Drakoniel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 NAPTIM LAN BEN? Fransuxa btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Hadi hadi.sende biliyosun ne yaptigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakoniel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 lan valla bilmiyorum bilsem tanrım ben ne günah işledimde bana bunları yaptın karikatürünü koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 et fotografı koydun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yeterince banlanmamışsın demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakoniel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bi tane paticik tanrısı yokmu online? ŞU yüzden yörüngedesin desin ceketimi alıp gidiym. naptım olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 scarlett johnnsonın memeleriyle ilgili attığın post yüzünden banlandıysan, çok yazık olmuş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Eski forum tanrılarından fizban scrolluna bakarsak fizban said: Ha bi de, boşuna pm atmayın, suçum neydi diye sormayın. Suçunuzun ne olduğunu bilmiyorsanız suçunuz odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakoniel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 JestersTear said: scarlett johnnsonın memeleriyle ilgili attığın post yüzünden banlandıysan, çok yazık olmuş hakkaten. işin boku karının memelerinede bişi olmamış. fake miş asdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakoniel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mc_Lovin said: Eski forum tanrılarından fizban scrolluna bakarsak fizban said: Ha bi de, boşuna pm atmayın, suçum neydi diye sormayın. Suçunuzun ne olduğunu bilmiyorsanız suçunuz odur. suçumun ne oldugunu bilmiyorum demekki suçum suçumun ne oldugunu bilmemek. yazık oldu lan 10 seneye. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 meme bokuna gitmiş gibi görünüyorsun, nice yiğitler bu yolda banhammerın tadına baktı. geçmiş olsun, ilerde tekrar etmezsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben de futbol bölümünden banlıyım 1 aydan fazla oldu niye olduğuna dair hiç bir fikrim yok. tek bir hakaretim varsa bizim cthulhuya galiba mal falan demiştim ki beni paticiğe sokan adam kendisidir çocukluk arkadaşım olur onun dışında tek bir ban hakedecek lafımı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakoniel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 stimpak said: meme bokuna gitmiş gibi görünüyorsun, nice yiğitler bu yolda banhammerın tadına baktı. geçmiş olsun, ilerde tekrar etmezsin işte. ahah meme bokuna gitmişsem eğer daha önceden 4213847219387219837129837192873213 milyar kere falan banlanmam lazımdı. daha ne memelere götlere ne yorumlar yaptık. üzerinde taslakalr çizdik. tasarılar planladık. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 birikmişse demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bence 1 aylık değil tamamen ban gelmeli. Bir katkısı yok zaten foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 küfür kısaltmalardan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 çaşıtlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Yörünge dışı yazsın diye burda dua edenlerde var bilaeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Adam 2.ye banlanmış yahu =( ne oldu anlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 sen kaçıncıya geliyorsun asıl onu söyle 3 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 asıl sen kimin fakeisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben_fake_değilim_asıl_sen_malmısın.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 JestersTear said: Adam 2.ye banlanmış yahu =( ne oldu anlamadık. küheylan said: Bence 1 aylık değil tamamen ban gelmeli. Bir katkısı yok zaten foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 meme için banlandıysan devrim şehidi sayılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar