loop Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Şikenin hırsızlığın kabul gördüğü örtbas edildiği, övüldüğü bir ülkede futboldan ne bekliyorsunuz ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bu 2. yarı nasıl bir psikoloji ile oyuna başladı bizimkiler ya, rakip 10 kişi sürekli baskı yiyip durdular insan utanır be =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 LAA HAKEM HAKEM DİYEN 8taşlılar küfür ettirtmeyin bana kendinize! Hakem resmen size oynadı Tiplere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 uzun yıllardır bir takımın bir takımı bu kadar ezdigini görmemiştim. tebrikler Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Ne mac oldu be vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 aquila said: Azmodai said: Skyfire said: bjknin hakkı yendi halamin da testisleri var. bi doktora gosterin. Afafssfafafadsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 helal fenerim EZ DIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 aquila said: Azmodai said: Skyfire said: bjknin hakkı yendi halamin da testisleri var. bi doktora gosterin. sakin plz; bal proclamadı diye kızmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 çok zevkli maç oldu, cüneyt içine etmese daha iyi olurdu emenike'nin kafası alves'in ersana dirsegi alves'in oguzhanın bacagına basmasına kırmızıyı cıkartamadı. caner ve necip'in birbirini eşit çekip ittiği ve canerin necipi düşürdüğü pozisyonda karaktrini gösterdi zaten eyyamcı oldugu belliydi yine yaptı eyyamını. 8 kişi bitirmesine engel oldugu için fb ne kadar teşekkür etse azdır. su müthiş macın yine önüne geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Editor said: LAA HAKEM HAKEM DİYEN 8taşlılar küfür ettirtmeyin bana kendinize! Hakem resmen size oynadı Tiplere bak et ulan adamsan et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 fener kendi sahasında beraberliğe sevinio lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 forgiver said: neyse kasımpaşayla 2.lik maçımıza bakalım burdan da ekmek çıkmadı4-0 yenmediğiniz sürece 4.sünüz biliosun dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 aquila said: Azmodai said: Skyfire said: bjknin hakkı yendi halamin da testisleri var. bi doktora gosterin. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 arcane said: Azmodai said: arcane said: Pardon 3. Alves topal emenike. Sivoky dovdugunu unuttum sddsdf abi dur bi gozyaslarini cek maci izleyemiyorum bak küfür ederim sana sdf. asdhasdhfashfghasdgfhhsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 sivokla kuyt emek hırsızlığı unutulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 applev0dka said: çok zevkli maç oldu, cüneyt içine etmese daha iyi olurdu emenike'nin kafası alves'in ersana dirsegi alves'in oguzhanın bacagına basmasına kırmızıyı cıkartamadı. caner ve necip'in birbirini eşit çekip ittiği ve canerin necipi düşürdüğü pozisyonda karaktrini gösterdi zaten eyyamcı oldugu belliydi yine yaptı eyyamını. 8 kişi bitirmesine engel oldugu için fb ne kadar teşekkür etse azdır. su müthiş macın yine önüne geçti hemen gelsin oldboys title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Skyfire said: sakin plz; bal proclamadı diye kızmaya gerek yok kizan yok mis gibi macti, forumdaki aglaklar bozdu biraz ortami o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 reampage said: fener kendi sahasında beraberliğe sevinio lol.İşte tipik bir Durgun akıllılık. Taraftar maç içinde 10 v 11 oynanan oyuna bu taraftar sizinle gurur duyuyor diye karşılık verdi. Futbolcularda desteğe karşılık olarak alkış yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 applev0dka said: çok zevkli maç oldu, cüneyt içine etmese daha iyi olurdu emenike'nin kafası alves'in ersana dirsegi alves'in oguzhanın bacagına basmasına kırmızıyı cıkartamadı. caner ve necip'in birbirini eşit çekip ittiği ve canerin necipi düşürdüğü pozisyonda karaktrini gösterdi zaten eyyamcı oldugu belliydi yine yaptı eyyamını. 8 kişi bitirmesine engel oldugu için fb ne kadar teşekkür etse azdır. su müthiş macın yine önüne geçti ashdıjfsdfjksdjflsdkjflksdjfldsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Fener doping yapmış gibiydi. 10 kişi yıllardan beri böyle saldırmamışlardır. Takdir ettim ama necipin atılması da yalandı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Azmodai said: arcane said: Azmodai said: arcane said: Pardon 3. Alves topal emenike. Sivoky dovdugunu unuttum sddsdf abi dur bi gozyaslarini cek maci izleyemiyorum bak küfür ederim sana sdf. asdhasdhfashfghasdgfhhsgf çok sinirlendim abi. ama size değil hakeme ya. şu adama nasıl türkiye'nin en iyi hakemi diyorlar anlamıyorum. ayrıca iki tik daha az yetenekli olan ama omurgalı olan bir hakemi tercih ederdim, fenerasyonun bilgisine sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 reampage said: fener kendi sahasında beraberliğe sevinio lol. adam ol adam kim seviniyor ! kim bitirmeye çalışıyordu maçı! ADAM OLUN ŞEREFLİ OLUN Bİraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 reampage said: fener kendi sahasında beraberliğe sevinio lol. 10 kişiyle oynanan futbola seviniyoruz yemişim puanını bu takım zaten eze eze şampiyon olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Kuyt kendini atmamış, felemenkçe'de "selamınaleyküm" demekmiş o hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ama hakkaten beşiktaşta çok şanslıydı, bulduğunu attı adamlar. volkan sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar