Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 kuveyt türk bile yok anket yapcaz ayağına arıyorlar falan.. herzaman söylüyorum kesinlikle her konuda iş bankası..
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 iş bankası mobil'i bir kere kullanınca bırak bankayı atm'ye bile gidesin gelmiyor, yakında çektiğin parayı eve de getirirler eksik kalmaz
eski Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Esnaf said: kuveyt türk.yeşil sermaye mis başlığı okudum yazim dicektim,ilk postta yazmıslar emenike :p
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 en paranın tanıtımını vs izledim direk başvurdum, sadece yemeksepeti değil neredeyse tüm internet alışverişlerinde %20 iade varmış sanırım? sadece yemek sepeti dahi olsa, birikim hesabını vs ekleyince sanırım baya başarılı bir oluşum, keşke daha önce görseydim.
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 en para yil sonunda bitiyormus yalniz ben de basvurcaktim da onu okuyunca vazgectim
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 nasıl yani %20 olayı mı bitiyor yoksa komple sistem mi? ben gayet kullanırım %20 olmadan sıkıntı değil, en azından bağımsız bir birikim hesabım olabilir sağını solunu sürekli kurcalamayacağım :P
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 e tamam o zaman ^^ yaparlar yine bir güzellik sanırım
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ben anladıklarımı söyleyeyim. yıllık ücret yok. hesap finansa bağlı oluyor. evet bankamatikten para yatırma çekme yapabiliyorsun. yanlışım varsa düzeltsin biri. /sanal kartı bilmiyorum yalnız internetten alışverişe uygun bir kart zaten, sanal kart istemek için pek bir sebep göremedim ^^
jagd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Bildiklerimi yazıyorum ben şu an kullanmıyorum 1-Gerek yok 2-sanal kartı bilmiyorum , yalnız verdikleri banka kartını paypala ekleyip online alışverişlerde kullanabiliyorsun 3-Yıllık ücret yok diye reklam yapıyor , asıl cazibe noktası o zaten 4-Zaten işini bankamatiklerden halledeceksin ,yoksa bankanın içine girersen ücret yazıyor/ödüyorsun yapacağın işlem için . kabaca işini internet /bankamatük üzerinden gör hesap işletim ücreti vb ödeme durumu var. O yüzde 20 durumu 500TL ye kadar geçerli , maksimum 100TL olarak uygulanıyor. MasterHapLo said: bu en parada hesap acmak icin finansbank musterisi olmaya gerek var mi? sanal kart olusturabiliyor muyuz? yıllık ucreti var mi? hesaptaki parayi bankamatiklerden cekebiliyor muyuz? sorularim bunlar
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Enpara yakında söner, şuan bütün bankalar benzer bir sistem üzerinde çalışıyor, ocakda çıkmaya başlar diye tahmin ediyorum.
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 enpara iyimis dun aradim bugun geldiler %20 den sonra baska kampanyada olucakmis 100 lirayi kapayim bu ay ashdg
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 mani said: imarbank (tu) Çok kazandıran banka
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 iş bankası gayet hesap ücreti alıyormuş lan kandırmışsınız bu topicte milleti.
Öne çıkan mesajlar