PZero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 benim skor tahminim 2 : 1 kazanır beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 pzero gecen hafta yeterince kesinlestirmemis gibi hep topici acmıs hem besiktas yener demis mac 3-1 fenerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 fener 2-3 sallar ya. totem değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 3-1 fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 fener 5 tane iteler bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 oha hele pzero açmış 8 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Handikaplı beraberlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben sanırım beşiktaş formamı giyerek 30 kasımda fenerbahçe taraflarında maçı izlemeye gideceğim acaba linç edilecekmiyim bi denemek istiyorum risk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 4-2 fener alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 kermit said: ben sanırım beşiktaş formamı giyerek 30 kasımda fenerbahçe taraflarında maçı izlemeye gideceğim acaba linç edilecekmiyim bi denemek istiyorum risk budur En son bostancida besiktaslilar fenerlileri dovduler abi asdfsd Ama artik yaklasti iki takim birbirine, sikinti olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Fb cok formda. Anadolu klubunun sansi yok fb karsisinda ne yazik ki. Beraberlik mukemmel olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bi macta ben forma giyim izleyim bakalım.belki totem olur,kanser olmadan bitiririz 1 macı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BaOX_d6CQAAvdgR.jpg aziz yemek vermiş dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Vermesin mi ya. Yasayan en buyuk degerlerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 valla skor tahmini yapıyorum 3-1 bakalım tekrardan çıkacakmı tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Beraberlik olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Hadi be Beşiktaş.. Ne biçim Beşiktaşsın. Göster bi Beşiktaşlığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Emre dışında eksik yok sanırım, nşada yenmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Gollü beraberlik diyorum. 2-2'ye basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ÇARŞI sağolsun. Öyle bir ruh halindeyim ki ne Beşiktaş'ı yenersek sevineceğim,ne de Beşiktaş'a yenilirsek üzüleceğim. O kadar benimsedim Beşiktaş'ı ÇARŞI sayesinde. Bakalım 34üncü dakika eylemleri,öncesi,sonrası ne olacak? Ayrıca stada ÇARŞI pankartları sokulmasını bekliyorum. Hatta Fenerbahçe tribünlerinde ÇARŞI taraftarları olmasını da çok isterim. Kıskananlar da çatlasın B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kermit said: ben sanırım beşiktaş formamı giyerek 30 kasımda fenerbahçe taraflarında maçı izlemeye gideceğim acaba linç edilecekmiyim bi denemek istiyorum risk budur hiç bir şey olmaz kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 fener kazanacağı içi pek bişi olmaz. ama olaylı maç olursa sıkıntı. buraları hep alkollü mekanlar olduğundan ne olacağı belli olmuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Macta kavga cikmasi dilegiyle. Ayrica besiktas alir umarim hatta şoyle son dakika golu felan atsin öyle daha guzel oluyodu gecen sene olcay atmisti mesela guzeldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Öyle bahsedildiği gibi fark olmaz da Fener net galibiyet alır. Handikap 0 oynayın sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar