Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 yarın yola çıkıyorum. çarşamba askerim. ulan kim olursan ol çok saçma bi psikolojiye sokuyo bu meret insanı. kendimi tanıyamıyorum son bi kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Kısa dönem patates felan soymaz abi saçmalamayın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Rasmon said: yarın yola çıkıyorum. çarşamba askerim. ulan kim olursan ol çok saçma bi psikolojiye sokuyo bu meret insanı. kendimi tanıyamıyorum son bi kaç gündür. birkaç günse iyi ben son 1-2 aydır diyebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 askerde patates de soyulmuyor ki. soymaya tenezzül etmiyolar pek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 var mı istanbul/bayrampaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ege orduya gidenlere kolay gelsin, kol gibi denetleme geliyo + efes tatbikati olucak yazin gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 D@rkwish said: @darkwish mesaj kutun dolu asker alışverişi bile yapmadım daha, yarın öğlen tamamlıcam.. saç traşını da yarına bıraktım, çarşamba sabahı uçup teslim olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 o değilde ben son 2 aydır 7-8 gibi yatıp öğlen 2-3 gibi kalkmaya çok fena alıştım ne yaptıysam da değiştiremedim -.- muhtemelen ilk hafta zombie gibi gezicem sonra seve seve oturcak uyku düzeni heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Goering said: D@rkwish said: @darkwish mesaj kutun dolu asker alışverişi bile yapmadım daha, yarın öğlen tamamlıcam.. saç traşını da yarına bıraktım, çarşamba sabahı uçup teslim olucam Açtım yer :) Tam son dakkaya bırakmışsın sende herşeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 huyum kurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 cuma ya kadar vakit var ya astsubay bir arkadaş erkenden gitme mal gibi beklersin orda cuma gününden itibaren geç kaldığın zaman gün uzuyor filan dedi bende normalde yarın sabah çıkacaktım yola perşembe sabahı gidip teslim olacam birliğe. dün tamamladım askeri alışverişi traş takımıydı falan. bugün de berbere gidecem. tamam işte. çok heyecan filan yok. sadece tek korkum iyi beslenememek. protein hiç yokmuş a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 beyler elinizden geldiği kadar yağlanın kilo alın askerde gıda bulmak çok sıkıntı oluyormuş önümüzdeki 2 gün sadece yağ ve şeker yiyecem birde c vitaminini 10-15 gr a çıkarayım ki şeker çok çarpmasın vücudumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 gerçekten tek derdin protein alamamak olacak eminim ki. böyle ufak şeyleri kafaya takmayın bence, koy götüne rahvan gitsin mantığında ilerleyin. dönünce toparlarsınız bünyeyi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 görende kıtlıkta yaşamaya gidiyonuz sancak askeriye herşeyi güzelce ayarlıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Su olmadigi icin meyve suyuyla tras olabilme ihtimaliniz olan bi yerde protein en don dusunulecek sey herhalde. Zaten askerde beynin calismasina cok gerek olmadigindan problem olmuyomus proteinsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Neyse dedi dersiniz. Bildiğiniz kış uykusuna yatan ayılar gibi yağlanmaya bakın bence. Önümde 3 gün var 2 kavanoz fıstık ezmesi bi de nutella bitiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 monoscope said: görende kıtlıkta yaşamaya gidiyonuz sancak askeriye herşeyi güzelce ayarlıyordurAyarlıyor tabi. Ne idüğü belirsiz yemekler çıkacak mesela. Bozuk süt/yoğurt falan çıkacak, zehirlenenler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Soris sen 25 sene öncesinde kalmışın. Yemekler % 90 oldukça güzel çıkıyor artik meyvasindan proteinine hersey veriliyor hatta cogu yerde ketring firmalari calisiyor. Onun disinda cogu kislada firin var pide lahmacun vs hersey yapiliyor. Teslim olma tarihi de sülüsünde ne yaziyorsa o genelde 5i uzaksa 6si saat 1 e kadar. Gec gidersen ve uyuz komutana denk gelirsen basin belaya girer cunku sülüsü alirken kagit imzaliyorsun eger soylenen tarihte ve saatte birligimde olmazsam bakaya islemine maruz kalicam diye. Sen her turlu fail gidiyorsun askere kafa yapisi olarak. Bu arada c vitamini sokmak yasak ama garanti mandilina ve portakal bulacaksiniz rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Soris said: cuma ya kadar vakit var ya astsubay bir arkadaş erkenden gitme mal gibi beklersin orda cuma gününden itibaren geç kaldığın zaman gün uzuyor filan dedi bende normalde yarın sabah çıkacaktım yola perşembe sabahı gidip teslim olacam birliğe. dün tamamladım askeri alışverişi traş takımıydı falan. bugün de berbere gidecem. tamam işte. çok heyecan filan yok. sadece tek korkum iyi beslenememek. protein hiç yokmuş a.k sülüste yazan günden gec teslim olursan askerlik sonrası adına para cezası kesiliyor 1-2 gün için 200-300 tl bir şey hatırlataym da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 gec gidersen gec gittigin gun kadar gec cikarsin para cezasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Benim bilek sakat kosamıyorum feci agrıyor napacaz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Gittiğin gibi doktora görün, doktor spor yapamaz raporu verirse spordan yırtarsın. Yoksa o bilek kopsa da koşucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Çok başarısız girişimler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 200-300 tl para cezası kesilirmiş. Ya arkadaşım nedir bizim bu insanımızdaki milleti korkutma trolleme çabası çocuk mu kandırıyorsun fındık kadar beyninle ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Daha yeni Kocaeline düşen yedek subay arkadaşım dedi son gün gece gelenler bile oldu bir bok olmadı adamlara, mal gibi erkenden gitmeyin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar