca hiç konuşmadı. işaret vermedi. 0-16 bittikten sonra alldan rusça birşey yazdı o kadar. bunun arkadaşı bone ise. ilk item olarak divine çıktı. farmının dehşet olduğunu da sanmayın. baya baya bok gibi farmı vardı ama adam öle öle o divine ı çıktı. ve gene öldü ilk combatta. cidden bok gibi oldu ya oyun. artık resmen istatistiksel bilgi tutmak için oynuyorum. daha şaşmadı %50 w/l rate olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ben 2 günde 20-25 loss falan aldım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 barbu said: evet bir deneme daha. 1 oyun kazanmıstım, simdi 1 oyun attım ustune..venge 0-16 rus. ilk item pt, sonra deso. hiç tango bile almadı. adamın tek itemları bu aldıgı. oyun boyunca hiç konuşmadı. işaret vermedi. 0-16 bittikten sonra alldan rusça birşey yazdı o kadar. bunun arkadaşı bone ise. ilk item olarak divine çıktı. farmının dehşet olduğunu da sanmayın. baya baya bok gibi farmı vardı ama adam öle öle o divine ı çıktı. ve gene öldü ilk combatta. cidden bok gibi oldu ya oyun. artık resmen istatistiksel bilgi tutmak için oynuyorum. daha şaşmadı %50 w/l rate olayı. Deneme yapmana gerek yok aslında. Rated ile normal mmr arasında pek fark yok zaten. Rated mmr, normal oyunlardaki performanslar sonucu oluşan bir şey. Önceden görünür değildi mmr, artık görünür yaptılar ve normal oyundan ayırdılar. Normal oyun artık etkilemiyor ratedı. W/l oranı ise dolaylı olarak %50. Bunun sebebi ise, oyunun sisteminin her iki takımın toplam mmrlarını eşitlemeye çalışması. Mesela radiant takımı toplam 20.000 puan ise, dire 20.000 civarı oluyor. Böyle olduğu için, istatistiksel olarak şans %50 oluyor. Çok iyi oynayıp fark yaratan insanların mmr yükseliyor işte. Şurayı okuyun daha detaylı bilgi var, http://dotametrics.wordpress.com/2013/07/19/valve-employee-comments-on-matchmaking/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 abicim rateda başladığımdan beri leaver oranı %30 filandır. nere iyi oynayıp kazanıcan. biri cıkınca herkes cıkıyo takımdan. direk loss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bu ara low prio'nun bi anlamı yok çünkü frostivus girip ilk wave'e kaybediyolar. O da 5 dakika falan, adam 2 maç cezasını 15 dakikada dolduruyor. Dolayısıyla leaver'lar hemen geri dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Xenocide said: 3061 rating aldım 10 maç sonucu. iyi mi kötü mü şimdi buaynı soruyla geliyorum, 3725le başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 barbu said: abicim rateda başladığımdan beri leaver oranı %30 filandır. nere iyi oynayıp kazanıcan. biri cıkınca herkes cıkıyo takımdan. direk loss. +1; baktılar oyun gidici gibi quit basıyor biri kesin. sonra şansın bile kalmıyor kazanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kimse pause etmiyor bu yüzden de ş3 kere leaver oldum aasdaf yahu 1-2 dk pause etseler yetişecem ama yok etmiyolar kızamıyosun da o kadar çok leaver var ki adamlar geri gelmiyecen sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 synthesizer said: Xenocide said: 3061 rating aldım 10 maç sonucu. iyi mi kötü mü şimdi buaynı soruyla geliyorum, 3725le başladım bütün rating sorularına geleyim. 4.5k filan altı kötü diyebilirim. en azından izlediğim maçlardan soyluyorum. geçmiş olsun. silkseniz artmayacak o rating daha da. sırf leaver ve üstüne takımın diğerlerinin çıkması yüzünden aldığın losslar bile o ratingi ilerletmeni engelleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 her maç sonrası mı update oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 siksen artmıyor o rating solo özellikle, çok çok şanslı olman lazım partyde iyi kötu artıyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 barbu said: abicim rateda başladığımdan beri leaver oranı %30 filandır. nere iyi oynayıp kazanıcan. biri cıkınca herkes cıkıyo takımdan. direk loss. Haklısın. Raporlamak dışında yapacak bir şey yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 4600 civarindayim ben ve genel oyuncu profili eli ayagi tutmayan insanlar. kendimden nefret ettim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ee arkadaş 3xxx kötü 4xxx kötü nasıl iyi oyun atıyor millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 4xxx olup kötülerle karşılaşmak pek olası değil ya, keza 3xxx de fena değil. Mesela Arteezy 5300, Dendi 5600 ona göre kıyaslama yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 5xxx'de basliyor zannedersem guzel oyunlar. 45xx+'da cogu oyunda daha 1. dakkadan "off" diyorsun. tabii bunda kendi yaptigim simarikliklar da var. biraz daha ciddiye alsam sanki 4800+ cok olasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar