Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Yeni konu açmayayım ya, şöyle 800tlyi geçmeyecek bir telefon önerir misiniz? Kamerası iyi olsun yeter dedi kendisi. Google ve youtube kullanmayı öğrettim pcden, ama arayan numarayı gelip bana kaydettiriyor onlara gidince, öyle bir anne düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 winmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Lumia alayım mı o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 al lumia ama nokia lumia al microsoftun cikardigi cok itici tepede MS yazısı fln 920/925 fln bulursun butceyi sarsmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 abim annemin doğum gününde lumia almıştı gayet memnun kullanıyor. lumia'nın kullanımı diğer android ve ios cihazlara göre daha kolay bence rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 s4 mini aldım, 1 senedir rahat kullanıyor. Yürüyüş yapar bol bol, fotoğraf makinesi de yetti, her akşam çektiklerine bakıyoruz, mesaj ve telefon yetiyor kendisine. Radyosunu daha kullanmamıştır bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 anneye lumia mı alıyoruz? peki hangi lumia? bana da bir tavsiye plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 nokia L925 bence yeterli olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 fazla gelir ya. onu alsam kendi 5S'imi verir bunu kendim kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 gm discovery aldık biz 3 ay önce.. tam bir liseli kız oldu elinde bikbikbik facebook twittrer falan yıl sonunda derslerinden çakarsa eliden alacam telefonu dershaneye yollayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 mm cep telefonu bagimliliginin yasla basla alakasi yokmus demekki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ginaly said: anneye lumia mı alıyoruz? peki hangi lumia? bana da bir tavsiye plz. asus zenfone 6 veya 5 i inceleyin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 nokia yı microsoft satın aldı ya artık microsoft markalı telefonlar var direkt l435 falan ve çok ucuz fiyatlı 100-200 dolar arası falan bir bak türkiyede fiyatları bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 lumia diye cikariyolar telefonlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bugün samsung e5 aldık anneye,tavsiye ederim,boyutu ve özellikleri ile ideal olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 e5 gösterdim bak bu güzel alayım dedim, iphone 6 istiyom dedi. tey allam ya, 3k kaçacak şimdi. nereden bulurum sıfır km en ucuz iphone6? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Ya iphone ya microsoft. Iphone begendiyse alcan tabi 98 taksitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Bende anneme telefon alcam da dokunmatik kullanabilirmi acaba,yanında olmuyacam öğretecek kimse de yok.suan yeşil ve kırmızı yes/no tuşlu telefonu var 1 mp kameralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Annelerde ogrenme egrisi baya dik ama sonra baya baya ogreniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Esh said: Annelerde ogrenme egrisi baya dik ama sonra baya baya ogreniyolar.ipadi 3 ayda öğrendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ginaly said: e5 gösterdim bak bu güzel alayım dedim, iphone 6 istiyom dedi. tey allam ya, 3k kaçacak şimdi. nereden bulurum sıfır km en ucuz iphone6? ben satıyordum 2200'e sıfır, 64gb iphone 6. Geçti tabi artık...Verin şimdi 3k para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 aga nabayım daha yeni istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Esh said: Ya iphone ya microsoft. Iphone begendiyse alcan tabi 98 taksitle evi ipotek edip 120 ay kredi çekeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 5s al ikinci el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yok 6 olacakmış. kimbilir hangi altın gününde gördüyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar