Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 iş yerinde olmasam spor yapamaz raporumu yapıştırırdım buraya. tabi ben ameliyat geçirmiştim ama doktor ameliyat raporunu incelemedi bile. Direkt spor yapamaz/komando olamaz verip yolladı. Tabi bu işlemi şubeden gata'ya sevk alarak yapmanız gerekiyordu. Şimdi birliğe gidince 1500 kişi acemi olsanız orda, bunların en az 200 tanesi revire gitmek isteyecek ilk gün. O arada kaynarsınız yalan olur muhtemelen. Yine de koşarken düşersiniz falan oyunculuğunuz da iyiyse direkt revire götürebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Erken gitme olayı da şöyle faydalı olmuştu bize; İzmir Narlıdere'de ilk gelen 500 kişiye yeni yapılmış koğuşları verdiler. Banyolar falan askeriye koşulları ile kıyaslanırsa tertemizdi. Saat 14:00'dan sonra gelen grup sonraki 800'e kaldı ve lağım kokuları sarmış koğuşlarda tamamladılar acemiliği. Kantine uzaklığı da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Sevk tarihi 3 ile 7 arası bende birliğe katılma tarihi 5 i yazıyor. Ben 6 sı katılacam. Yine 7 yi geçirmiyorum ki sevk tarihi bitenlerde bile 99% problem olmuyorken para cezası kesilir gibi askerliğini yapmadığını bildiğin insanları korkutma gibi başarısız trollük de nedir? Artık internet diye bişi var hatırlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 12 gün geç gelmişti bizim arkadaş. bodrumda tatildeymiş. 250 lira civarı ceza soktular. askerliği de geç geldiği gün kadar uzadı. bu olay 6 ay önce oldu hatay serinyolda acemilikte. şehir efsanesi değil yani. ben geldim evdeyim. çocuk hala askerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 in your face oldu bu post da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Komutana göre değişiyor benim duyduğuma göre. Normali para cezası + geç geldiğin gün kadar geç çıkmak. Fakat bazı komutanlar çok sıkıntı etmeyebiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bizde de dugun nisan yuzunden gec gelenler oldu onlara giren cikan olmamisti sadece gec kaldiklari gun kadar ek hizmet suresi verdiler senin arkadasa yazik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 tamamda bu sevk tarihinden sonra gelen adamlar için. benim öyle bir durumum yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 neyse gençler yaza görüşürüz artık. sabah teslim byby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Teslimat vaktii Hadi bb saglıcakla kalın Aramasın gözler o şhimdi asqer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hayırlısıyla bitirelim devrelerim hepimize kolay gelsin. Bende yarın teslim olucam biraz çılgınçlık yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Hadi beyler martta gidiyoruz biz de arada haber verin nasıl gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 2.celp cikanlar sulusler sanirim 10 Marttan sonra gelecekmis askerlik subelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 baya geçmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yarın teslim oluyorum beyler hepinize İYİ FORUMLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Askerlik cok eğlenceli demiştim yineliyorum, cok eglenceli. Gelin görün. Er olarak yapacaklara bol sabir diliyorum. Astekler yine bir nebze daha rahat. Gun saymayi ogretiyor, hayattaki ufak detaylarin nasil luks oldugunu gosteriyor baska da pek bi olayi yok. Atarsa 115. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 şimdi kaç gün yapıcaz askerliği tam 6 ay dimi izin almasak bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 o zaman 5 ay 18 gun gibi birsey izin kullanmaz isen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 12 gün uzama muhabbetini kattık dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Evet evet o 12 yemin toreni sonrasi evde yatarak gecirdigin bos donemdi sinav sonucu belli oluyordu vs artik bir seferde aciklandigi icin o kalkti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Soris sıçtın olm :D nasıl beslendiğini biliyorum az çok ahahah buralarda makarnayı 300 derecede yapıp ekmek olarak yiyiyoruz atarsa 70 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Askerlik tam 6 ay. Eksi izinler. Mesela benim sevkim 16 aralik.. 16 haziran çıkış tarihim. Oyle gun hesabi yok yani. Izin kullanmazsam 12+1 yol izniyle 3 haziranda cikiyorum. Gibi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 askerliğin prosedürü nasıl oluyo ya belge melge al ver işlemleri falan herşey bitti bi derdim o kaldı ya onu da öğreniyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Torunlar yok mu hataya dusen balli ben belen ilce j k'dayim full yatis buralar. Teror tazminati da var her ay 250 tl de para veriyo devlet baba Safak da 64 baska da yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 jandarma yazıcılığı nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar