JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Şu paticikte birbirini ispiyonlayan gambazlayan hainlere hastayım ya, tam bir türk society. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben türk değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 emmeye mi geldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 n'oluyo birae burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 birae falan aldırırım seni aşşağı düzgün konuş lan at adamın asabını bozma pazar pazar. tey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Vingthor said: birae falan aldırırım seni aşşağı düzgün konuş lan at adamın asabını bozma pazar pazar. tey allam ya at kafası.böyle konuşuyorum.gel aldır beni.asabını yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 JestersTear said: Şu paticikte birbirini ispiyonlayan gambazlayan hainlere hastayım ya, tam bir türk society. ...diyip post şikayet etmiş olman gerçekten baya eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ispiyonlamak, gammazlamak ile ihbar edip şikayetçi olmak aynı şey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Orda iki tane tuş yok biri ispiyon öbürü şikayet yazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben canım sıkılınca meme resimlerini falan şikayet ediyorum maksat kıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 http://i.imgur.com/gSn39iL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Griswold said: JestersTear said: Şu paticikte birbirini ispiyonlayan gambazlayan hainlere hastayım ya, tam bir türk society. ...diyip post şikayet etmiş olman gerçekten baya eğlenceli. asdfg ulan jesters lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Theridone said: http://i.imgur.com/gSn39iL.jpg AHAHAHHA nerden buldun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kendi karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Griswold said: JestersTear said: Şu paticikte birbirini ispiyonlayan gambazlayan hainlere hastayım ya, tam bir türk society. ...diyip post şikayet etmiş olman gerçekten baya eğlenceli. oooolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 gambaz ne lan? gambaz o sinek iki fırlatan adam. gambitin sopayı bıraktığı toy hali yani. gammaz lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 KuddusiMavra said: Vingthor said: birae falan aldırırım seni aşşağı düzgün konuş lan at adamın asabını bozma pazar pazar. tey allam ya at kafası.böyle konuşuyorum.gel aldır beni.asabını yiyim. paticik baya gençlik aşılıyor lan insanlara. adam 40'larda atmadığı ergen mektubunu atmış. ha yok mail lan. dur dur, seksenler diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 mail de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar