Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ahaahaha bir santrasız gole daha dayanamadılar, stadı yaktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 S-H said: applev0dka said: ulan fifa golu yedik yaaa. adamin onune sekti sdfsf ahaha ben alt+f4 çekiyorum böyle gol yeyince aynısını düşündüm bende fifada yesem controllerı kırardım diye dflkbmfdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 almeida alamaz mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 2 kere ofsayt bozdular 2 side girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 küheylan said: madcow yaş şakası da yapmaya başlad. ben senin yaşın kadar maç izledim çocuğum.yas bile yazmadım bilader. sen ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 abi diyorum yilin maci cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bu Egemeni alsın 2. yarıya çıkarmasın, napıyor bu denyo ya Meyreleşi de hala para ederken satarlar umarım sezon arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 çok güzel maç oluyo ya. iyi yeniliyoz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 madcow iyi trol yedin lan sabaha kadar devam ettirirdim ha. ne maçı izliyorum, ne İstanbul'dayım. Gs maçında 3 kırmızı olduğunu bile dün Sivas Antalya maçında öğrendim. Olum çık bi hava al lan vallahi üzüldüm haline ondan bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Abooo ne devre oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 küheylan said: madcow iyi trol yedin lan sabaha kadar devam ettirirdim ha. ne maçı izliyorum, ne İstanbul'dayım. Gs maçında 3 kırmızı olduğunu bile dün Sivas Antalya maçında öğrendim. Olum çık bi hava al lan vallahi üzüldüm haline ondan bitiriyorum.abi bu nası troll anlamadım ki? sen trollemeyi de bilmiyomussunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Yine başladı dengesizler stad yakıyor filan diye ağlamayın la öndesiniz işte... meşale çatıya takılmış ötüyorsunuz hemen ... ki düştü zaten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Hayret ya şu kırmızı sayesinde maçı alabilecekmiyiz bakalım, bence 2. yarı illa ki adam sayısı eşitlenir. Denyo topçunun teki durumu eşitlemek için elinden geleni yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kavga etmeyin tantuni yiyin çoq qözel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 meireles denyosu limiti doldurdu artık yeter her önemli maçta bi bokluk çıkarıyor.atılmasaydı da daha iki taraflı çok zevkli maç olacaktı,şimdi bjk kapanmazsa skor avantajı yüzünden 4-5 yapabilecek durumda .emenike sow bişeyler yaparsa belki atarız. ya da bjk'den biri hayvanlık yapıp kk görürse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Abi almeyda helal lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Editor said: Yine başladı dengesizler stad yakıyor filan diye ağlamayın la öndesiniz işte... meşale çatıya takılmış ötüyorsunuz hemen ... ki düştü zaten sonra. mesaleyi neyle atiyorlar abi catiya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Sıfır kırmızı kart; http://haberpan.net/haber/12/12/18/3e28/meireles-o-hareketinin-anlamini-acikladi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Ya Sow ya Emenikenin çıkması lazım Meyreleş şerrosu yüzünden, Egemen de çıksa en güzeli aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 uzatma tamam, anlatmicam kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 manve said: Editor said: Yine başladı dengesizler stad yakıyor filan diye ağlamayın la öndesiniz işte... meşale çatıya takılmış ötüyorsunuz hemen ... ki düştü zaten sonra. mesaleyi neyle atiyorlar abi catiya kadar Grenade Launcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bir gs li olarak diyim ki cok enfes mac oluyor. iki takim da guzel oynuyor. meireles ise tez zamanda gonderilsin diyecegim de fenerbahce cirkef adamlari seven bir takim o nedenle sanmiyorum gondersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 meirles kariyerinin kaçıncı kırmızı kartını gördü yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Helal lan Olcay sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 hazır aylardan KASIM 2-6 biter bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar