Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Patiye dev hizmet! Bu haftasonu test ettim, muhteşem bişi bu baba! istanbulda çocuğun falan yoksa araba almanı gereksiz kılacak hadise. avea kampanyası vardı bide üye oldum on numero onnnn olay ne? netten araba ayartıosun, sana yakın avmlerden falan kartını alıosun, gidip o saatler arası arabayı sürüosun sonra bırakıosun avm ye. saati 9-17tl arası değişio km başına 55kuruş ödüosun, benzini taşıtmatikten aldığından bu benzin gibi düşüo işte. arabalar süper. süper abi olay http://www.driveyoyo.com/ avea kampanyasıda şu, normalde yıllık üyelik 69 lira. aveayla üye olunda 9 lira bide ilk kiralamada %50 indirim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben boşta araba bulamamıştım haftasonu. Baya önceden ayırtmak gerekiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 pazar uye olup saat 10 gibi 13 e araba ayırttık. Belki 2-3 gün önceden yapmak daha ıı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Avea kampanyası nedir detay ver. Hatta internet sitesini falan linkle ne biçim başlık açıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 oldumu baltazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 güzel sistem daha yaygınlaşsa keşke bu tarz şeyler. bazı durumlarda taksiden çok ucuza geliyor bu mantıkta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 pick & drop lokasyonu aynı olmak zorunda mı? yoksa şehirde birden fazla nokta var kafana göre X'den alıp belirlenmiş Y veya Z'e bırakabiliyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 değil ama farklı ücret ödüyorsun işte. mesela paladiumda aldın 212 avm de bırakabiliosn ama ücret farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Aferim aferim güzel çalışmışsın. http://www.driveyoyo.com/locations İnteraktif harita yapmış adamlar hangi bölgede hangi araç var diye. İyiymiş lan aslında baya, bi dahaki istanbula gelişimde önceden ayırtayım lazım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Sefil aveayi kullanmiyorsak fiyatlar ne kadar artiyor? Hala tercih edilesi kaliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sdaece yıllık üyelik değişiyor o kadar. 69 lira oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 zipcar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben bi buçuk senedir falan kullanıyorum, kaza falan da yapmışlığım var hatta çok ucuza hallettik. Herifler gayet iyi çalışıyorlar. Tek sıkıntı artık çoğu lokasyon için önceden rezervasyon gerekiyor. Bir de bu sene kullanım şartlarını değiştirdiler, artık kaza olursa aracın serviste yattığı ücreti de alabilirlermiş, e aletler zaten burada yedek parçası yaygın olan aletler değil. Salak bi mini aynası kırıldı diye 3 ay serviste beklerse oturur ağlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Onun bi siniri olmasi lazim, 2 kez fari kirilsa da 25 er gunden yari araba parasi. Var mi detayli kullanici sozlesmesi online olarak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 zipcar gibi bişey mi bu? öyleyse çok iyi bişey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bilerek gelip kirarlar cami fari biraktigin yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 KHaRoN said: Onun bi siniri olmasi lazim, 2 kez fari kirilsa da 25 er gunden yari araba parasi. Var mi detayli kullanici sozlesmesi online olarak acaba? valla 2000tl ye kadar biz ödüyomuşuz, bide pert oluosa siz ödüonuz dedi e dedim velevki ben haklıyım kazada? o zaman bişi olmaz dediydi hatun anlaşmayı da tam detaylı okumadım. Muhtemelen sınırı vardır dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ünlü oldum lan sdsff https://www.facebook.com/photo.php?fbid=649853398399864&set=a.332977020087505.87679.270647619653779&type=1&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Keşke olmasaydın ya şimdi durdurup imza falan isticekler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Tam bir suark tipin varmis suark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 kıhkıhkıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 mayıs ayında pepsi icin kampanya yapmistim bunlarla, degil avea uyeligi, bir pepsi kapagıyla 9tlye uyelik ve %50 indirim vermiştim, sonra palazlandılar tabi :S inanılmaz hızlı ve yatırım alarak buyuyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Para olcak aynı mantıkta izmire böyle bi şirket açıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Suark sen nasıl generic bi adamsın ya. Resmen spectator #187 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar