Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 BTCturk'te 2350-2400-2500 gibi tam sayılarda aşırı yığılma var, onlar aşılsa uçup gidecek sanki Peşin edit: Vazgeçtim abi, adam olmaz gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 btc-e down mı şu an? Todesengel said: 24change'ten OKPay'e atılıyordur 5$ komisyon ile ama paranın OKPay'e düşmesi sıkıntı. 10-15 saat sürüyor. Bir de OKPay'e düşünce onaylı hesabın yoksa 300€ sending limit var. OKPay'den btc-e'ye attığında da paran btc-e'de 24 saat hold yiyor.o okpay'den btc-e'ye attığında değil, btc-e'ye farklı yerlerden transaction yaptığında oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ltc'i yine aldılar abi 0.20 - 0.30'luk bandlara. hacim 15 dk'da 500 trade falan. aklıma sıçayım ne işin var ltc'de git btc al işte. btc-e on bende* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Hayırlısı olsun ama 900'e düşmesini bekleseydin, A sabırsız oğlan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 az kaldı beyler kredi kartıyla sorunsuz hızlı paypal ile btc-e ye yükleme yaptıracağım size. soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 imamizer said: az kaldı beyler kredi kartıyla sorunsuz hızlı paypal ile btc-e ye yükleme yaptıracağım size. soon.. paypal le bi şey yapma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi imam ltc'den kol verdik bi de şu işlere girme gözünü seveyim asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 okpay hesabım onaylandı. btc-e üzerinden okpay en düşük komisyon di mi? % kaç oluyo toplamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Toplamda 6-7 arası oluyor fiz. Bu arada ben en son OKPayden attım diye money hold yemiştim. Şimdi tekrar kredi kartından redeem etsem yine yer miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 çin pazarını btc-e ile paralel izleyebileceğimiz bir site var mı? bir site vardı sitelerin currency'e göre chartlarını yatay bir şekilde alt alta veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 olm sonunda evde 4-5 ekranla takılacam tüm chartları takip edecem diye dfsdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Somon said: imamizer said: az kaldı beyler kredi kartıyla sorunsuz hızlı paypal ile btc-e ye yükleme yaptıracağım size. soon.. paypal le bi şey yapma bence neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 serjuhan said: Toplamda 6-7 arası oluyor fiz. Bu arada ben en son OKPayden attım diye money hold yemiştim. Şimdi tekrar kredi kartından redeem etsem yine yer miyim acaba?bilemedim. ben şöyle diyeyim, daha önce 24change->btc-e redeem code şekliinde yapıyordum. bir sefer interkassa yaptım hold geldi. sonra tekrar redeem code'a döndüm hold flaan gelmedi. açıklama da işte "changing deposit stayla" yazıyodu. 24change->btc-e de %6 ama. okpay'in bi avantajı olmadı ki o zmn eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ben bugün vakit bulursam hepsini paralel izleyebileceğim bir chart yazacam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 pazar'ı pazartesiye bağlayan gece verdiğim eft emrini şeyetmiş btcturk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Peki şimdi yine bazen OKpay bazen kredi kartı ile yapsam yine hold yer miyim ki? Adamların da düzgün supportu yok ki yazıp cevap alasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 valla bilmiyorum, dene de görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi troll box'da aynı şeyi söylüyor. btc-e ltc pazarın adamlar kafaya koymuş, tahtanın anasını ağlatacak. ne btc'e paralel gidiyor ne china'ya. milletin elindeki malı nefret ettirip almak istiyorlar. asıl soru ne zaman yeterince aldıklarını düşünüp uçuşa geçirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 xaty said: 24change'de okpay'i 2 gündür göremiyorum millet 0.5 btc üstünü çötönk diye koymasa artacak btctürk Komisyon arttıracaklardır. Visa/Mc to Btc-e'de olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Benim alış ortalamam 8-9 dolar civarı sitseler satmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ÖLÜCÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 sırf sizin için 29 30 31 32 33 34 35 e buy yapıcam ltc sırayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yap abi de senin buylarla açılmaz o duvarlar adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 fizban said: pazar'ı pazartesiye bağlayan gece verdiğim eft emrini şeyetmiş btcturk. Benim para da gelmiş. Çarşamba gelir demiştiler ama salıdan yatması güzel oldu. Şimdi haftasonunda btc'nin düşmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 serjuhan said: Peki şimdi yine bazen OKpay bazen kredi kartı ile yapsam yine hold yer miyim ki? Adamların da düzgün supportu yok ki yazıp cevap alasın.okpay'e nası yatıracan para bu aradA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar