elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ulan işallah ilk dönem çıkar bana hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Biz 3 arkadaş bekliyoruz. Birine kesinlikle 2. dönem çıkacak hissediyorum ve o kişi çok üzülücek ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 benim anlamadığım yedek subaylar için iki dönemin farkı acemilik süreleri var niye öyle birisi 1.5 diğeri 2.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 silkmeseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 arda sen gittin mi askere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yedek subayla ilgili hiç gerginliğim yok, o yüzden incelemeye gerek duymuyorum. sordular istemiyorum dedim bölümüm alakasız bir bölüm not ortalamam kötü dil sınavım yok master yok çok fazla kişinin gittiği bir dönem bunlara rağmen yaparlarsa koyim öyle işe yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 çok fazla kişinin gittiği bir dönem değil pek. kasım celbiyle daha çok gitti millet, yeni mezunlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ya yedek subaylık kimine göre güzel kimine göre zaman kaybı. ben yedek subaylık istiyorum işaretledim. benim kafamda 2-3 ay neyse acemilikte takılıp sonra kendi evime çıkmak gibi bir planım var hatun da arada bana gelicek kalcak falan gibi hayallerim var çok abest bir yer çıkmadığı sürece. hayat ne gösterir bilinmiyo işte keşke yarın açıklansa da 20 gün plan yapsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 şafak olmuş 25. gelin gari de biz dönelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 monoscope said: ya yedek subaylık kimine göre güzel kimine göre zaman kaybı. ben yedek subaylık istiyorum işaretledim. benim kafamda 2-3 ay neyse acemilikte takılıp sonra kendi evime çıkmak gibi bir planım var hatun da arada bana gelicek kalcak falan gibi hayallerim var çok abest bir yer çıkmadığı sürece. hayat ne gösterir bilinmiyo işte keşke yarın açıklansa da 20 gün plan yapsam :D şırnakta karakolda yedeksubaylık yaptı benim arkadaş. askerlik boyunca çıkamadı dışarı hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 aynen işte öyle durumlar da var :D şans yani biz şimdi ne istesek boş adamlar bize ne verirse onu kabul etcez sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ya gençler siz biliyorsunuzdur sorayım. mezun olduktan sonra ne kadar süre içerisinde erteleme için askerlik şubeye gitmek gerekiyor? gitmeyince yoklama kaçağı haline düşüyor musun? bir de celp geliyor mu hala? yeni kanunda ilk yoklama kalktı falan geyikleri de var hiç bişey anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 hemen git, yoklama gelmiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 jatha said: ya gençler siz biliyorsunuzdur sorayım. mezun olduktan sonra ne kadar süre içerisinde erteleme için askerlik şubeye gitmek gerekiyor? gitmeyince yoklama kaçağı haline düşüyor musun? bir de celp geliyor mu hala? yeni kanunda ilk yoklama kalktı falan geyikleri de var hiç bişey anlamadım ben. genelde mayıs-haziran mezuniyet gibi düşünüp kasıma çağırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 2 sene boyunca hiçbir şey yapmana gerek yok. o süre zarfında gitsen hayırlı olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Asker eşyalarını nerden temin ediyoruz istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Aynen bana da lazım içliğim var da kasyo saat falan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 şemsipaşapasajı beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şöyle bir grup var. katılın bildirimleri kapatıp arada bakın ne var ne yok diye. dh tayfasının grubu çok leş bir ortam ama insan katılıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Quel-Thul said: Aynen bana da lazım içliğim var da kasyo saat falan lazım http://www.hepsiburada.com/liste/casio-f-91w-1dg-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sasck0700141&categoryId=25008404#Gorseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bugün yemin ettim.. 353/2 kd. hava piyade er.. usta birliğimde kütahya'ya çıktı radar hava mevzi 35-40 kişilik bir birlikmiş. çavuş yapmadılar lan beni bi de yarımızdan çoğunu yaptılardı halbuki. atıştan takdir aldım bi de 400 kişilik bölükten 3 kişiye verdiler ama yapmadılar.. neyse. bize albay hoşgeldin konuşması yaparken üsteğmene direk bunların koşması yasak, yerler buz.. sağlarını sollarını kırmasın falan dedi. bizi en zorlayan şey "çömel kalk" rutini. ayaklara felç giriyor bi raddeden sonra. soğuk çok sıkıntı herkes hasta oldu. şiş boğazlar ve akan burun normal bi durum. bi de 20 yaşındaki astsubayların "allah mode on" şeklinde dolaşmaları biraz gurur kırıcı oluyor ama alışıyorsun. askerlik her yerde askerlik diyorum. mümkünse bedelli yapın, maceraya girmeyin. çok mantık beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 patrickstar said: Quel-Thul said: Aynen bana da lazım içliğim var da kasyo saat falan lazım http://www.hepsiburada.com/liste/casio-f-91w-1dg-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sasck0700141&categoryId=25008404#Gorseller +rep, hemen sipariş veriyorum hehe... mesh sen nerdeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Şu askerliğe gitmemeninin cheat code falan tarzı bir olayını hala bulamadınız dimi lan. Bak 23 oldu bekliyorum, bi 6-7 sene daha umudum var paticikten birileri bulur o kodu diye , yoksa mecbur ülke değiştircem. Kıbrısa gidip 3 sene çalışınca sayılmıyo dimi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 mithat yurdışında 3 yıl çalışırsan yırtıyosun çözüm basit... bu arada casionun daha güzel ucuz saatleri varmış ya. askeriyede saat için kıstas var mı şu serbest bu yasak diye?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 İşte son çare artık o. Gerçi 112 kg falan oldum bir ara , arkadaşlardan o ara , 'lan al 5-10 kg daha , komple gitme' diyen olmuştu boyum 1.75 zaten. O da bir ihtimal ama internette 47 kg adamı 77 kg göstermişler ki gitsin diye falan diye olayları okuyunca lan 120 kg bile olsam 100 kg yazar gönderirler sırf askere almak için diye düşünüp vazgeçtim. Beklerim 29'a kadar , olmadı kaçıcaz mecburen , burada hayatım kurulu falan hiç istemem aslında kaçmayı ama yapacak bişi yok malesef. Bu ülkede ya çok bariz şişmansan ( 165 kg arkadaş vardı 180 boyunda görüp direk çürük verdiler 1 sene falan bile değil :D) ya da yurtdışı , 3. bir opsiyon kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar