JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Şu paticikte birbirini ispiyonlayan gambazlayan hainlere hastayım ya, tam bir türk society.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 birae falan aldırırım seni aşşağı düzgün konuş lan at adamın asabını bozma pazar pazar. tey allam ya
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Vingthor said: birae falan aldırırım seni aşşağı düzgün konuş lan at adamın asabını bozma pazar pazar. tey allam ya at kafası.böyle konuşuyorum.gel aldır beni.asabını yiyim.
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 JestersTear said: Şu paticikte birbirini ispiyonlayan gambazlayan hainlere hastayım ya, tam bir türk society. ...diyip post şikayet etmiş olman gerçekten baya eğlenceli.
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ispiyonlamak, gammazlamak ile ihbar edip şikayetçi olmak aynı şey değildir.
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Orda iki tane tuş yok biri ispiyon öbürü şikayet yazan.
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben canım sıkılınca meme resimlerini falan şikayet ediyorum maksat kıllık.
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Griswold said: JestersTear said: Şu paticikte birbirini ispiyonlayan gambazlayan hainlere hastayım ya, tam bir türk society. ...diyip post şikayet etmiş olman gerçekten baya eğlenceli. asdfg ulan jesters lol
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Theridone said: http://i.imgur.com/gSn39iL.jpg AHAHAHHA nerden buldun bunu
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Griswold said: JestersTear said: Şu paticikte birbirini ispiyonlayan gambazlayan hainlere hastayım ya, tam bir türk society. ...diyip post şikayet etmiş olman gerçekten baya eğlenceli. oooolololol
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 gambaz ne lan? gambaz o sinek iki fırlatan adam. gambitin sopayı bıraktığı toy hali yani. gammaz lan o.
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 KuddusiMavra said: Vingthor said: birae falan aldırırım seni aşşağı düzgün konuş lan at adamın asabını bozma pazar pazar. tey allam ya at kafası.böyle konuşuyorum.gel aldır beni.asabını yiyim. paticik baya gençlik aşılıyor lan insanlara. adam 40'larda atmadığı ergen mektubunu atmış. ha yok mail lan. dur dur, seksenler diyim.
Öne çıkan mesajlar