bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 senin wall'u snack diye yerler bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 gördün mü benim wallu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ohh!!!!! eve geldim 34-35-36 ya dağıttım tüm ltclerim satılmış. çok tişikkir ederim tanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 imam 50 kesin asdasdadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/11/dolphin-dont-care.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 sen bıraktın diye bu gece 50 görecek asdadsdsaadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ltc 35 ve gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 o degil de, btcturk su an btc-e'den ucuz komisyonlari hesaba katinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 size yine aylar sonra ancak öğrenebileceğiniz bir bilgi daha vereyim mi keratalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 vermeyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ver bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 vericem dediyse verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Oh ben ciktim simdi ne bok oluyorsa olsun Batin ulan hepiniz Btcturk kapanir insallah dinimiz amin maliyeye sikayet edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hiç kasmayın sadece kenara 5 tane bitcoin koyun bekleyin şu 2014 ocak sonuna kadar, bir de yeni bir coin daha geliyor şimdi çıkınca buradan linkini koyarım onu farmlayın. çevreci bir grup bir proje desteği ile çıkartıyor önden fonlayacaklar bir süre hızlı değerlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hangı coin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yılbasında düşer diye tahmni ediyorum yüklü giricem btcye öle yapsak olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ocak sonuna kadar alın işte. bir kaç hükümet açıklama düzenlemeler yapıyor btc için baya yükselecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 adam macro kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bu yeni coini kacirmamak lazim. scrypt based mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ts based olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 anladığım kadarı ile bu defa farmladığın şey bazı çevre projeleri için gerekli iklim hesaplamalarında mı kullanılacakmış neymiş. çevreyi koru ödülünü al gibi bir kafadalar tam anlamadım ben de. bi çıksın koyucam buraya özelden harraslamayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ilk söylediğim daha önemli ama olm. cidden bakın 5 tane atın kenara 2k 5k dolara kadar çıkacak ocaktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 primecoin de o yuzden guzel bisey ya zaten. ben de coin tasarlama uzerine biseyler okuyorum, bulursam aklimda guzel bi fikir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi sapık sapık şeyleri çözeceğin bu processing power bari işe yarar bir şeylere kullanılsın. yapabiliyorsanız siz de yapın bence de. şahane olur. keşke anlasam ben de yapardım. ya sadece 3d rendering için autocad in cloud ına yıllık 300 euro veren bir sürü insan var. o tarz bir şey olsa bile iki taraflı gelir elde ettiren bir sistem oturtabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar