Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 kuveyt türk bile yok anket yapcaz ayağına arıyorlar falan.. herzaman söylüyorum kesinlikle her konuda iş bankası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 iş bankası mobil'i bir kere kullanınca bırak bankayı atm'ye bile gidesin gelmiyor, yakında çektiğin parayı eve de getirirler eksik kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Esnaf said: kuveyt türk.yeşil sermaye mis başlığı okudum yazim dicektim,ilk postta yazmıslar emenike :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 en paranın tanıtımını vs izledim direk başvurdum, sadece yemeksepeti değil neredeyse tüm internet alışverişlerinde %20 iade varmış sanırım? sadece yemek sepeti dahi olsa, birikim hesabını vs ekleyince sanırım baya başarılı bir oluşum, keşke daha önce görseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 en para yil sonunda bitiyormus yalniz ben de basvurcaktim da onu okuyunca vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 nasıl yani %20 olayı mı bitiyor yoksa komple sistem mi? ben gayet kullanırım %20 olmadan sıkıntı değil, en azından bağımsız bir birikim hesabım olabilir sağını solunu sürekli kurcalamayacağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 %20 bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 e tamam o zaman ^^ yaparlar yine bir güzellik sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ben anladıklarımı söyleyeyim. yıllık ücret yok. hesap finansa bağlı oluyor. evet bankamatikten para yatırma çekme yapabiliyorsun. yanlışım varsa düzeltsin biri. /sanal kartı bilmiyorum yalnız internetten alışverişe uygun bir kart zaten, sanal kart istemek için pek bir sebep göremedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Bildiklerimi yazıyorum ben şu an kullanmıyorum 1-Gerek yok 2-sanal kartı bilmiyorum , yalnız verdikleri banka kartını paypala ekleyip online alışverişlerde kullanabiliyorsun 3-Yıllık ücret yok diye reklam yapıyor , asıl cazibe noktası o zaten 4-Zaten işini bankamatiklerden halledeceksin ,yoksa bankanın içine girersen ücret yazıyor/ödüyorsun yapacağın işlem için . kabaca işini internet /bankamatük üzerinden gör hesap işletim ücreti vb ödeme durumu var. O yüzde 20 durumu 500TL ye kadar geçerli , maksimum 100TL olarak uygulanıyor. MasterHapLo said: bu en parada hesap acmak icin finansbank musterisi olmaya gerek var mi? sanal kart olusturabiliyor muyuz? yıllık ucreti var mi? hesaptaki parayi bankamatiklerden cekebiliyor muyuz? sorularim bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Enpara yakında söner, şuan bütün bankalar benzer bir sistem üzerinde çalışıyor, ocakda çıkmaya başlar diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 enpara iyimis dun aradim bugun geldiler %20 den sonra baska kampanyada olucakmis 100 lirayi kapayim bu ay ashdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 mani said: imarbank (tu) Çok kazandıran banka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 akbank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 iş bankası gayet hesap ücreti alıyormuş lan kandırmışsınız bu topicte milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar