nienna Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yarin sub alicam madem ihtiyaci olan refer olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 olundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ben bu oyunu free zannediyodum ya la..bu da paralıymıs. neyse başlıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 plex alabiliyorsun oyun içi currency ile. aylık ödeme zorunluluğu yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 tamamda bi sürü şey trial'im diye kapalı simdi bana illa bi kere subs yatırmak gerekiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 plex alıp onunla da activate edebilirsin. nasıl aldığın ise sana kalmış. ister ccpnin sitesinden al, ister 3rd party gtc satanlardan al, istersen forumdan gel plex var diye bağıranlardan. 21 günlük triali activate edersen buddy invite yollayana ödül olarak geri geliyor zaten plex yada game time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 valla ilk ayın ödemesini official yapmak taraftarıyım ben. sonrasını oyun içi karşılarşın. ben kendi hesaplarım için ilk ayları ccp'ye ödedim dışarıdan bişeyler yapmak yerine. maksat onlar da kazansın. o kadar server merver çalıştırıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şu 5 dolarlık olandan alıp geçin işte en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bugün sub aldığımda faction gemilerinin herhangi birisini kullanabiliyor muyum yoksa race gereksinimi mi var. caldari olarak minmatar gemisini seçebilir miyim? gemi seçenekleri sunuyor ya sub sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 train edersen kullanırsın yoksa babayı alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 o zaman kaldari alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 farketmez hangisini aldığın verdikleri gemilerin de bi olayı yok. ordan işine yarayacak tek şey booster, gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 alurielin dedigi cok dogru. Iki uc tane kiytirik item verecek diye o sekilde sub almayin, en avantajlisi 21 gun trial+ normal sub. 51 gun oyun zamani ve baslangic icin oldukca iyi para(size trial veren hayirsever arkadastan) sahibi olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Hic gemi falan icin account acma. Beles 51 gun tek secenek. Verdigi gemileri, mission yaptiginda zaten odul olarak veriyor. Hatta bazi gemiler okadar ucuz ki bir mission'dan kazandigin parayla iki tane alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 booster varsa işte bi onu satabilir / kullanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 +9 atribute veren cerebral boosteri fiyati 250m civarinda. karakter acimindan itibaren 14 gun aktif. Triali verecek arkadasin sponsorlugunda basladikdan sonra hemen sub alip ardindan cerebral alinip kullanilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 kyanzes te saolsun 200m bagısladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 booster nedir. redeem dedim gemi vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 attribute enc ler MR SHADO 500mil bağışladı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bu ne lan damadın amcasından büyük altın moduna döndü iyice he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 gücüm olsa ana baslıga yapıcamda yetkim yok sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Aluriel said: bu ne lan damadın amcasından büyük altın moduna döndü iyice he yav maksat oyunun ilk ayında hiçbir şeye bulaşamadan oyunu terkedip gitmesin insanlar. 100 senelik serverda atı alan üsküdarı geçmiş olduğu için yeni gelenlere böyle destekler lazım. yoksa takı yarışına falan girdiğimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 dert2 arkadaşımız 50m bağışladı. yazıcam olm hepsini buraya, sonra ben zenginim efem ben şöyleyim titana biniyorum diyenleri rüsva edicem sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Yakında ilk BS'mi alacağım. Şimdiden bir heyecan içinde fit yapmaya başladım. Lvl 3'te Harbinger'a yaptığım fantazi fitimle görevleri çok rahat ve hızlı bitirebilmiştim. Görevlerin çoğunda daha hızlı bitirmek için adamların dibine girmediğim sürece Shieldimi asla geçemediler. Şimdi onda kullandığım fantazi fiti BS'ye taşımayı düşünüyorum. Sizce nasıl olmuş? Şu an ki Harbinger fiti Bu da Apocalypse için düşündüğüm fit (Bu arada o 2 slota göreve göre resist mi koysam yoksa cap flux mu koysam bilemedim) http://i42.tinypic.com/288cdh3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Bu arada görevlerde daha iyi pozisyon almak için zorlu görev noktalarına bir shuttlela gidip bookmark alıp daha sonra bookmarkın 100km uzağına warp olabilirim duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar